poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ce inalt este Matei!!!
Si are o mutrica ghidusa foc. Din profil imi pare f schimbat fata de pozele din fata.
Vad ca si el e cuceritor si ocrotitor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Anca, eu nu l-as fi recunoscut pe Matei. Vorbesc serios. E foarte matur acum! Mai vazusem niste poze (ce-i drept, mai mult din spate ) de asta-vara cu el, dar eu cred ca a crescut foarte mult perioada asta. Pai colegii lui Vivi de la gradi par mai mici. Si e frumusel foc. Doamne ce-a trecut timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pai sa stiti ca s-a lungit.
pantaloni care asta vara ii erau lungi, acum sint cam de apa-adinca
iar oamenii il intreaba in ce clasa e

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Tare frumos e Matei! Chiar ca inalt! Vad ca ati avut ceva petrecere, la noi nici gand.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Anca, si mie imi venea sa zic ca Matei arata ca un baietel de scoala.

Roxi, sa stii ca am mai auzit parinti revoltati cumva ca la servici nu li se organizeaza nimic pt. copilasi, de Mos. Mai ales cei pentru care lucrul asta era deja o traditie. La mine s-a facut an de an... acum vad ca nu m-au anuntat colegii nimic. La Cosmin nu se face ca firma lui e condusa de un evreu, iar ceilalti colegi nu au copii, asa ca stiam din start ca nu va fi nimic de Craciun.

Dar stau si ma gandesc: oare nu e de ajuns ca vine Mosul la gradi si acasa (pe 24, sub bradut)? Mai mult de atat mi se pare deja ca sunt prea multe evenimente si prea multe daruri, incat copilul nici nu se mai bucura de ele, nu mai are timp sa le savureze, sa le cunoasca, sa se joace cu ele. Daca se produce o inflatie de cadouri, acestea isi pierd valoarea, exact ca si banii. Cred ca prin aceasta concurenta de petreceri si de cadouri se dilueaza spiritul Craciunului... parerea mea.
Noua asa ni s-a intamplat de Sf. Nicolae cand Rares a primit acasa daruri pe care si le dorea, in ghetute, apoi la Braila, la rudele lui Cosmin, tot lasase Mosul daruri pt. el. Ma si mir ca nu si-a pus problema autenticitatii Mosului...
Dar la anul am invatat lectia: voi atentiona pe toti ca daca au ceva de daruit, sa le dea in numele lor, nu ca si cadouri de la Mos... daca nu vor asa, sa mi le trimita si pun in ghetute, cate cred eu ca e potrivit pt. a fi si receptate de copil.
Intr-adevar, imi veti spune ca ei se bucura, dar totusi cred ca orice lucru in exces mai mult face rau decat bine...mai ales daca e vorba de lucruri materiale (cum sunt jucariile).

Sper sa nu dati cu rosii in mine... dar eu asta cred efectiv. Asa ca eu nu sunt suparata ca nu avem organizate la servici petreceri de Craciun pt. copii.

Mergi la inceput

sint si eu de aceeasi parere cu tine, Adriana

de aia evitam alte petreceri. ramin serbarea de la gradi, mosul de acasa si serbarea de la mine. pe asta nu vreau s-o sar pentru ca oamenii se straduiesc si iese bine, chiar foarte bine.

Mergi la inceput

Haideti ca parca sunt de la sectia de marketing cultural, nu alta... dar am aflat de la o prietena de inca un www.presaonline.com/stiri/cultura/scrisori-pentru-mos-craciun-pe-scena-operei-nationale-din-bucuresti-468749.html" target="_blank">eveniment pentru copii si m-am gandit sa va spun si voua ca poate aveti mai mult timp saptamana viitoare pentru a merge cu picii.
In program sunt si momente de balet... aviz balerinelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu nu sunt suparata ca nu au facut petrecere din perspectiva Alexandrei, ci din a mea. Sunt suparata ca au taiat petrecerea, cadourile de Craciun si mai nou imi reduc si salariul cu 20%. Oficial cu titlu voluntar, practic cu presiuni.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

mda, criza asta e un foarte bun motiv pentru diverse taieri de beneficii
hai cu altele mai inteleg, dar salariul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Sunt suparata ca au taiat petrecerea, cadourile de Craciun si mai nou imi reduc si salariul cu 20%.

Incredibil! Serios, salariul IN LEI scazut cu 20%?

Eu sunt inconstienta, am cerut azi recalcularea lui in functie de cursul de schimb...poate ma dau astia afara.
Eeeii, daca totusi ma dau afara, poate incep sa-mi fac si eu calculele de plecat din Romania.

Mergi la inceput