Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (243)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Valentina, e foarte bine cum mananca pustiul. Al meu de ceva vreme face figuri si mananca din ce in ce mai putin. O pun pe seama eruptiei dentare. Sper sa-si revina, ca meniul lui din ultimele zile este urmatorul: 30-60 ml lapte dimineata, 10 - 100 ml lapte seara, un mar cu biscuiti si iaurt, 2-3 sarmale, o felie paine cu zacusca. Ceai sau suc de fructe peste zi. Nu suna rau, stiu, dar el manca mai mult inainte, isi bea laptele mereu, ma rog, astept sa treaca perioada asta.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Bernix, si mie mi se pare super cat a baut Degetica avand in vedere ca e ceva nou. Nu o sa-i mai dai deloc laptele tau sau doar mai rarut? Felicitari pentru premiera

filmulete Rares

O sa suga in continuare catva timp, cat va vrea ea sau pana cand consider io ca a sosit momentul intarcarii. Important e sa se obisnuiasca si cu laptele din canita cu pai si sa devina un obicei de seara. Apoi ma pot gandi linistita la intarcare.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Alina, eu nu cred ca e mult 11,6 la 1 an si 2 luni. Eu zic ca e bine. Sigur ca in comparatie cu al meu pare obez , dar al meu e prea silfid pt. un an si 3 luni. Eu lapte ii dau numai dimineata si seara. Al tau fara cereale nu-l bea? ca zici ca de la astea se ingrasa.

filmulete Rares

Daca ii dau lapte simplu se trezeste pt papa la fiecare 3-4 ore. Pur si simplu nu se satura. Eu m-am convins ca foame se trezea asa des cand il alaptam noaptea.
Probabil ca are un tranzit super rapid??? Voi ce ziceti? Si scaune, are zilnic 3-5.

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu

La multi ani Teo! (10.10.2007)

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Miercuri si joi fata mea a dormit doar o ora jumate ziua. S-a culcat seara precum copii cuminti, insa io eram rupta, incapabila sa scriu ceva. De citit insa am citit tot si-am vazut o multime de copii frumosi si harnici. Ce bine ar fi sa-i tina harnicia!

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme. Da-i lapte cu cereale daca asa doarme mai mult si mai bine. Scaune, nu stiu, cred ca e ok. Rares are 2 pe zi in general.

filmulete Rares

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Nu stiu ce sa zic de greutate, am mai vorbit noi despte asta.Andrei are la 1an si 2 luni, 9.800 kg si 81 cm. Mi-ar place sa fie mai cu falcute, dar atata timp cat vad ca se simte bine in pielea lui sunt si eu multumita. Al meu bea 200 ml laptic la culcare si spre dimineata in jur de 4-5, inca unul. Nu mai suporta laptele caldut, il bea numai la temperatura camerei. Dimineta papa cereale cu laptic de la sora-sa, adica zuzu sau fructe cu cereale, iaurt+ cereale etc.
La pranz ciorbita cu mult zarzavat si verdeata apoi un iaurt cu fructe sau compot.
Dupa-amiaza, branzica cu fructe, sau Fagaras, mamaliguta cu smantana, spanac sau brocoli pe care il fac tot ca spanacul, i-am dat si tocanita cu carne pe pui. In general felul 1 este ciorbita sau supa, iar felul 2 ,dupa-amiaza orice fel de mancare pe care il am in casa, cu conditia sa nu fie cu prajeli, rantasuri. etc .Si muuuuuuuuulta apa in mese.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Valentina, la pranz papa intotdeauna 2 feluri? De cand papa asa? Eu abia de vreo cateva zile am inceput sa-i dau 2 feluri, pt ca aveam impresia ca nu mai vrea papa si gata.... de unde, ca el vroia altceva...
Recunosc, Teo papa mai bine de cand ii dau 2 feluri la pranz. Grea e meseria de mama.

Vreau si eu reteta cu spanac/brocoli.

Papanash si reteta ta de cartofi + spanac +pui o vreau, aia ce ziceai ca i-ai facut-o lui Ghighi si a papat bine.

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

alinush, io schimb kk o data pe zi. Se intampla de 2 ori in cazuri rare. Nu stiu insa daca e mult la voi sau putim la noi.

Cursul ala de-l vrei tu e de la el mai scump master de la Drept, cu dsoar cateva locuri la buget. Nici cu asta nu te pot ajuta, scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Io azi am fost la inca un interviu, al3 lea. M-am dus imbracata pinguin, cu pantofi cu toc si-am vorbit 45 min in engleza. Nici una din toate astea nu mi s-a mai intamplat de vreun an. La final obosisem si-am dat atatea furculitioane ca ma apuca si pe mine rasu'.

bravo mai,pai sa-ti vorbes eu 45minute in eng....
Sa fie cu folos si sa ii fi impresionat pe aia.
Spor la laptic...a baut f bine din prima.

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Bernix, macar stii pe cineva care urmeaza acest master scump da' cautat? Platesc cursu' numai sa-l obtin.

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Si cred in succesul tau la interviu, nu si in vaza cu pinguinul. Sunt convinsa ca ai fost o prezenta distinsa.
Ziceai tu de mult ca te paste gandul schimbarii, daca revii in campul muncii intarci Degetica?

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput