Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (243)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_G spune:
Hello. Chiar nu m-a suparat nimeni, Gabitz lasa muschii ca nu e nevoie de ei. Doar am avut activitati de infrumusetare plus dentist, strecurate in timpul programului, si nu prea a fost loc de forumeala. Uite cum lansati voi zvonurile.
Adimercedes, ma gandeam si eu, daca in Australia nu se mai gasesc oamenii cum zice Danielle, nu o sa dau nici de tine. Nu am pus la socoteala ca tu vrei sa fii gasita 
Carpatina, nu puteam vorbi atunci
. Sunt bine bine, foarte bine.
Maruntzika, ce haioasa e Puppi, auzi la ea "ssst", am ras eu citind, imi imaginez voi.
Melania, felicitari pentru initiativa de slabit, poate ma mobilizezi si pe mine din nou, si sa folositi sanatosi cumparaturile! Tudor e un scump, a crescut mare si pare nazdravan prin poze.
Felicitari Ank83 si refacere rapida! Bine ai venit micuta Cecilia, sa fii sanatoasa si norocoasa!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Adi am vazut camera Lisei, tare frumoasa, am observat in poze ca Lisa e in picioarele goale, asa sta in casa? Eu sunt disperata in privinta asta, sosete + botosei sau sosete + alta pereche de sosete mai groasa. |
Greyeras, multumim
.In ziua cand am facut pozele erau 30* afara, cred ca in casa, sus in camere, era mai mult. La noi e vara sau ar trebui sa fie, ca de 3 zile ploua si sunt cam 18*. Cand e mai rece ii dau si eu sosete. Insa cand e cald, nu ii dau, pt ca se catara peste tot si aluneca chiar daca sosetele sunt antiderapante si a tras niste trante - nu ma intreba cum de aluneca, pt ca nu stiu... Iarna i-am dat si eu sosete si botosei sau sosete si papucei cu talpa de piele si 2 petice de cauciuc pt antiderapaj. In plus, tot etajul, in afara de bai, e mochetat, deci nu e f rece.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Roxana_G spune:
Mai dar ce e cu atatea propuneri de munca pe la voi.
Ali, savureaza concediul in continuare!
Mai ai timp sa te gandesti care e varianta cea mai buna pentru munca.
Prisi, si eu voiam sa merg in outlet-ul ala, ma tot batea mama la cap, bine ca mi-ai zis ca e nasolut.
Rox ,
Poze
danuta36 spune:
Hello!
Adi tare draguta camera Lisei..si ce de carticele are ea acolo 

Roxana il pupam pe Bubu,sa-i treaca repede vanataia 
Carpatina drum bun si sarbatori fericite !
Melania te cred ca te-ai saturat de acelasi program...e tare simpatic Tudorica,a mai crescut de cand nu l-am mai vazut 
danuta36 spune:
Trebuie sa va zic ce www.postimage.org/image.php?v=aVg30c9" target="_blank">fetita harnica am,ieri a luat carpa sa stearga geamul,azi a sters praful de pe mobila..
Apropo de Revelion,azi facem rezervarea la un restaurant din oras,Miru ramane acasa,pazita de bunicu-sau.
Roxana_G spune:
Ana, pe unde esti?
Carpatina, va pup si va doresc drum bun! Sa ne vedem cu bine!
Hai ca intre timp tocmai m-a enervat una la birou, Gabitz scoate muschii.
Rox ,
Poze
danuta36 spune:
Am comandat pe net,pt Miruna, masuta www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/LeapFrog-2006/5498/Masuta-educationala-LeapStart.html" target="_blank">asta ...sper sa ajunga pana la Craciun.
danielle02 spune:
carpatina,drum bun si fara peripetii,mergeti cu masina sau avionul?
daca mergeti cu masina,o sa fie nasol la vami,am vazut la stiri,e o aglomeratieee :((
pozici
Ebonee (02.10.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Uite cum lansati voi zvonurile. |
Noiiiiii? Papanasha doar.. noi nu. Noi doar ce-am sarit in apa sa cautam pietricica ce-o aruncase ea
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Maruntescu, de data asta mergem cu masina... dublu mixt ![]()
Danielle, nu-i dumnealui asa negru... si e inca devreme pentru aglomeratie la intrare...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)