Gravidute si mamici de Constanta (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Multumesc pentru aprecieri!
Alina super pozele. ursuletul Sebi si micul crestin. Odihna placuta!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

un minut din petrecere pe care l-a filmat tati k sa mi-l puna ori de cate ori ii voi mai spune k vreau 3 copii.

mavam vazut pozele...minunati cu totii dar mai ales ingerasul de antonio care e superb in alb si ursuletul de sebi

urez si aici la multi ani lui eric de a_deju, chiar daca mami a lui nu mai are timp de scris nici aici, nici la fulguleti. Deiut, poate le transmiti tu gandurile noastre bune.
Parca ieri eram in postoperator cand a venit a_deju la mine sa ma felicite, iar eu o incurajam ca nu e deloc rau sa-ti taie burta si sa-ti scoata bebeloiul de acolo ( mai avea cca 5 min si intra ea in cezariana)...doamne ce repede mai trece timpul asta...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mada nu merge linkul de la filmulet

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Eric de a-deju!!!

Madaluta ,a iesit o petrecere pe cinste ,cel putin asa se vede in poze... Ce prieteni cool aveti!

Ce zice subiectul ala? Ca face Tutu experiente cu pregnyl pe femei?
Sau ca s-a apucat sa ia bani...Ca asta parca n-as mai crede?

Nastasie,o sa fie f. bine ai sa vezi!Si daca se incurca il ajuta doamna

Fiimea are vineri serbare,e zana ;am si eu emotii ca toata ziua imi tine spectacol cu rolurile celorlalti copii numai cu al ei nu...
Si am si eu un of pe care mi l-am creat singura...Incepe sa zica Santa in loc de Mos Craciun,canta toata ziua:Jessus is our savior ,calm and good....innebunesc...Am vrut engleza am engleza...
Tb.sa o invat eu colinde romanesti ..Macar bine ca am scapat anul asta de Halloween ca nu stiu pe unde scoteam maneca cu explicatiile...

Mav,Ursuletul e un dulce,iar Antonio un inger
Imi pare rau ca n-am putut ajunge la biserica...dar ieri a fost one of those days

Doc,Ina,imi place mult cum va sta la tol festiv...

Jojo,sper ca era vorba doar de no. 1...

Andicu,cum mai sunteti?

Lulu esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Am pus si eu poze dar selectate de-a valma ca altfel nu ma pricep...

http://www.flickr.com/photos/8274138@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Camelia,chiar voiam sa intru sa-ti multumesc pentru pontul cu Mosul de la City,cand...surpriza!Ai pus poze in care,pe langa mandrele pe care le vizionez cu promptitudine de fiecare data,apare si Alexut-baietelul cu salopeta matlasata maro-si chiar si eu ca sufleur (pozele 11-15,cum fac sa le capat si eu?)
Mie mi s-a parut la un moment dat,cand ne-am asezat la coada,ca e o figura cunoscuta(dar v-am spus,cunoasc cateva mii pe an)si chiar ma miram de stoicism,ca afirmai ca stati de vreo ora.Remarca pe care a auzit-o si sotul meu,propunand sa renuntam,dar n-a avut cu cine discuta
Mav,Antonio a avut fix acelasi costum de botez(inainte de baita,cel cu care l-am dus noi,nu cel de la nasi),ca si el era voinic,ca si proaspatul vostru crestinel.Daca as fi putut veni,ii reaminteam sotului-organizator ca asa promisese,ca ma invita"de onoare",dar asa,ma dau si eu mare ca accept scuzeleSebi vad ca mai avea si un costum de rezerva...Intotdeauna din poze transpare sensibilitate si seriozitate de baietel
Madaluta,lasand la o parte ca sunteti o familie nu fotogenica,ci de-a dreptul frumoasa(ar trebui sa va faceti un tablou de pus in sufragerie),petrecerea a fost super!Ma bucur pentru voi,ca a iesit asa cum v-ati dorit.
Chiar asa fraiera la oameni nu sunt,pentru ca de respectiva dna dr.stiam si banuiam si se preteaza psihologic.Macar are talentul ca vorbeste cald cu pacientele,nu le bruftuluieste ca alte"doamne"dr.
A,si referitor la colega ta,sper sa nu ne trezim cu nurori profesoarele copiilor nostri...Chiar daca ar fi frumoase si tinere ca tine,parca tot as inghiti un nod...
Isidora,imi place ca reusesti sa privesti si din perspectiva unui medic si ai informatii si despre sistemul sanitar din alte tari.
Bineinteles ca v-am admirat si pe voi,iar dolofanul de Ioan mi-a amintit de dolofanul de Alexut cand era la varsta lui,iar Isi este domnisoara in toata regula
Chiar sa se fi schimbat si Tutunaru sau sunt relatarile si exagerarile persoanelor carcotase si instabile psihic de a caror critica/barfa nu scapa nimeni dintre noi in viata(cu cat mai publica o persoana,cu atat mai multi "muscatori de..."),pentru ca parca imi vine greu sa cred....
creem,domnul in cauza nu pot sa afirm cu siguranta ca are intentii ascunse,dar in mod cert nu este omul interventiilor radicale,este foarte"politic"(promite usor,iar facutul...mai la toamna).
Si asa este,la universitate de cateva luni bune se iau niste mizerii de salarii si inca si alea din niste fonduri speciale,caci de la minister nu mai sunt bani de salarii
Fug acum,ca m-au napadit piticii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

multumim de primire

Isidora,
f frumoase pozele cu voi,santeti o fam tare frumoasaambii copii iti seaman f bine
stau f aproape de Cristina,la Primo mai exact...o sa iau legatura cu ea si stabilim cum facem...,pana atunci incerc sa mai fac rost de alte hanute de pe la prietene cu bb-ei mici
Madaluta,
se vede ca v-ati distrat,mor dupa copilasii tai,ce mult seamana ei scumpiipoza cu voi patru este superba,ce frumos te tine Cip de gat,sa traiti fericiti pana la adanci batraneti
cum se mai simt copii,le-au mai trecut,ne mai vedem si noi?
Mav,
abia astept pozele sa ma delectez si eu cu hore,sarbe un sprit,o maslina,o atentie...
la biserica nu l-am scapat pe Sebi din priviri ,are zambetul tau...,adica minunat
Umflatel,
din August sant constanteanca cu doi copii nascuti la malul marii,cu toate actele in regula,doar casa-i pe numele lu' soacra mea,da' asta-i alta discutie,nu vreau sa-mi stric tenul

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

baaai..azi am cazut de era sa-l omor pe darius......am crezut k innebunesc de fricaca sa nu ii fi facut ceva...
A vazut pe sifonier cutia cu jucaria pe care i-am luat-o brianei de mos craciun si n-am avut liniste pana nu i-am dat-o. L-am lasat sa se joace cu ea putin dupa care am vrut s-o urc la loc pt k voia sa o desfaca deja.M-am urcat cu un picior pe marginea patului k sa ajung s-o pun sus, timp in care cu un celalat picior o tineam pe briana sa nu cada in cap din pat.darius tragea de mine sa nu pun jucaria acolo, iar eu m-am dezechilibrat sau am alunecat, nici eu nu stiu exact ce mi s-a intamplat, dar am venit exact peste darius, l-am trantit, am cazut peste el (iar nu realizez ce am facut) dar m-am speriat de moarte k el a inceput sa planga ingrozitor si sa icneasca k si cum ar vrea sa vomite... Am zis ca mor cateva secunde..credeam k i-am rupt coastele, k i-am zdrobit intestinele..ma gandeam la ce era mai oribil...nu stiam ce sa fac, cum sa reactionez..unde sa ma duc..pe cine sa sun... si am inceput si eu sa plang isteric la fel k el...
Cred k l-a uimit reactia mea si a tacut imediat, privindu-ma asa cu mila....Mi-am dat seama k de fapt se speriase si el ingrozitor caci altfel ar fi continuat sa planga . muream de fericire, nu alta..l-am pupat continuu minute in sir..nu-mi venea sa-i mai dau drumu din brate de drag k nu a patit nimic...asa intr-un minut sau poate mai putin am trecut de la agonie la extaz....
Apoi am realizat k ma doare mana ingrozitor, dar nu s-a umflat, semn k nu-i rupta. Am doar o mare vanataie pe stanga, o alta pe degetul mare de la dreapta....si o durere surda de mijloc...
ii multumesc de atunci continuu lui dumnezeu k l-a ferit pe darius...

Dandusa: si eu vreau sa ne mai vedem...da ai mei tot cu mucii lumanari...Cel putin Briana...la greu...

isidora:doamne ce scump e ian in pozele acelea unde motaie sau chiar doarme....avem si noi o gramada de faze de-aste si ne amuzam mereu...
iar Isidora...pare o adevarata domnisoara stilata,finuta si manierata...Nu stiu de ce , ar fotografia cu tortul m-a facut sa ma gandesc la o fetita "de epoca" , nu una contemporana cu fitze premature...

mamacita:

Creem :nu stiu de ce nu se vede filmuletul..poate de data asta merge...
http://good-times.webshots.com/video/3087794470102461087luJdLd

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

La multi ani, Darius! Scuze pentru intarziere!
Felicitari ursuletului Sebi. I-a stat nemaipomenit in costumul de Mos Martin. Maria a spus ca vrea sa vina Sebi la ea ca sa se joace impreuna, asa ca dupa Craciun trebuie sa ne intalnim neaparat.
Umflatel,am scris si eu cateva cuvinte despre Mihaita. Sper sa va ajute macar un pic.www.in-familie.ro/despre-mihaita/" target="_blank">http://www.in-familie.ro/despre-mihaita/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Era sa uit. Am vazut poze cu copii frumosi. Ochii albastri ai lui Darius si ai Brianei m-au innebunit. De minunile Isidorei nici nu mai am cuvinte. Teo de Jojo este o dulceata, iar minunile Dandusei m-au dat gata. Vreau si eu o fetita cu parul cret si ochii albastri! Se ofera cineva sa mi-o dea gata facuta?

Mergi la inceput