poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
ad_risnov spune:
Neata!
Mai, ce tampenie cu stelutele alea prin cuvinte... ce naiba o fi insemnand asta, ca doar nu scriem cuvinte obscene. In fine, e buna ideea Ancai cu despartitul in silabe.
Roxi, chiar asa, bine ca nu a plans Alex. Marti, cand am avut noi prima intrunire, pentru ca alti parinti ajunsesera f devreme, Rares s-a speriat pt ca a crezut ca noi nu mai venim si l-am gasit bocind de zor. Mi-a fost asa mila de el! Era tare nefericit, dragutul. Dar imediat s-a inseninat cand m-a vazut.
Anca, sa stii ca e bun pentru vanzari si pt. orice inseamna negociere si conducere. La gradi zici ca e seful copiilor: ii organizeaza, ii dojeneste, le spune unde sa stea... si daca unul e mai cu mot decat el, imediat scoate expresia: Ce, tu esti dna educatoare? Mai si are o insistentaaaaaa de te scoate din pepeni. De multe ori cei din jur cedeaza, numai sa taca din gura. Nu stiu cu cine seamana ca eu, cand eram mica, daca cineva imi refuza ceva puteai sa ma rogi ca doua oara nu mai ceream. El este exact opusul acestui comportament. iar daca vede ca nu scoate maximal de la tine, vine cu o cerere mai mica si ceva, ceva tot tr. sa castige.
Nu cred ca ai de ce sa te temi cu costumul autentic po-pu-lar, pentru ca sigur Matei va fi atent cu el.
Adina, super ideea cu hamsterii. Si Rares isi doreste un acvariu cu pesti. Dar noi mai asteptam pt. ca orice animal in casa mi se pare o grija in plus.
buli spune:
hahaha, are si Matei un prieten, noi ii zicem combinator
era la noi intr-o zi si voia sa faca o prostioara, gen desenat pe parchet. Ovidiu ii zice ca nu si baiatul il ia "poti sa-mi faci tu mie asta? eu sint copil, iti dai seama cit poti sa ma superi daca nu ma lasi sa desenez pe parchet? si uite, trag numai o linie si iti arat ca dupa aia iti arat ca se sterge foarte usor"
is ceva de speriat - daca nu esti atent, imediat te fac la psihic astia micii
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
anda141 spune:
Eu sunt suparata, am ratat serbarea, am ajuns la sfarsit , nici nu l-am auzit pe Albert spunand poezia. A fost un super trafic, nu am reusit sa plec devreme de la serviciu , cand m-a vazut Albert a fost atat de fericit incat mi-a venit sa plang, cand i-am vazut fericirea din ochi . Nu a fost suparat pe mine, prefer sa cred ca nu a observat ca nu am fost de la inceput M-am saturat de servici si de traficul asta infernal...
ad_risnov spune:
Monica, ce rau imi pare!!! Te cred ca esti suparata... e ceva de groaza cu traficul in Bucuresti, mai ales zilele astea. Poate a filmat alt parinte si il rogi sa-ti faca si tie un dvd ca sa vedeti acasa impreuna cum a recitat Albert. trebuie sa existe o solutie! Noi deja am promis mai multor parinti ca le facem copii, asa ca sigur exista posibilitatea asta. Bucura-te ca Albert nu a plans la serbare, ca ar fi fost si mai trist...
Anca, are si Rares texte din astea o mie: cand face cate ceva care stie ca ne supara, ia o mutra din aia de sfant si ne zice cu nevinovatie: Intelegeti-ma si pe mine ca sunt si eu copil si copiii mai si gresesc....
buli spune:
Monica, bine ca nu s-a suparat Albert - dragii de ei, sint asa de intelepti si de buni
noi azi avem serbare la mine la serviciu - iar va fi o mare nebuneala
dimineata l-am probat cu caciula de miel si cu bundita, era de coma
caciula ii e cam mica - e un capos - are capul cit al meu
Roxana_G spune:
Monica, inteleg tristetea ta, si eu m-am simtit vinovata ca am ajuns tarziu la Alex. Aseara a fost intr-adevar nebunie in rondul ala nenorocit, si eu am plans pe drum in masina. Bine ca Albert nu e suparat. Nici Alex nu a mai zis nimic dupa ce a vazut ca am ajuns, dar nu vreau sa imi imaginez ce o fi fost pana sa ma vada, mai ales ca era singura necostumata.
Adriana, si eu am intarziat si la lectia deschisa, pe un drum pe care se face normal 5 min am facut 40 de min. La noi asta e obisnuinta.
Anca, super tari replicile, doamne ce texte au copiii.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
buli spune:
am la treaaaabaaa - parca vad ca adorm diseara cu laptopul in brate pt ca acu ma dau pe net
dar demult voiam sa va spun ca am observat niste lucruri absolut extraodinare la copii, si anume:
- nu maninca decit daca le e foame, si numai ce le place
- se bucura de lucruri simple
- pling daca asa le vine, rid cind sint veseli si cinta singuri prin casa
- gasesc motiv de amuzament din aproape orice
- daca se supara le trece repede, nu sint orgoliosi in mod stupid
- sint foarte logici
- stiu/simt care sint lucrurile importante in viata
si mai sint sigur, dar le-am uitat acu
uneori ma gindesc ca ar fi taare bine daca am incerca sa reinvatam si noi cite ceva de la ei.
ad_risnov spune:
Anca, permite-mi sa mai adaug si eu:
-nu sunt complexati
-nu-si fac griji pentru aparente
-daruiesc dragostea neconditionat
-suporta f bine boala
-nu se tem de moarte (in povesti li se pare o chestie normala, fara sa creeze spaime)
-nu-i judeca pe altii dupa aparente, nu fac discriminari
-au o enorma curiozitate spontana
Roxana_G spune:
Ba sa stii ca Alex a inceput sa intrebe despre moarte si spune mereu ca nu vrea sa mor eu sau sa moara maia.
Dar sunt intr-adevar minunati!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/