poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana_G spune:
Da, in lei. Cica pe motive de criza, sprijinim compania si renuntam "voluntar" la 20%.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
firutza spune:
OAU,CE ACTIVITATE INTensa!...
si noi am fost tare frumosi la serbare...desi cam lung programul dupa mine,copii s-au descurcat super(un pic cam plictisiti pe final...chiar si mosul batran..se incalzise in costum0haios a fost Edi ca nu voia deloc sa-si dea barba jos desi curgeau apele de pe el!Copiii cand a venit mosul mare au ras in cor zicand ca ei au doi mosi:unul mic si unul batran!Am sa pun si poze cat de curand...fetele erau asa dulci imbracate in fulgi de nea...iar conversatia dintre Iarna si mosul meu mic a fost delicioasa!Acum il asteptam pe Mos acasa.
Anca,da jucariile sunt din lista lui,are voie sa-i ceara Mosului trei jucarii... cum a fost un copil bun peste an...
Maine impodobim bradutul ...abia astept!apoi colindatorii...pacat ca nu vine zapada...
Acum trec sa ma uit la pozele voastre,sa vad cat de mari s-au facut piticutii...merg sa fac un capucino...pana vine puiul de la bunica...am facut si curatenia de iarna...miroase bine....lipseste parfumul de cozonaci si sarmalute...
pupici!
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui firutza red]Anca[/red],da jucariile sunt din lista lui,are voie sa-i ceara Mosului trei jucarii... cum a fost un copil bun peste an... |
Poate patesti ca mine. Vivi il vrea pe catelusul biscuit, care tocmai am aflat ca nu e mai ieftin de 800 RON. Ce-i fraiera sa vrea ceva ieftin?
Bine ca nu vrea 3.
Roxana_G spune:
In seara asta am fost la spectacolul Cleopatrei Stratan. A costat enorm, 200 RON un bilet si nu a facut nici a10a parte din banii dati. Spectacolul a fost foarte slab, evident era prea mult pentru o fetita, a venit cu taica-sau si au cantat impreuna. Dar slabut rau! Organizarea execrabila, o abrambureala. Noi am luat bilete la loja cea mai din fata, in primul rand si nu am vazut nimic din pricina celor care filmau, a bodyguarzilor, si mai ales a tuturor celor care se gandeau sa vina cu copiii la culoar sa vada mai bine, adica exact in fata noastra. Cred ca am vazut mai putin decat oricine a stat in fundul salii in ultimul rand. Oricum eu nu mai calc niciodata la spectacole la Polivalenta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
buli spune:
Adina,
pai sigur ca nu-s fraieri sa vrea ieftin sau usor de gasit
pe linga catel mai faci si cumparaturi de 2 mil de la cityfarm ca sa iei si pe gify
Roxana,
pacat ca n-a fost spectacolul cum te asteptai - Cleopatra e micuta si e clar ca n-are forta
cit despre organizatori - banii sa le iasa, nu?
eu am discutat cu Matei si i-am spus ca spiridusii lui mos craciun au aiurit treburile si ca n-au facut-o pe sally, asa ca se va multumi cu matter cu radiocomanda. a fost tare dulce ca a cedat imediat si acum, cin il intreaba cineva, numai de matter spune
noi avuram serbarea cu gardinita azi la 5, chiar a fost frumos. copilaresc si emotionant. educatoarele s-au starduit mult si au organizat frumos totul.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
A_Iulia spune:
Poftim si balerina mea:
http://good-times.webshots.com/album/569298708VWttjm
Eu sunt foarte, foarte suparata. Nu am gasit nicaieri Catelul Biscuit si nici papusa Belle.
buli spune:
serbarea de la gradi
Adina, tare mare si frumusica e Vivi. pe ea chiar n-as fi recunoscut-o
imi pare rau de cadouri - poate totusi gasesti pina la urma.
noi facuram azi bradul. in acelasi timp am inceput un soi de curatenie generala, asa ca acu e un mare ghiveci de ornamente cu dezordine.
dar n-a mai fost chip sa asteptam, baietii s-au dus azi la piata si au luat un ditamai bradul, au taiat din el ca sa incapa in casa.
iar Matei l-a impodonit si despodobit de vreo 3 ori. cum va ziceam - madhouse e minciuna
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
A_Iulia spune:
Ce costum misto! De unde l-ai luat? Ca ziceai ceva ca e de colectie...arata bestial. Si opincile la fel. Super.
Da, am gasit pana la urma si catelul Biscuit si papusa Belle. Au costat de m-au omorat. Asa ca am renuntat la cadoul-surpriza cu hamsterul, o sa i-l iau de ziua ei.
ad_risnov spune:
Ce poze frumoaseeeeee!!! Si ce copii minunati!
Adina, asa imi pare ca incepe Olivia sa semene cu tine!!! Foarte frumoase si gratioase micutele balerine... si ce ansamblu mare. M-au uimit cu coordonarea si disciplina in formatia aceea atat de mare! Felicitari!!!
Anca, si Matei e scump foc in costumul lui de Nica... eu chiar am crezut ca el joaca un astfel de rol. Il prinde de minune si se vede ca este lucrat autentic, cu multa migala.
Noi am fost vineri seara la Carturesti, la mini-spectacolul Adei Milea. A fost frumos dar... au venit f multi copii, unii f neastamparati sau prea mici ca sa recepteze asa ceva...asa ca se putea si mai bine, mai ales daca ar fi existat si un microfon. Rares a fost incantat si a recunoscut toate cantecele, versurile. L-a impresionat mult chitara si a facut cunostinta cu Ada.
Si ieri am fost la teatru, la piesa Tolba lui Mos Craciun. Asa cum va asteptati probabil, nu era vorba de tolba cu jucarii ci de tolba cu scrisori pe care Mosul le primeste de la copii. Sa vedeti bafta chioara: chiar vineri seara Rares mi-a dat sa pun la posta scrisoarea lui pentru Mosul, el dorind f mult pe Roary, masinuta de curse. Normal ca nu apucasem sa pun scrisoarea si ieri, in timpul piesei, s-a dus si i-a dat-o chiar Mosului. Nu va imaginati ce fericire a fost pe el, cum ii radeau ochisorii si ce increzator putea fi ca scrisoarea lui a ajuns direct in tolba cu scrisoari a Mosului. Am fost atata de fericita ca am avut-o la mine.
Din pacate, am patit si noi faza cu febra inexplicabila, de ieri incepand... de la 38 pana la 39,1. In rest nici un alt simptom. I-am dat antitermice si sper din suflet sa dispara asa cum a aparut. Toata lumea mi-a zis ca e o viroza care bantuie la multi copii cu aceeasi manifestare.