Gravidute si mamici de Constanta (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va doresc Sarbatori Fericite, Craciun frumos, cald si linistit, alaturi de cei dragi, un Mos bogat cu traista plina de tot ce-ati pus voi pe lista, si nu in ultimul rand, Sarbatori cu muuulta sanatate pt puii vostri, pt voi si famiile voastre!!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

VA SPUN SI EU REPEDE LA MULTI ANI,CA NU PUTEAM SA VA LAS NEURATE,CRACIUN FERICIT,LINISTIT SI MUUUULTA SANATATE!!!!
Noi,din pacate,nu avem parte temporar de sanatate,de martea trecuta Alexut fiind cu tuse si putini mucisori.La serbare am auzit tuse pe mai multe voci,dar tot nasoala pe la colegutii lui.In cursul saptamanii tusea a devenit sacaitoare,tot seaca,mucii s-au inmultit,pt.ca duminica sa faca peste 39 febra,drept care acum e pe antibioticIar Anabela,care a rezistat eroic pana ieri,azi a inceput si ea sa stranute si sa tuseasca,drept care va dati seama ca ne este umbrita bucuria...Alex,de cand s-a nascut,a fost sanatos tun:racea o singura data pe an si atunci de Craciun!!!Anul asta,pentru ca a tot racit din septembrie,cu intrarea in colectivitate,s-a gandit sa faca mai mult decat o raceala in perioada festivaDar cum eu sunt omul care tot vede un firicel de bine in rau,zic Bogdaproste ca n-are pneumonie sau alte rele,doar o traheita urata.Oricum,halal vacanta am:voiam sa-i plimb,sa ne distram,nu sa stam in casa si sa indopam la medicamente!de aceea ii si dadusem bonei vacanta,sa ma simta copiii numai a lor si s-a ales praful de visurile mele...
jojo,legat de intrebarea ta,si eu am citit mult cand au avut intentia sa-mi dea aspenter,in sarcina cu Anabela,dat fiind ca aveam antecedente de hipertensiune si sarcini pierdute.Studiile aratau rezultate remarcabile,efecte secundare neglijabile prin prisma experientei clinice,dar...nu stiu de ce...au considerat dnii dr. ca nu mi se poate intampla mie nimic rau,pana in ziua de 22 iulie,cand au intrat in urgenta ca nu mai avea Anabela lichid amniotic.Deci eu te sfatuiesc sa iei.Madaluta are partial dreptate:aspenterul e indicat in special la gravidele cu anticorpi antifosfolipinici,dar in general la toate cele la care se banuiesc complicatii cu suport autoimun.Rau sigur nu va face,tie sau lui bebe.
Si inca ceva:din aceleasi motive de risc crescut nu aveam voie sa-l iau pe Alexut in brate,care inca de atunci avea 18 kg.Drept care am inceput pregatirea psihologica.Ii spusesem din timp,inca de la stadiul de 2 liniute,de bebe care urma sa vina,apoi i-am explicat ca nu pot sa iau nimic greu in brate ca il scap pe bebe si ramanem fara el.Devenise asa atent,dupa cateva prelucrari clare si cu voce blanda,incat,cand uitam si-mi venea mie sa-l iau in brate,striga ca din gura de sarpe:"Nu ,mama,n-ai voie,cade bebe si se sparge!"Ieri ii spunea Anabelei:"Mai stii tu,Anabeluta,cand erai la incubator si eu ma uitam la tine?"Ei bine,pe cat este de sensibil si inteligent,pe atat de delirant si inimaginabil de incapatanat este alteori,asa incat mie imi pare rau pentru ideile frumoase postate pe blogul lui Docdecap(bine ai venit!),dar apelez si la ciufulelile si palmele la fund de care am beneficiat si eu din abundenta in copilarie,si inca pentru mult mai putin,si n-am iesit criminal in serie,iar de frica sau neincredere in sine...cred ca v-ati dat seama,la mine nu se pune problemaDaca-i explici copilului de o mie de ori o regula,de exemplu,si o repeta mai bine ca tine,dar nu vrea s-o aplice si se pune in pericol,ce faci?Sa nu-mi spuneti de time-out,time-in,recompense inverse etc.!am citi constiincioasa psihologia,dar la anumiti copii aceste lucruri nu sunt fezabile,raman doar in carte.Am martori cateva persoane fie cu mare rabdare,fie cu multa experienta pedagogica, care au ajuns la vorba mea dupa ce l-au cunoscut pe Alexut,si chiar au repurtat succese temporare cu el(hi,hi).Trag doar speranta sa se mai adapteze in timp la"lumea urata si stramba",pentru ca traim in ea si nimanui nu-i merge bine atat timp cat nu respecta nimic si pe nimeni,macar ideile proprii.Am zis ca intru rapid si m-am intins...am uitat sa-mi dezlipesc degetele de pe taste.Eu nu bucataresc specialitati,dar am facut curatenie,pregatim bradul si punem cadouri.Normal,la cate prostii a facut Alex zilele astea,ar fi trebuit sa nu-i dau cadourile,nu?Dar nu ma lasa inima...Si uite cum percepe el mesajul gresit ca indiferent cum se poarta primeste cadouri!Ce parere au psihologii,ma pot ajuta in aceasta dilema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

am intrat si noi sa va colindam,sa nu credeti ca am uitat.chiar daca nu e craciunul nostru,intram si noi in spiritul sarbatorilor.drept urmare am impodobit bradul,am pus cadourile,am luat cozonaci.

va doresc craciun fericit alaturi de cei dragi,sanatate si multe realizari.sa va aduca mosul tot ce va doritzi!!la multi ani!

fisun si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Doresc ca Sfanta Sarbatoare de Craciun sa va gaseasca alaturi de cei dragi, sa fiti inconjurati de multa caldura sufleteasca si belsug.Acum este momentul sa fim mai buni, sa uitam de micile sau marile probleme si sa daruim pe cat putem numai bucurie.Va doresc, CRACIUN FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

am terminat tot.mai am acum de dat un aspirat si de sters pe jos si gata.am terminat vinetele, ciupercile, tortul si icrele care mi s-au taiat dar le-am dres eu pana la urma.nu sunt multe dar tortul si icrele sunt cele mai migaloase.si nu mai zic cu razvan sus pe masa care cand facea pipi cand trebuia sa-l schimb ca se juca la chiuveta si era ud.
oricum va pup pe toate, va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi si sa va fie masa imblesugata si petreceri frumoase.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Craciun fericit!!!

Va dorim sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Iar mosul sa fie inspirat si darnic.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

SARBATORI FERICITE, CU CADOURI FOARTE ASTEPTATE SI DORITE!!

FOARTE HARNICUTE MAMICI AVEM AICI.Va felicit!!! Eu chiar nu imi pot imagina cum faceti mai mamici atatea treburi cu copiii langa voi!!!????
Asta este o curiozitate de-a mea....

Noapte buna...!!!! Sa fiti cuminti sa treaca mosu' de doua ori eventual...!!

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Ce faceti fetelor?Am aparut si eu in sfarsit.Nu pot intra pt ca Iannis nu ma lasa.De 1 luna merge in picioare,se suie peste tot,ce mai face numai nazbatii.In seara asta a venit mosul si la el si chiar nu i-a fost frica, ba a dat si noroc cu el si i-a aratat cum fac oita si ratusca,apoi vreo ora nu l-am mai putut dezlipi de langa jucarii.
Am vazut ca ati bucatarit,si eu la fel.Chiar daca tati nu e acasa si noi o sa fim mai mult plecati nu am putut sa nu pregatesc nimic, asa ca de 2 zile stau numai in bucatarie ajutata de Iannis
Va urez un Craciun fericit alaturi de cei dragi si plin de cadouri

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Va uram si noi cu drag Craciun Fericit!!! cu muulta dragoste, bucurii si cantec in suflet!!!

Noi suntem tare fericiti, mama e cu noi...David razgaiat!!!

Eu cred ca fiecare copil are mama care i se potriveste, atat timp cat este iubit si se fac eforturi pentru a fi un parinte mai bun, un exemplu pentru copilul tau, un model pe care ai vrea sa il urmeze...

Nu exista copil rau, sau "metoda" de educatie perfecta...iti trebuie doar putin efort sa intelegi ca toate actiunile lui "bune" sau "rele" sunt o consecinta a modului de viata in care este educat, crescut si "modelat"...si de fapt, mare parte din personalitatea lui este de fapt o oglinda (cu mici variatiuni) a personalitatii parintilor...

Isidora, si ce mai spunea cuscra? ...(David e montessori child- suntem in al 3-lea an de scoala montessori)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Intru si eu pe fuga sa nu ma prinda mosul la calculator...

Craciun fericit! Sa va aduca mosul tot ce va doriti mai mult!

Multa sanatate copilasilor bolnavi si recuperare rapida ca sa-i prinda Noul An mai bine!!!

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 27+
poze

Mergi la inceput