Gravidute si mamici de Constanta (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Tinna am adaugat pe listuta si datele voastre. Am vazut flacai mari si frumosi.

Madaluta multa sanatate copiilor. Noi am scapat de muci cu Sterimar, batista bb si caciulita pe cap in acea perioada (in rest sta fara in casa).

Legat de intarcat... noi ne-am intarcat singurei - adica Gabi ... asa ca ... la cit mia mult alaptat daca vrea si aveti ce.

Noi am facut pomana de 40 zile... si ne pregatim si noi acum de sarbatori.
Multumesc de sfaturi si idei ptr cadouri. Am facut listute si urmeaza sa ies sa iau.

Doliul are de-a face cu bradul de Craciun? Sau impodobirea casei? Mi s-a spus ca da... si am respectat pina acum... dar daca au trecut 40 zile m-as incumeta sa pregatesc casa.

Va pupam si va dorim spor la pregateli.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ina,din moment ce au trecut 40 zile, eu zic ca n-ai de ce sa-ti mai faci ganduri. Si stii, eu sunt de parere ca doliul se poarta in suflet, atata vreme cat simti si doresti. In acelasi timp, sunt sigura ca tatal tau, de-Acolo de unde este, si-ar dori sa va vada casa frumoasa de Sarbatori, sa va vada linistiti si bucurosi la primul Craciun din viata voastra ca parinti, alaturi de puiul mic.

Doc,bine-ai revenit!

Daca va era dor de Filipoussis , uitati niste poze mai proaspete aici

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Of sunt atat de cocosata,in timp ce periam un covor mi s-a pus un junghi pe sold de nu puteam sa ma mai misc,si daca respiram ma durea,am zis ca nu ma mai ridic de jos.Sunt un pic mai bine,daca nu mai sunt in pat ,tati nu e acasa ca daca vedea ca sunt la calculator .
Umflatel multa sanatate iti doresc si inca o data scuze pt saptamana trecuta.
Menuet am admirat-o pe veve si inteleg ce zici cand propriul copil vine sa te iubeasca din proprie initiativa,ei eu ma topesc dupa asta.
Multa bafta fetelor la intarcat,noi nu am avut problemea asta,n-am mai avut lapte si de a 5 luni Teo e numai cu lapte praf,era prea mica sa faca scandal atunci.
Ina doliul se tine in suflet,aveam 21 ani eu si 17 ani fratele meu cand a murit tata,eu am tinut doliu 40 zile(fara sa pun ceva pe cap) ,fratele meu nu a varsat o lacrima si crede-ma ca amandoi l-am iubit ca pe ochii din cap.Ne barfeau rudele,vecinii ca de gura lumii..........insa ei nu stiau ce era in inimile noastre.Asa ca spor la inpodobit casa.
Andicu suntem in aceeasi situatie ca voi cu trezitul noaptea,n-am mai dormit cateva ore legate de ..............v-am admirat pozele.Imi place ce-i aduce mosu lui Filip ,ma bate gandul si pe mine insa nu pt mos ca deja am depasit bugetul.
Madaluta multa sanatate copiilor.Eu va recomand la vara sa va duceti la Slanic,in salina.Noi asa am scapat de muci cu Teodora.De fapt recomand tuturor.
Teo iar e la faza in care nu mananca,ma dispera ,cine o vede zice ca e grasuta,dar are 10 kg imbracata.Azi a fost la mama,e sotul dupa ea,mi-e un dorrrrrrrrrrrrr de ea.
Mamacita stiu ca si tu ai avut probleme cu tensiunea in sarcina,spune-mi te rog daca ai luat aspenter,la Teodora nu mi-a dat sa iau insa acum mi-a recomandat si eu am citit o groaza de aspecte negative.
Mi-a dat vitamine ,ca v-am zis ca am lipsa de multe si m-a certat ca m-am ingrasat .Eu m-am tratat de toxoplasmoza si stiam ca daca ai scapat nu mai faci toata viata insa mi-a dat sa repet analiza,bebe avea 117mm si 171 de batai pe minut.Cert e ca o sa fie un puturos,as dormi non-stop.
Of n-am apucat sa raspund la toata lumea insa mi-e ca daca mai stau mult pe scaun nu ma mai ridic. la toata lumea.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 8+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

madaluta,iti multumesc din suflet pt darul de la Mos Craciun...am vreo doua promisiuni importante,dar nu mai sun nimic pana nu se concretizeaza!
jojo,mersi,si tu la fel ai grija de tine...lasa-mi un mesaj cand poate veni maine andreea,ca noi pe 24 plecam la tara....
mihaita este bolnavior,nu are chef de mancare,varsa,iese numai apa afara,si mai nou facem temperatura....nu trece una ca vine alta...speram sa nu ne tina mult...
,pe toate!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

buna!

