Gravidute si mamici de Constanta (38)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaela77O spune:
andicu,azi am fost la dr.fasie(apropo,un om deosebit)...mihaitza mi-a facut o infectie digestiva,datorita faptului ca tot ce prinde baga in gurita..regresul lui mihaitza a inceput undeva in jurul varstei de un an jumate-doi..deci unele comportamente sunt adecvate varstei asteia..asa ca mamici,aveti grija tot ce baga bb-ii in gurita,unii pot fi mai sensibili,,,,
si acum sa va dau vestea cea mare..sotul soacrei mele(socrii mei sunt despartiti si fiecare recasatoriti..cu toti ne intelegem bine),lucreaza la CJ CONSTANTA,asa ca mi-a depus un dosar la consiliul,si mi-au aprobat dosarul spunand ca ne vor da 10000 ron...azi m-au sunat ca sa le confirm contul ...a fost o veste super,nue mult fata de cat avem noi nevoie dar nici putin,este un inceput,si nicusor constantinescu,a mai promis ca va vorbi la tv neptun,pt un teledon acum de sarbatori....mosul a fost generos cu noi ....
dragele mele va urez spor la bucatareala si la curatenie si va tin la curent...si daca nu mai intru,caci maine plecam la tara,la socrul meu,va urez CRACIUN FERICIT,sanate,bucurie si pace sufleteasca!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
nastasie spune:
mihaela, asta da veste buna.si sa dea domnu sa strangeti la teledon.
ina, si eu cred ca doliul se poarta in suflet.nu trebuie sa porti negru sau mai stiu eu ce ca sa arati ca porti doliu.important e ce simti tu nu ce vede sau crede lumea.si sunt de parere ca daca impodobiti ar fi fost un lucru pe care tatal tau si l-ar fi dorit.
angi, ce faceti?va pregatiti de mot?
maine am si eu program de bucatarie si voi fi numai cu razvan.o sa-mi ia toata ziua ca el va fi calare in bucatarie ca el trebuie sa vada tot.am scapat insa de sarmale.mi le-a facut mama.eu trebuie doar sa le mai tin la cuptor.aaaa si mi-a facut si un boeuf.mai am maine de facut un tort, niste icre, niste oua umplute.carnatii i-am facut.lebar si caltabos nu mananc asa ca nu m-am omorat.
va doresc spor la treburi.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
docdecap spune:
Mihaela, ce veste buna!! sunt tare-tare bucuroasa pentru Mihaitza!
jojo, incepe matale proces de educatie cu Teo, pentru ca bb din burtica are si el drepturile lui si vezi ce si le cere!
Madaluta, daca tie ti s-a ridicat Briana in picioare, iti dau inapoi ante-mergatorul cand va intoarceti, nu de alta, dar pe Serban l-a motivat sa se ridice in picioare, ca nu ajungea la toate alea sa le invarta... Sper ca sunt bine puiutii, daca sunt doar mucisori, sa nu se infecteze.
pe blog am pus un material tare frumos, ca de la copil spre parinti. sper sa va ajute, mamicilor, cand va lasa rabdarea. n-as fi deloc nefericita daca n-ar mai fi nevoie de psihologi pe lume...
si mai e si un filmulet cu serban cum merge, e atat de simpatic, face piruete si apoi tot in fund aterizeaza.
Stiri la inchiderea editiei: vine Craciunul!!! am www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank">dovezi mai in josul paginii ![]()
pupici si meri cristmas. meri, peri, whatever.
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
isidora spune:
Doc,m-ai facut sa plang in seara asta...de propria neputinta,de adevarul care doare,-acela ca nu fac suficient pt. fericirea copiilor mei...Ca de asta ii lasa Dumnezeu pe lume-sa fie fericiti,sa rada,sa se joace...Iar eu ce fac? Ii chinui incercand sa-i adaptez la lumea mea stramba si stramta
.Of, ce de repercursiuni atunci cand copiii fac copii...
Ce am citit nu-mi era complet nou,Maria Montessori isi bazeaza conceptul educational exact pe acestea,dar inca o data parcurse mi-au zgandarit rani...Dar ma fac eu mare
...n-am incotro...Doua suflete nevinovate depind de mine.
In seara asta am avut colindatori ingerasi:Copiii amicei mele care e insarcinata cu al cincilea;a venit doar cu 3 dintre ei si mi-au tinut un adevarat recital.A fost o incantare sa-i ascult si sa-i am invitati,m-au napadit amintirile din tinerete
,cand mergeam cu A.S.C.O.R-ul la colindat ,iar in liceu cu prietenii si colegii pe la profesori acasa...Ce vremuri....
Mai,da"aseara care fuseserati la carfurit ca nu mi-ati mai lasat nimic pt. nocturna?
Ca eu asa mi-am facut planul:plec pe la 21.30 ,ma intorc pana la 24,ca sa nu planga Ioan dupa mine...Cu mama mea nu prea a avut timp sa se obisnuiasca iar mama cealalta a plecat
...So, m-am intors cam dezumflata...Si azi am luat-o de la capat,dar in alta parte...
Andicule,compatimesc ,si Ioan doarme la fel de prost sau si mai si...mai ales ca ne ies si caninii acum 
Vazut poze superbe cu o familie minunata! Mai, mi se pare mie sau tati seamana cu un actor destul de celebru? Dar spune-mi tu care ,ca eu am un lapsus... Pe bune!
Mai,JoJO,tu ma faci sa ma simt extrem de prost
...cand poti tu sa le faci pe toate? Inseamna ca Teo e f. cuminte...Bravo,dar ai grija si de bebe mic! Ca acum nu te mai ia nimeni,esti luata deja!![]()
AndreB,f. oportuna ideea cu incaltarile pt. Sofia! Ce spui,pot sa o adopt si eu la Ioan? Chiar daca nu merge decat tinut de manute si putin in premergator? nu e prea devreme ? Sau dimpotriva il ajuta? De premergetor stiu ca n-ai cum sa -mi spui de bine,ca nici eu nu sunt de acord cu el dar vezi bine ca fac contrariul ![]()
Sunt bine copiii, multumim! Cel putin deocamdata ![]()
Dragutul de Matei! Ce dulce tb. sa fie el cum imita ...abia astept sa-l vad live!
Ina 

Tina,ce bine ca mai scrii! Am vazut poze cu flacaii frumosi de pica
,parca ambii seamana mai mult cu tine...
In legatura cu alaptatul,si eu am trecut exact pe acolo:Ioan se trezea de 4 ori pe noapte,nu neaparat de foame cat sa adoarma cu tzitzi...am apelat la mama ,a dormit ea cu el o luna,l-a dezvatat,iar eu acuma il stric din nou 
.Nu se mai trezeste de 4 ori noaptea,doar de vreo 2 ,dar ii dau tzitzi de vreo inca 2 ori dupa bibele de seara ,tot ca sa-l adorm ca se trezeste
si altfel nu pot sa-l adorm....sau as putea dar nu ma tin nervii
.
Umflatel,ma bucur din suflet pt. voi! Sa dea Dumnezeu sa sporeasca ! Inca nu am un raspuns legat de ceea ce am vb.Cum il primesc te anunt...daca mai e de actualitate...
si-mi pare rau ca ati fost bolnaviori
,sanatate multa!
Madaluta,sper ca sunteti mai bine!
Sper ca te gandesti si la mine daca mananci soric pe acolo...![]()
AndreB,Madaluta,blogul cu pricina e conceput si scris
in totalitate de Ionut,asa il cheama pe baiat.
Dilema nu cred ca o citeste,mai degraba cartile pe care le citeaza cei din redactie
E foarte matur de mic,scrie si citeste de la 5 ani jumatate,a fost crescut intr-un mediu foarte sanatos as zice,ferit de lucruri inutile,toxice pt. mintea unui copil .Ce zice la Doc pe blog,s-a aplicat intr-o proportie mare in copilaria lui.
Gandeste la fel ca si parintii lui,incearca sa-i imite evident,mai ales pe fratele mamei,care scrie ,dar nu copie mot-a- mot pe nimeni.
Il adora pe Puric si-l citeaza de cate ori are ocazia iar corectura si cateva sugestii asupra textului a inceput sa le primeasca de la un prieten de familie,doctor in teologie. Ca dealtfel, e f. orgolios si nu primeste pareri de la oricine...
E drept ca pare prea mult pt. un copil inca,dar repet asa a fost educat ,crescut ,asa se gandeste in familie...E mai profund decat multi alti copii de varsta lui,dar parca e mai bine decat sa scrie despre Harry Potter,de ex...
Cat despre copilarie si inocenta,nu i-au lipsit niciodata,stiu ca am fost langa el o parte din timp...
Cu ce e mai inocent un pusti care il venereaza pe Harry Potter-multi nici nu realizeaza ce iubesc la personaj de fapt,sau un pusti care incepe sa pipaie fetele la scoala ,sau unul care incepe sa se familiarizeze cu tigara ,sau unul prezent mereu in week-end in discoteca...???
Vezi,Madaluta,de ce nu pot eu sa -mi fac un blog? Pt.ca exista copii de 15 ani de la care eu am de invatat,pt. ca ce as vrea eu sa pun pe un blog,au spus altii inaintea mea de o mie de ori mai frumos.Si o spun fara sa ma subestimez...
Creem,
,sa petreceti frumos la tara,sa te odihnesti!
Doamne cred ca am batut recordul la placinte
...
isidora spune:
Si n-am terminat ![]()
Sanzi,aseara m-am intalnit cu cuscra....ta ....adica mami de Mariuca....
Sunteti bine? Ce mai faceti? 
Doc
,vazut razaciosul mic,jur ca s-a mai implinit,are falcute,cel putin la mine asa se vede
,cat despre turta dulce ...se vede ca esti maestra...Dar sa pui poze si cu cozonacii lui tati
.
Nastasie,sa nu-mi spui ca ai facut carnatii ,tu cu manutele tale...cA daca-i asa ,pai s-au adunat frate, gospodine una si una pe forumul asta...Si stai ca Mirela inca nu ne-a zis nimic...
ea ne da ceata...sau AndreB ?Sau Angi?
nastasie spune:
adina, nu eu
, ci sotul meu.nu ca il laud dar face niste carnati asa pentru cine ii mananca mai cu usturoi.in fiecare an am facut pentru ca ies foarte buni.eu am dat la manivela
si el ii forma.
uacu tre sa fug dupa niste kiwi ca am uitat pentru tort.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Daria_Ioana spune:
Nu am mai intrat de foarte mult timp.
Sper ca pe viitor sa fiu mai activa .
Va urez de pe acuma CRACIUN FERICIT alaturi de familie!

Ontica Camelia spune:
Buna!
umflatel felicitari pentru cadoul primit in avans! Sper sa se intample teledonul de pe tv neptun! 

pentru toate gospodinele!
Va dorim Craciun fericit, alaturi de cei dragi, bucurii, cadouri multe si frumoase!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
mav spune:

Va urez si eu sarbatori fericite si toate cele bune, alaturi de cei dragi!

Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!