Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (243)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxana_G spune:
Uite in seara asta ma laud cu Alex care este tare cuminte. Nu credeam sa spun asa ceva de atomica. S-a jucat frumos, m-a ajutat sa strang, acum ne uitam la desene. Nu imi vine sa cred ce seara linistita am avut, sper ca nu e bolnavioara.
Bubu cumintel si el, dar e mai iritat, iar musca tot ce prinde, mai ales balustrada de la scara. E asa haios, a vazut o fetita care sarea intr-un film la TV si incerca si el sa faca la fel, indoaie genunchii dar nu desprinde picioarele. L-am culcat deja, parca se mai foieste. In loc de noapte buna el spune si face tot pa. Ba atunci cand ii e somn iti arata scara si trage de tarc sa il lasi sa urce. E minunat, ce sa mai!
Cra cra cra! ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Melania, ne-ai convins ca ai baiat harnic. Te-ai scos cu asa ajutor la sters praful.
Alinus, imi pare rau ca nu am cartile cu pricina si nu te pot ajuta. Vazut scumpic smotocindu-se cu ursul. ![]()
Bebeka, uite ca zic abia acum. Ii apucase munca la birou la ora cu pricina, nu mai conta programul meu redus. Apoi a fost un trafic infernal pana acasa.
Dar fie vorba intre noi nu mai zic nimic si pentru ca incerc sa ma dau la fund, poate uita fetele de vizita la mine de Revelion!
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Valentina, sa iti spun ce am patit eu. Miercuri s-a infiintat postasul la usa cu avizul de alocatie (la mine vine avizul la mama in sector 2). Si ma prezint la posta, dupa ditamai coada aflu ca nu s-au dat inca la plata. Zic sa nu mai incerc si joi si sa vin direct azi sa fiu sigura ca o iau. Coada ca naiba, am stat aproape o ora, ma simteam norocoasa ca eram ultima persoana inainte sa intre in pauza de pranz. Dupa atata stat aflu ca inca nu se platesc si sa revin si luni. Tu zici acum de 18.
Nici nu merita sa ma mai duc luni.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Ma retrag, sa imi inchei seara linistita cu un somn bun! Noapte buna si linistita tuturor! Si un weekend exceptional!
Rox ,
Poze
diwana spune:
Il mai las putin pe fiu-meu sa invarta lingura de lemn peste tot si apoi il pregatesc de nani.
Roxana chiar m-am bucurat sa te aud vorbind asa de atomica. Oare ii vei schimba numele?
iar de Bubu ce sa mai zicem? E un destept si un cuminte
Bravo mami
si noapte buna.
Dar mai fetelor voi de ce nu ati cerut sa vi se dea banii pe card? Eu primesc si indemnizatia si alocatia pe card, vin deodata, si nu am batai de cap cu cozi si postasi. Insa mie imi intra dupa 20, nu stiu exact cat 20, posibil 23 sau 25.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
papanash spune:
Roxana, atomica a facut transferul de energie catre Ghighi, bag seama.
Acum a adormit, am avut o seara ff agitata. colac peste pupaza, o lenjerie de pat noua s-a curatat si acum are sotul vreo 4 camasi portocali, Ghighi pijamale si body-uri tot asa
.nu le mai bag la inca o tura ca se trezeste baiatul.
ma duc sa mananc, azi n-am bagat decat un sandvici, sunt lihnita !
daca nu-s in stare sa mai revin, va zic noapte buna!
P.S. am vazut 2 frumosi harnicuti, Danuta si Melania, oare o sa le treaca faza asta sau o sa ne faca bucuria sa ne scuteasca de munca in curand ? 

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
diwana spune:
Mai Papanash poate lor o sa le faca bucuria, dar tie nicio sansa
, ca din cate stiu eu Ghighiloi inca reamenajeaza, muta prize, da sms -uri (la furnizori de prize probabil
) si inca cate si mai cate.
Macar hainele au iesit uniform colorate? Vive l'orange! Mama ii mare experta la a vopsi haine, si mereu zice ca nu e vina ei, ca doar a mai spalat cutare bluza albastra cu albituri si n-o iesit ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
danuta36 spune:
Diwana si eu tot pe card,dar vin cam tarziu...cu posta vin mai repede,din cate am inteles...Eu zic ca e bine Rares cu datele pe care le are,nu mi se pare mic deloc...lasa ca nici prea gras nu-i bine.Cat despre Revelion,nu puteti sa-l lasati la bunici? 
Cecilia tare simpatic Cristi,vad ca-i place mult la locul de joaca 
Alinus ce jucaus e Teutzu,il pupam!
Roxana nu mai plecati in Austria,ce zic ai tai?
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui melaniatud Si ca tot va laudati cu harnicutii vostri priviti si baiatu lu mama ce de treaba face http://good-times.webshots.com/video/3072604920103026645PQJDPG Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007) |
tare harnicut baiatul, cred ca e super sters patul tau....dar, cumpara-i sosete antiderapante daca nu-l vrei gimnast

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Buna seara gagici. Noi am fost azi la controlul de rutina de 1 an si 3 luni. Sa va dau datele tehnice? 9.600 kg. si 80-81 cm. (variatia e mica, asa ca hai sa lasam 81 Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares |
e foarte bine 81, de ce spui ca e mic???????la greutate recupereaza el, banuiesc ca nu-l vrei obezz

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem

9.600 kg. si 80-81 cm. (variatia e mica, asa ca hai sa lasam 81