Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (243)
Raspunsuri - Pagina 11
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Am vazut un pitic iubindu-se cu un ditamai ursul ![]() , nu te necaji prea tare, o sa doarma el si noaptea, noi am ajuns de la trezirea de la ora 3-3,30 spre ora 6, usor usor scoatem si bibele de noapte.Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
Cristi inca papa bibe seara, noaptea si dimineata?
Sau sa inteleg ca l-ati eliminat pe cel de noapte din moment ce se trezeste spre 6?
Teo papa 330 ml seara la 21,30-22 si noaptea la 3-4-5. Altul nu-i mai dau dimineata la trezire. Sau ar trebui?
In rest ne chinuim ziua sa avem mese cat mai complete. Uneori ii mai dau completare, desi eu eram cu principiul 'NU lapte ziua!'. Tot sper sa mai taiem din laptele de noapte, ca asta ingrasa
.Mamici, e mult 11,6-11,8 la 1 an si 2 luni?
Aluat 1,4 in 2 luni, dar sa ne facem intelesi, el de la lapte cu cereale in bibe s-a ingrasat si mancat prost ziua.
De cand alearga parca mananca mai bine ziua. Insa lapte la fel de mult.
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Valentina, sa iti spun ce am patit eu. Miercuri s-a infiintat postasul la usa cu avizul de alocatie (la mine vine avizul la mama in sector 2). Si ma prezint la posta, dupa ditamai coada aflu ca nu s-au dat inca la plata. Zic sa nu mai incerc si joi si sa vin direct azi sa fiu sigura ca o iau. Coada ca naiba, am stat aproape o ora, ma simteam norocoasa ca eram ultima persoana inainte sa intre in pauza de pranz. Dupa atata stat aflu ca inca nu se platesc si sa revin si luni. Tu zici acum de 18. Nici nu merita sa ma mai duc luni. |
Da Roxana, mor si eu de ciuda! Noi avem data de alocatii pe 15 ale lunii, iar pana acum nu a intarziat deloc. Dar cica au dat mai intai pensiile si nu au mai avut bani si pentru alocatii. Laudabila treaba cu batranii mai ales acum in prag de sarbatori, dar sa nu uitam ca sunt si unele mame care stau in banii astia si ii asteapta cu sufletul la gura. Imi cam suna a discriminare, dar nu ai ce-i face!
Nici nu ma mai agit, mai dau un telefon pe 18, macar asa de conversatie!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
danuta36 spune:
Sper sa aiba si gaza mea vreo 9,5 kg la revizia de 1 an si 3 luni...a avut 9 kg la 1 an..e bine ca nu i se mai vad coastele..![]()
Alinus,mie imi pare numai bine baiatul tau...
diwana spune:
Alina, eu nu cred ca e mult 11,6 la 1 an si 2 luni. Eu zic ca e bine. Sigur ca in comparatie cu al meu pare obez
, dar al meu e prea silfid pt. un an si 3 luni. Eu lapte ii dau numai dimineata si seara. Al tau fara cereale nu-l bea? ca zici ca de la astea se ingrasa.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
valentina_22 spune:
Eu nu am vrut alocatia pe card, pentru ca vine mai repede cu posta, adica la data stabilita de ei,ar daca nu sunt acasa, merg cu avizul la posta a doua zi si se rezolva. Am o amica care ia banii pe card si uneori sta si 2 saptamani pana ii intra banii.
bernix spune:
Maimutica mea inca n-a adormit.
E intr-o sesiune de inventariere a jucariilor cu taica-su.
In seara asta insa am avut o premiera: prima data cand bea alt fel de lapte decat de la mama ei, Humana junior. A baut spre 100ml, ceea ce mie mi se pare super.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
valentina_22 spune:
Aoleuuuuuuuu si eu care am crezut ca am incurcat borcanele. Am recapitulat cele 2 capitole pe care le-am pierdut si am vazut o multime de copilasii draguti si de filmulete.
diwana spune:
Bernix, si mie mi se pare super cat a baut Degetica avand in vedere ca e ceva nou. Nu o sa-i mai dai deloc laptele tau sau doar mai rarut? Felicitari pentru premiera 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
valentina_22 spune:
Nu stiu ce sa zic de greutate, am mai vorbit noi despte asta.Andrei are la 1an si 2 luni, 9.800 kg si 81 cm. Mi-ar place sa fie mai cu falcute, dar atata timp cat vad ca se simte bine in pielea lui sunt si eu multumita. Al meu bea 200 ml laptic la culcare si spre dimineata in jur de 4-5, inca unul. Nu mai suporta laptele caldut, il bea numai la temperatura camerei. Dimineta papa cereale cu laptic de la sora-sa, adica zuzu sau fructe cu cereale, iaurt+ cereale etc.La pranz ciorbita cu mult zarzavat si verdeata apoi un iaurt cu fructe sau compot. Dupa-amiaza, branzica cu fructe, sau Fagaras, mamaliguta cu smantana, spanac sau brocoli pe care il fac tot ca spanacul, i-am dat si tocanita cu carne pe pui. In general felul 1 este ciorbita sau supa, iar felul 2 ,dupa-amiaza orice fel de mancare pe care il am in casa, cu conditia sa nu fie cu prajeli, rantasuri. etc .Si muuuuuuuuulta apa in mese.
bernix spune:
Io azi am fost la inca un interviu, al3 lea. M-am dus imbracata pinguin, cu pantofi cu toc si-am vorbit 45 min in engleza. Nici una din toate astea nu mi s-a mai intamplat de vreun an. La final obosisem si-am dat atatea furculitioane ca ma apuca si pe mine rasu'.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi