Gravidute si mamici de Constanta (38)
Raspunsuri - Pagina 7
Ontica Camelia spune:
Buna!
La multi ani Darius! Sa cresti mare si sa-ti bucuri parinti numai cu reusite!
pentru micul crestin Antonio si pentru ceilalti membrii ai familiei.
mamacita se pare ca ai nevoie de rabdare si nervi de otel cu asa sefi.
Noi am ajuns sambata in Mall, seara, dupa ora 19,0 vine care primeste scrisori de la copii, vorbeste, face poze cu ei si le da daruri (biscuiti si eugenia ).
Sambata a fost f aglomerat, am astepta o ora cu Alex la rand, dar dupa ora 20 era chiar foarte lejer. Am pus si poze de acolo si de la "mos Mazare".
O saptamana super si spor la treaba!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
jojo_miha spune:
Cami ti-am admirat printesele,sunt doua dulci ,si seamana intre ele.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
nastasie spune:
cami, are dreptate jojo, seamana intre ele.am mai fost si noi prin city dar razvan nu vrea la mos.sunt o mama nebuna:maine am serbarea si nici acum nu am reusit sa-i iau lui razvan o panglica pentru legat mijlocelul.maine trebuie obligat fortat.am asa emotii.sper sa iasa bine.o sa pun poze.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
madaluta spune:
Multumim mult pentru urari si vi le intoarcem si noi inzecit inapoi...
Cine a zis k petrecerile neorganizate ies de 1000 de ori mai bine decat celeate a avut dreptate. Prietenii nostri care initial au zis k vin fara copii, s-au vorbit intre ei( si probabil si-au asumat si riscurile)si au luat pana la urma si piticii...
sa va spun ce nebunie a fost pana la 10 noaptea??? mai bine va uitati la Poze
dandusa: bun venit in grupul constantencelor. Sunt tare bucuroasa k va am alturi si aici, nu numai in carier si la "Fulguleti"
Fetelor, daca vreodata vi se pare k va e greu, k viata e urata, k aveti probleme cu copiii, asculati-o pe dandusa si veti vedea cum vi se schimba imediat parerile... Are un optimism debordant...Nu mai spun k n-am auzit-o sa se planga niciodata de copiii ei ,sa i se para greu, sa fie terminata...La ea, totul e MINUNAT...
Mamacita: E foarte greu sa auzi lucruri mai putin frumoase despre colegi, si mai ales despre oameni pe care ai impresia k ii cunosti foarte bine. E chiar dureros, dar asta e realitatea...
Imi aduc aminte cum acum doi ani am aflat despre o prietena buna de-a mea, colega de grupa si de camera din faculate, profesoara la un liceu constantean de renume, o profesionista si o superdesteapta,k e cuplata cu un elev de-a XII-a.....Am crezut k innebunesc... nu imi venea sa cred...Si nu erau doar zvonuri..era realitatea (mi-a confirmat-o chiar ea)...Greu de acceptat...
Si k sa mai pun si eu paie pe foc sa iti mai spun despre o colega de-a ta ( nu dau nume aici)care dupa ce a primit 4 mil pt o epidurala la cezariana prietenei mele, s-a dus in postoperator si i-a spus k trebuie sa ii mai plateasca si trusa de epidurala...
La Briana am avut-o si eu anestezist si desi n-am facut epidurala, am stat cu emotii sa nu imi mai ceara k as fi murit de rusine....
sper sa nu te superi k am scris astea, dar tot a venit vorba despre oameni si neoameni ( nu neaparat despre MEDICI).
mav: asteptam pozeeeee ( si de la serbare si de la botez)
Isidora: taie-l pe Tutunaru de pe lista "alba" si trece-l pe cea neagra, caci s-a deschis la aspirante un subiect cu povesti nu tocmai placute la adresa lui... Imi pare rau k s-a transformat caci eu , acum 3 ani, l-am cunoscut si era OM....
Cami:mai da fete frumoase mai ai....
Umflatel:Dana e in constanta de prin august si e vecina cu noi
Nastasie: presteaza, presteaza, nu te opri, dar nu te gandi la scopul pe care il ai caci se pare k daca te gendesti prea mult nu iese nimic (vorbesc din proprie experienta)
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
mav spune:
Salut!
Va multumesc frumos pentru urari/ gandurile bune si, in special, pentru prezenta, celor care ne-au onorat invitatia! (Ah, Mamacita, abia acum mi-am dat seama ca as fi putut si ar fi trebuit sa va invitam personal... ca si invitati de onoare... Imi pare atat de rau ca am ratat ocazia asta....... si singura scuza este ca sotul meu a organizat totul, eu doar am stat deoparte -cu copiii- si m-am consumat ca nu pot sa alerg sa rezolv una si alta... si efectiv... am uitat. Imi fac mea culpa in public si promit sa ma revansez cu prima ocazie!)
Suntem inca foarte obositi dupa ziua de ieri... si dupa cea de azi... Sebi a avut serbarea de Craciun.
Am pus doar cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/" target="_blank">poze de la cele doua evenimente... restul... cand le-om primi pe cele profesionale, de la fotograf.
Madalina, si pe aceasta cale: La multi ani cu sanatate, iubire, fericire, realizari! Sa va traiasca micutii si sa va aduca numai bucurii!
Dandusa, ma bucur tare mult ca te-ai hotarat sa intri in grupul nostru! Esti o mamica si o gospodina extraordinara si sigur vor fi foarte bine venite interventiile tale!
Va pup pe toate! ...Ma retrag sa ma odihnesc 5 minute... pana s-o trezi bb si tre' sa trec iar la 'aparat'...
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
creem spune:
Buna! Am reusit sa mai intru si eu....nu pot intra mai des ca-l enervez pe sot nu mai zic altceva ca sunt cam suparata pe el i risc sa exagerez
De citit totusi am reusit sa citesc, asa ca:
Felicitari, Antonio pentru increstinare! Sa fii sanatos si fericit, sa ai parte de o viata plina plina de succese si iubire! Mav, sa-ti traisca micul crestin!
LA MULTI ANI! DARIUS! Am vazut pozele de la petrecere...a fot una reusita din ce se vede in poze...imi place ca aveti multi prieteni cu copii de varste apropiate...ceea ce e minunat ca nu se plictiseste nimeni! Madaluta, sa fiti fericiti toti patru!
AndreB...multumim mult de remedii...ce bine era daca le stiam de pe vremea cand eram gravida! Sunt foarte utile! Ce mai face Matei? Cand veniti la Contanta? In legatura cu salariile universitarilor asa e din pacate, li se dau numai salariul minim...stiu de la sot
Lulu...am vorbit cu Mihaela si i-am tranmi salutari de la tine. Te pupa si ea. Tot incerc sa-i fac cont pe DC dar nu reusec nu stiti de ce?
Mamacita poate ca reusesti sa schimbi ceva chiar daca nu esti sef de sectie...cateodata (pentru binele propriu si al familiei) e mai bine fara functie. Acum depinde ce-ti doresti si tu! Oricum imi pare rau de atitudinea sefului mare...care mi se parea un om fara interese ascunse ci dorind binele spitalului. Aparentele inseala din pacate, de multe ori.
Isidora pentru modul in care gandeti si traiesti! Ma bucur ca te cunosc!
Angi...ce bine ca poti inca alapta, nu? Il faci fericit pe Pupicu!
Umflatel si Cristina...imi cer scuze ca nu va pot ajuta acum, in preajma sarbatorilor, dar poate ca veti avea nevoie si in viitor, si n-am va uit
Umflatel,poate, daca vei considera necesar ajutorul unui logoped, eu din toamna ma intorc la servici si va pot ajuta cu terapia logopedica.
Sanatate multa puiutilor mici bolnaviori!
Mult succes micilor care se vor intalni cu mosul la srbari si vor pune poezii!
Va pup pe toate!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
Edit: tastatura mea nu mai bate prea bine litera "s"...scuzati aspectul mesajului....mousul deja l-am schimbat, urmeaza si tastatura probabil dupa sarbatori...asta din cauza ca se urca fi-mea si "butoneaza" la ele si cu mainile, si cu picioarele si cu fundul
creem spune:
LA MULTI ANI, ERIC! (a_deju)
Multa sanatate, sa cresti mare frumos si destept, sa-i faci pe parinti mandrii de tine!
Poze Maria Sofia
nastasie spune:
madaluta si alina, am vazut pozele.superbe.sunteti 2 familii reusite.se vede ca a fost frumos si v-ati simtit bine.sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
creem spune:
L-am vazut pe "ursuletul Sebi"....si pe micul crestin Antonio..niste comori amandoi
Am vazut si pozici cu fetele Cameliei la brad si la mos Craciun! Sa-ti traiasca mami! (pomul ala de la primarie e tare frumos seara...eu l-am vazut ziua si nu prea mi-a placut)
Poze Maria Sofia
jojo_miha spune:
Am admirat pozele lui Mav si Madaluta.Minunate !
Of pe vremea asta eu spal patura de pe pat si lenjeria,de ceva timp suntem la operatiunea olita,uneori avem succes ,uneori nu.azi a fost una din zilele nenorocoase.Dupa ce am tinut-o 10 minute a facut un pat .
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
http://community.webshots.com/user/jojo_miha