Minunile Craciunului au inceput - Lucialu e gravi
Raspunsuri - Pagina 4
claudia79 spune:
Lucia, asta da minune de Craciun!!!!!!!!Felicitari si tie si sotului tau care cred ca este la fel de fain ca om ca si tine!!!O meritati, Bucurati-va!!!si eu ma tot gandesc cum i-as spune sotului vestea, eu mai mult lui as vrea sa ii fac un cadou, pt el vreau copii. O sa ne vina timpul si noua, pana atunci ne bucuram pentru voi asa este normal!!!!Craciun Fericit si Sarcina Usoara si la Termen!!!!!!!!!!!!!!!
kay spune:
Felicitari !
nici eu nu am stiut despre lucia inainte, dar mi-au dat lacrimile citind... sarcina usoara si multa sanatate ! si sa fie asta inceputul minunilor de Craciun !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mada23 spune:
Hei Lushic
te-ai trezit din betie? cu suc de portocale, natural bineinteles
multi pupici

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti ![]()

Boo spune:
FELICITARI LUCICULE !!!!!!! Titlul ales de Ioana e perfect !! Minunea chiar s-a intamplat !!! Asa ca trebuie mereu sa crezi si sa nu pierzi speranta niciodata !! pfffffiiiiuuuuuu, daca as putea m-as imbata .. dar il imbat si pe Alex ![]()
Mai e vreun capitol pe vreundeva ?? Ca as scrie peste tot : FELICITARI !!!! 

Bluel spune:
red]Lucialu[/red], de 3 zile ma chinui sa iti scriu, dar din cauza internetului celor de la Orange 
, am pierdut deja mesajele. Revin, de cand astept momentul asta
, nici nu ma gandeam ca se va intampla altfel, era doar o problema de timp si da, este o minune de Craciun, cand iata ca D-zeu a hotarat ca ai trecut toate incercarile si meriti acum un bb! FELICITARI! 

SARCINA USOARA PANA LA CAPAT! Abia astept sa schimbam impresii despre biberoane si scutece.![]()
Fetelor, Lucialu, este inca o dovada ca se poate, asa ca nu va lasati doborate si veti avea bb mult visat!
Si daca va ajuta cu ceva (pt. cine nu imi stie povestea), si la mine s-a intamplat o minune, anul trecut Mos Nicolae a facut ca sa se intample conceptia si acum sint o mamica fericita.
Mami de Bubu
(19.08.2008)
Alexa Ioana spune:
lucia, e minunat !!! ma bucur mult pentru tine, pentru voi !!!
sa fiti fericiti si sanatosi, iar peste 8 luni sa va tineti bebele in brate !
te pup !!! 

lucialu spune:
Monalac asa este:o bucurie imensa mai ales ca fost o adevarat surpriza venind acum.Multumesc pentru urari si tie sa-ti traiasca si sa fie sanatosi copilasii si voi alaturi de ei!
Claudia
multumesc!
Sarbatori fericite asemenea si voua!Vin bb-icii ai sa vezi ca vin la toate.Asta e atitudinea cea mai buna:incredere si optimism!
Kay
multumec din suflet!
Sanatate dulcineii tale, o minune de copil aveti!Frumoasa si puternica!
Nici nu ma indoiesc ca veti trece ultimul hop!Dumnezeu va iubeste si ai alaturi fete minunate,prietene adevarate din ce am vazut eu pe forum.Va tinem pumnii!
Boo
multumesc,multumesc!
Mada cred ca nu prea am sanse sa-mi revin.![]()
Bluel
ce tare esti!Iti multumesc iubita!
Heheheeee sigur va voi stresa cu intrebari,mai ales acum cand simt ca mi-au plecat neuronii la plimbare si greu realizez asa putin ce mi se intampla.Pup BUBU!
AlexaIoanaaaaaaaaaa
iti multumesc!
Sper ca si tu esti bine si iti tin pumnii!Pup smecherita de gredinita!
Va multumesc tuturor!!!!Va multumesc din inima!!! Nu incetati sa credeti!Sarbatori fericite tuturor!

KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Delia21 spune:
LUCIA,pe cand faci programare la doctor ca sa vezi punctuletul-samburel?Sa ne mai spui si noua vesti bune despre bebe,ok,nu le tine doar pentru voi,pliiiiz!!Pup si bafta!
lucialu spune:
Delia
multumesc de intrebare!
Esti o scumpa!
O sa fac programare dupa Craciun sa se poate vedea ceva concret, o inimioara sau doua,cum vrea DD.
O sa mai scriu aici la aspirante.De fapt mi-e si greu sa ma desprind,dupa 2 ani in care am impartasit cu fetele si bucurii si necazuri.Si va tin pumnii la toate.Asta nici nu intra in discutie.E nenegociabil
Momentan ne simtim bine si suntem buni colaboratori![]()
Crisarh
multumesc iubita!
Sigur vei fi si tu o mamica fericita in curand!
KISSES
my little sunshine