Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (243)
Raspunsuri - Pagina 10
cecilia L spune:
Am vazut un pitic iubindu-se cu un ditamai ursul
, nu te necaji prea tare, o sa doarma el si noaptea, noi am ajuns de la trezirea de la ora 3-3,30 spre ora 6, usor usor scoatem si bibele de noapte.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
danuta36 spune:
Diwana,uitasi ca si Ghighi e harnicut,da cu aspiratorul,de ti-e mai mare dragul? Pai de la el s-o fi molipsit Miru a mea,cum sa fie ea mai prejos? ![]()
Si eu am avut surpriza unor sms-uri trimise asa...nu se stie cand..Iar azi,in timp ce vorbeam cu al meu pe mess,numai ce-am auzit pe unul 'alo,alo'...il sunase Miru
![]()
Nu stiu cat o sa-i tina harnicia,ca astia din balanta is o tzara mai comozi asa(ca si pestii,dealtfel)...asta zic zodiacele..![]()
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 alinus, vizionat filmuletul si ...... fara cuvinte multi micii vedeteDespre materiale, imi pare rau nu te pot ajuta, dar sunt sigura ca fetele deja ti-au sarit in ajutor! ![]() Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007) Valentina, feciorul harnic foc era al Melaniei, al meu e trantorul care dormea cu Ursu Titi in brate. Ai vazut filmuletul cu Teo dansand? |
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
cecilia L spune:
Roxana, ma bucur ca ai avut o seara linistita, usor usor Bubu o sa spuna na-ni, noi spunem na-na, adica sa-i cant nani nani,dar nu-ti inchipui ca si adorme cand cere na-na....adoarme de regula dupa bibe,dupa inventarul papaitoilor de pe pereti si dupa o serie de pupaturi(cu mine evident)...cand ii spune tati noapte buna el nu zice nici macar pa, isi preia bibele si se aseaza pe spate la baut, iar tati stinge lumina, noi adormim pe intuneric si numai noi 2 in camera.
Ca tot ziceam de pupici, Cristi este un pupacios, daca ati vedea cum ne pupam v-ati strica de ras, trebuie mereu sa fiu atenta ca are tendinta sa pupe pe gura, se mai intampla(deh ne-a zazut) mai ales dupa ce face o prostie( la astea nu-l intrece nimeni)
Cecilia si
poze noi
asa crestem
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 melaniatud, iti mai trebuie firma de curatenie? Cand ai asa personal calificat in casa? Si cum stergea el patul si podeaua ba chiar si camera de filmat Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007) Asaaa, deci cu jucaria de plus era fecioru meu, istahttp://good-times.webshots.com/photo/2267432010101784801xBnpHv Acu mi-a picat fisa de-ai zis ca pupi vedeta, adica dansatoruuuuuuuu |

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
danuta36 spune:
Cecilia din cate vad eu,Cristi e un mamos...da se stie deja,fetele cu tatii si baietii cu mamele
Miru nu prea da pupa,dar cand are chef, strange buzele si pleoscaie..![]()
cecilia L spune:
Vreau si eu sa-i cumpar lui Cristi aspirator, ati mai vazut pe undeva????
Si mai caut ceva de multa vreme, un Twty(rata galbena
) mareeeeee, avem mic dar nu ne mai ajunge...daca vedeti pe undeva imi ziceti si mie, va rogggggg,
noapte buna
Cecilia si
poze noi
asa crestem
danuta36 spune:
Gabriela imi pare rau ca n-am apucat sa ne vedem,pe vreme urata n-am mai iesit... ce mai faceti? 
diwana spune:
N-am uitat Danuta ca Ghighi da cu aspiratorul
, l-am si vazut in actiune, pai macar atat dupe ce varsa laptele praf pe jos
. Balantele nu sunt comode, sunt echilibrate
, iar de pesti nu-s ce sa zic, desi sora-mea, sotul si tata sunt tustrei pestioci. Or fi poate si comozi putin.
Cecilia ia nu mai imi isca gelozia cu pupaciosul cititorul tau ![]()
Normal ca nu-l vreau obez dar macar cu un kil in plus
. M-am uitat pe niste grafice asa de curiozitate si cica ar fi ideal ca la inaltimea lui sa aiba 11 kg, iar daca te iei dupa varsta, ar fi ideal la 10.600. A! si nu v-am spus ca PC ii de 45 si cica ar trebui sa fie 47.85. Dar e Ok nu ma plang, mie una mi se pare ca arata bine, cra-cra, doar uneori cand il vad in pielea goala si ii mai vad cate-o coasta zic si eu asa zambind "maruntelul lui mama"![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
diwana spune:
Cecilia eu am vazut aspirator in Auchan, dar nu cred ca vii pana la cluj dupa el ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares