Minunile Craciunului au inceput - Lucialu e gravi

Minunile Craciunului au inceput - Lucialu e gravi | Autor: Ioanatugs

Link direct la acest mesaj

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Deci nu pot sa cred. Sunt muta de uimire!
SUNT GRAVIDA?EU?NU STIU.
dar am 2 doua!!! liniute pe un test de barza!!!

nu mor caii cand vor cainii...

FELICITARI IUBITA CUVINTELE SUNT DE PRISOS IAR BUCURIA E IMENSA!!
AI CREZUT IN SANSA TA SI AI REUSIT!!FELICITARI !!
Te asteptam cu un beta HCG mare...

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

[b][red]Va multumesc din inima tuturor!!!
Da am crezut in sansa mea, in DD care ne iubeste pe TOATE!si cred ca TOATE FEMEILE CARE ISI DORESC COPII(CHIAR SI CELE SURPRINSE DE SARCINA) MERITA SA FIE MAMICI!!!Nu este nici una mai presus ca alta.Chiar cred lucrurile astea doua!Si mai cred ca la toate ne va veni randul.Stiti ca am crezut-o de la inceput si nu vb in baza celor doua liniute de azi
Am fost la analize si la 4 am rezultatul.Ma rog sa confirme testul barza.Sunt inca ametita.Plutesc intre incredere si indoiala.Si parca stiu si parca nu mai stiu nimic.
Am plans in brate la sosul meu iubit. Si ne uitam unul la altul, si cand ne feream sa ne privim in ochi,cand zambeam intalnidu-ne privirea...dar cel mai tare e ca radeam prosteste unul la altul.I-am transmis starile mele.Sper ca nu si de gravida
Normal ca am plecat sa ma omeneasca dupa analiza.Mi-e foame destul de naspa.Adica nu trebuie sa mananc mult,dar daca nu bag ceva la ghiozdan simt ca ma doare stomacul si ametesc.Mi-am facut provizii de portocale pe care le ador zilele astea.Si...le prefer ciocolatei?Eu?Oricum stiti ca imi spunea ca sunt "sotia lui cea vesnic gravida".Acum sper sa-mi merit titulatura pt inca 8 luni
Mi-am luat Magdne b6,am acid folic si nospa. Am cumparat si utrogestan.Momentan zic eu ca ajungeSa vedem Beta ce spune.
Stiti la ce ma gandesc?Ca Mosul a inceput sa vina bine de tot deja la aspirante.Sper sa fiu si eu pana la capat printre cele la care s-au confirmat embrionasii ecografic. Va fi bine pentru toate!!!
VA IUBESC SI NU E PRIMA OARA SI NICI ULTIMA OARA CAND VA SPUN!Iar voi m-ati complesit cu bunatatea voastra.Va multumesc!

nu mor caii cand vor cainii...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Felicitari lucialu
Sarcina usoara si la termen multa multa sanatate

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

felicitari, felicitari, felicitari!!!!
sa fie un captiol plin de miracole, testul luciei sa fie primul dintr-un lung sir de craciun si toate fetele care sunt in focuri de sarbatori sa scrie vesti bune ca sa completam listuta de cadouri de la Moshu'

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Lucia si minunea din burtica!

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Felicitari si aici Lucic, sa ai o sarcina usoara si un bebelus, mult asteptat si dorit, perfect !!!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Lucicule, eu iti urez si aici sarcina usoara si sa ai un bb sanatos si frumos! Sau poate doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianutza spune:

Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume si sa fiti o familie fericita!!! Doamne ajuta si roaga te si pentru noi. Numai bine IOANATUGS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

yesssssssss!!!!yesssssssssss!!!

Felicitariiiiiii iubitaaa ma bucur din tot sufletul!!!

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Lucialu,
Felicitari, sa fie intr-un ceas bun, multa sanatate !

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

FELICITARI, FELICITARI, MERITI DIN PLIN

Minunile incep sa apara

Ioana felicitari pentru aceasta initiativa

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti

Mergi la inceput