raportam baiat super cuminte, care nu a jumulit inca pomul (trece, se uita si isi vede de jucariile lui). destule chestii noi: mimeaza poeziile pe care le spunem ( la un an si o luna) - gen un pitic careface baie in ibric, la vai, vai ce pacat isi ia capul in maini si-l clatina) daca il intrebi pe o carte unde e rata, cainele cocosul.. etc le arata cu precizie pe fiecare.. ma si sperie cate stie.. vorba aceea; e numa mic, nu si nestiutor!

Andicu: ce coincidenta la cadouri! si Matei primeste masa Modo dar celalalt model, nu cu pian (cu trenulet si alte activitati pe o parte si cuburi modo pe cealalta +set de cuburi modo) ca un pian l-a luat sor-mea (de jucarie), separat.
Doc Bine ai revenit! cam pustiu forumul fara tine cu raportul de seara... hmm..
Angie ce mai e cu tine? pe cand netul instalat/ asteptam vesti bune si istorioare cu Pupi
Adina (Isidora) ce mai fac copiii tai superbi? uneori ma mai uit la filmuletele cu Isi si Matei... si asa de tare ma distrez!
Creem nu mai pui poze cu Sofi balerina? Voiam sa te intreb,ca retin ca ziceai la un moment ca fata inca nu merge in picioare singura, cand o tineti de manute sa faca pasi prin casa , o incaltati sau descaltata? Sa stii ca mare importanta o au incaltarile, le da copiilor un sentiment de siguranta si stabilitate, plus o asezare a piciorului buna, de aceea iti recomand sa o tii tot timpul cu sandalute in casa.
Ellen imi pare tare rau pentru intrevederea nereusita, recuperam in ianuarie ai sa vezi!
Mav ce mai face puisorul? Gata colicii? Pupi pentru ursuletul Sebi!
Ina, se mai simte tristete in mesajele tale si mi se rupe inima cand realizez ce aproape e Craciunul si cat de coplesiti sunteti inca.. Macar pentru cateva zile, e posibil sa va luati putin cu atmosfera? (o sa va faca bine).. indiferent de ce spune lumea

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

off..scrisesem un mesaj destul de lung si am vrut sa caut ceva pe google si mi s+a inchis pagina, deci s+a sters mesajul...
o sa fac un reyumat k nu mai am energia necesara sa il rescriu.
Ma plangeam de fapt ce greu imi este fara cip desi sunt cu ai mei si cat de greu este la tzara departe de medici, spitale, farmacii. Desi e o comuna destul de mare, nu are medic decat de 2 ori pe saptamana farmacia nu este deschisa in w+end,cel mai apropiat oras mai mare este galatiul la 14 km dar k sa ajung acolo trebuie sa trec cu bacul pt k satul meu e de fapt in jud tulcea, dar pana la tulcea am 60 km..deci doamne fereste de vreo urgenta ceva... k nu stiu ce sa ma fac...
briana a inceput sa tusesca si uneori sa si vomite de la tuse, dariu doar cu muci dar e foarte neascultator si agitat si echivaleaya cu strea brianei... si tot asa.
am reusit ayi sa vb cu pediatru care mi+a prescris exact ceea ce le si dadeam + septilin. sper sa vad efectele cat mai repde k nu mai reyist cand o vad pe briana in halul in care este...
multumim pt gandurile bune si pt raspunsurile pe care mi le+ati dat.

tina ma bucur k ti+ai facut timp sa ne mai scrii cateva vorbe despre voi, mai ales cand spui k esti asa ocupata si obosita. In vacanta asta sa te odihnesti cat de mult poti

jojo am luat mult timp aspenter in sarcina cu darius,la recomandarea atat a lui tutunaru cat si a d+nei lutescu, desi nu eram hipertensiva..parca era vorba de sindromul antifosfolipidicsau ceva cu coagulatea sangelui, nu mai stiu exact, dar stiu k nu ne+a daunat niciunuia din noi. aspirina propriu+yisa e interyisa in sarcina, nu si aspenterul

ina eu cred k e foarte frumos sa impodobiti casa si sa incercati sa va bucurati asa cum puteti se Craciun...cred k te+ar ajuta mult...

andicu frumoase cadouri , mai ales cel al lui filip. Ceva in genulk asta i+am luat si noi brianeidar nu de la chicco, dar precis se va juca darius pana va mai pricepe briana...
cum mai sunteti cu somnul? v+ati reintrat in normal?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

scuzati-mi scrisul, dar tastatura maica-mi e altfel setata si vad k am scris numai bazaconii,cu y in loc de z, cu + in loc de-, dar nu mai am timp si rabdare sa corectez.
noapte buna si va pup pe toate

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna seara!

AndreB ai atins un punct sensibil... va fi un Craciun deosebit ptr noi... primul Craciun impreuna cu Gabi si primul Craciun fara tata.
Un amestec de sentimente ma incearca inca de acum. Poate de aceea inca nu am avut tragerea de inima sa fac bradul.
Eu impreuna cu tata eram motorul familiei. Mama ca si Mihai sint tare delasatori, comozi. Dupa ei... poate ploua sau ninge... ca nimic nu-i scoate din ale lor... Noi eram cei care ne ocupam de zile de nastere, de mese festive, stabileam ce si cind sa facem.

Astazi am reusit sa fac putine cumparaturi, sper miine sa termin de luat darurile si sa ma urnesc sa impodobesc bradul.

Legat de doliu... oricum in suflet il port, insa exteriorul este consecinta a ceea ce simt. Se vede oarecum delasarea. Tot spun ca ma programez la cosmetica si la coafor... dar nu reusesc sa ma organizez inca suficient de bine.

Iar ca sa fie pachetul complet... vad ca circula zvonuri cum ca nu ar mai intra de la 01 ianuarie in vigoare legea cu 85 % ... ceea ce ma prost-dispune tare.

Va pupam.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Jojo, ai grija cu efortul si oboseala! mai ales la inceput de sarcina, incearca sa te menajezi un pic, ca oricum e greu si cu Teo in zona!
Andreea, cred ca este atat de dulce Matei cand imita poezia! mi-l si inchipui cu manutele pe cap! . Cat despre cadou, eu initial am vrut sa-i iau masuta Modo ca a voastra, dar n-am gasit-o pe nicaieri in stoc, apoi Filip a tot primit trenulete cu sine si o gramada de cuburi, lego, etc...si cum l-am vazut artist am zis sa i-o iau pe cea cu pian.
Mada, va tin pumnii sa va treaca pana la Craciun!
Cat despre somnul lui Filip, e la fel! se trezeste o data, de 2 ori, de obicei pe la 3.00-4.00 si apoi pe la 6.00-7.00 si mai doarme pana pe la 8.00 max. Am incercat si cu Calma Baby si cu Sedatif PC (recunosc, i-am dat doar de 2 ori, dar nu cred ca asta ar fi rezolvarea), daca e sa se trezeasca , o face oricum. Mai are si nopti, cam 1,2/saptamana, cand nu se scoala deloc, dar trezirea de la 6.00 tot este! si mananca bine seara, bea 330 ml lapte la culcare, nimic nu functioneaza..Am tot citit ca dupa 1 an exista posibilitatea sa se intample asa ceva, legat de ceva nou sau vreo schimbare din viata lor, dar nu ma gandeam ca o sa fim si noi inclusi in exemplu! chestia e ca am auzit si la altii, si sunt copii care au 3 ani deja si inca mai dorm agitat!

Umflatel, sanatate multa lui Mihaita! dar ce a patit? vreun virus in gat?!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Of desi tati de sambata oficial e acasa ,azi e pana la servici si uitati cat e ceasul si n-a venit Eu am facut de mancare,am facut doua prajituri si acum sunt cocosata iar.Am luat pauza ca nu vreau sa intepenesc iar.Mai am bucataria de frecat si de pus perdeaua si declar oficial ca am terminat curatenia.
Maine fac sarmalele si am program de manichiura,pensat ,epilat.Nu ma omor cu mancarea ca nu prea vom sta pe acasa,la nasi,parinti,socri.De Revelion ma preagatesc ca pe 1 e ziua sotului de nastere.
Teo vrea numai in brate si doctora a fost tare sambata ,mi-a zis sa nu ridic mai mult de 3kg si i-am aratat-o pe Teo,cica s-o dezvat.Usor de zis !
Ma duc in pat ca acum se trezeste Teo si nu m-am odihnit !

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 8+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput