Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (243)
Raspunsuri - Pagina 6
papanash spune:
am cumparat infanrixul, am cumparat oscilo , oare sa-i dau de azi, are vreo legatura cu vaccinul pe care-l facem duminica ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Pai de ce n-o vrem? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
prea bateti toba cu chestia asta, mai bine faceti ca mine,nu ziceti nimic si pe 31 seara, surpriza !
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Cecilia, misto poze, e locul de joaca ala de la auchan ? l-ai facut pe Cristi balerin ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
da, este vorba de locul de joaca din Auchan........si da, e balerin,ce nu-ti place ce currrrrr are
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Danuta, felicitari harnicutei. Nu am putut sa iti vad pozele. Dar masuta da, am primit-o si noi de la cumatra si tare i-a placut lui Bubu.
Cecilia, vad ca s-a distrat Cristi la locul de joaca. Cum s-a ma supar ca nu vreti cheia? Va las terasa deschisa.
Gabitz, am rezolvat - o cu muschii mei, daca revine te anunt. ![]()
Papanash, tine haleala si bautura pentru tine ca nu mai avem portar. E poarta incuiata, dar poate te prinzi tu cum se poate fenta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cecilia L
da, este vorba de locul de joaca din Auchan........si da, e balerin,ce nu-ti place ce currrrrr are Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |

Filme Ghighi
cecilia L spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui papanash
![]() ![]() ![]() ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
bebeka spune:
Adimercedes,mi-a placut f camera Lisei.Uite asa ne mai inspiram si noi.
Nu mai tin minte ai spus ce aparat de epilat ai cumparat pana la urma?Esti multumita de el?
Urez si eu bun venit lui bebe Cecilia.
Erina plimbare si distractie placuta.
Sincera sa fiu,pe masura ce citeam la pranz ma gandeam ca uite,am rezolvat-o cu revelionul dar vad ca Roxana se face ca nu pricepe aluziile...

Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]
bebeka spune:
Papanash ii poti da linistita oscillo ca n-are a face.
In orice caz fiind homeopat nu va asteptati la asa mari minuni.
REBECA-MARIA(15.09.2007)
valentina_22 spune:
fetelor da vad ca scrieti, nu gluma. Eu inca sunt la capitolul recapitulari asa ca le iau pe rannd.
teodora, sa-ti traiasca flacaul cel mare , sper ca te-ai distrat copios si refacere rapida.
sa treaca toate problemele.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
bebeka spune:
Drum bun si usor fetelor care revin in tara!
REBECA-MARIA(15.09.2007)