Minunile Craciunului au inceput - Lucialu e gravi
Raspunsuri - Pagina 3
mada23 spune:

FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti ![]()

gudinde spune:
FELICITARI!!!!!!!!

Sa ai parte de o perioada
de vis si de un bb sanatos.
Craciun fericit!

goldi spune:
Abia acum am intrat pe DC si nu stiu cum sa-ti spun mai frumos, draga Lucialu, multe, multe felicitari si ...m-ai lasat fara cuvinte.
BRAVO!! BRAVO !!! BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!
madlen spune:
lucialu, felicitari! Sa ai parte de o sarcina usoara si sa-ti dea DD un bebelus sanatos! Ai reusit, ma bucur enorm pentru tine!
ana-alexia spune:
Lucialu, felicitari!!!

Sa ai sarcina usoara, la termen, si sa fiti sanatosi si tu si BB!
Ma bucur atat de mult pentru tine, Lucialu!!!

KoraPop spune:
LUCIALU FELICITARI DIN TOT SUFLETUL!!!!!
SARCINA USOARA SI BEBE/BEBEI SANATOS/SANATOSI!!!!DD te iubeste!
Kora
CARPE DIEM!
Delia21 spune:
Lucia ,sarcina usoara si bebe nascut la termen,sanatos si norocos!!!Si pe noi sa nu ne uiti si sa ne mai spui cum creste samburelu,da?Si cand vine vremea,...pozici,ok?Si la majoratul copilului,...faci o lista mare,mare,da?Ai grija mare de tine acum si pune-i pe ceilalti la treaba,PROTEJEAZA_TE,nu ridica greutati,ok!
lucialu spune:
Bebe
,Gudinde
,Madlen
,Goldi
,Ana-Alexia
,Kora
chiar asa
,Delia
am grija sper ca bine, va multumesc!

Doamne ajuta tuturor aspirantelor sa devina mamici!
Ma bucur ca Minunile Craciunului au inceput si samburelul meu este printre ele!!!
intre noi fie vorba dar sa nu mai spuneti la nimeni,mie tot nu-mi vine sa cred![]()
![]()
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
monalac spune:
lucialu,nu ne am intersectat niciodata pana acum,n am avut probleme de infertilitate,dar mi au dat lacrimile citind aici...
ma gandesc ce fericire trebuie sa fie acum in sufletul tau...stiu pentru ca am simtit si eu asta,desi prima data am asteptat trei luni ,iar a doua oara 5 luni...mi s a parut atat de grea asteptarea...si atat de fericita ziua in care am vazut 2 linute pe test...
vreau sa te felicit si sa ti urez sarcina usoara!
sa dea dumnezeu ca si celelalte fete care si doresc atat de mult un copil sa aiba parte de minunea pe care o traiesti tu acum!