Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (243)
Raspunsuri - Pagina 5
cecilia L spune:
Am pus si noi cateva poze facute azi la locul de joaca.
http://community.webshots.com/album/569179935LCgGUF?start=0
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Roxana,eu credeam ca te-ai suparat ca nu vrem cheia![]()
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Nici azi nu am facut nimic, am stat numai dupa ''curu''lui Cristi, care este un rasfatat, protesteaza cand nu este asa cum vrea el....nu apuc nici sa-i pun in farfurie, daca a zis papa si nu e gata sa vedeti urlete.......ufffff ce ma asteapta
eu l-am crescut asa, nu?????
Am vazut poze cu copilasi frumosi, nu nominalizez ca sunt prea ametita si poate fac vreo nefacuta

Cecilia si
poze noi
asa crestem
gabitz78 spune:
ups roxana - n-am fost pe faza!mai e nevoie sau te-ai descurcat?![]()

cecila - pupam printul mostenitor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
cecilia L spune:
Carpatina, drum bun.
trandafirasul sa fie cuminte, nu ca nu ar fi, dar drumul e tare lunggggg.
Danielle, voi plecati parca duminica, dum bun si voua, veniti cu masina sau cu avionul? 

sa rezisti pe meleagurile nostre, prevad tare multe insistente pe capul tau, nu te lasa, daca ai nevoie suntem aici, nu avem noi multi muschi(doar gabitz
)dar se rezolva, avem tigai.![]()
Cecilia si
poze noi
asa crestem
carpatina spune:
Yaio,. da' la voi e doar o farmacie?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Roxana,eu credeam ca te-ai suparat ca nu vrem cheia |
Pai de ce n-o vrem?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Carpatina, drum bun. trandafirasul sa fie cuminte, nu ca nu ar fi, dar drumul e tare lunggggg.Danielle, voi plecati parca duminica, dum bun si voua, veniti cu masina sau cu avionul? ![]() ![]() ![]() sa rezisti pe meleagurile nostre, prevad tare multe insistente pe capul tau, nu te lasa, daca ai nevoie suntem aici, nu avem noi multi muschi(doar gabitzCecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |

mergem cu masina draguta,avem prea multe bagaje
am vazut la stiri ca deja se aglomereaza vamile,cica unii oameni merg acasa de tot fiindca nu au de munca :((
pozici
Ebonee (02.10.2007)
papanash spune:
mai, vreau si eu muschi ca m-a enervat rau una la brd,n-a vrut sa-mi dea banii trimisi de Elvie ca n-am stiut pe de rost numele expeditorului
.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Cecilia, misto poze, e locul de joaca ala de la auchan ? l-ai facut pe Cristi balerin
?Imi place mult hanoracul ( tricou )si dresul, vreau si io pt. Andrei.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun