poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana_G spune:
Anca, nu a ajuns coletul.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
A_Iulia spune:
Am facut in seara asta scrisorica pentru Mosu. A scris dupa dictare ce si-a dorit (adica Catelusul Biscuit, papusa Belle), de giffy a uitat asa ca nu e musai sa gasesc, desi ma duc la farmacie sa vad ce trebuie sa iau ca sa primesc una, apoi s-a semnat.
Problema a fost la plic, ca mi-a sunat telefonul, asa ca la destinatar a scris singura PNTR MS (noroc ca am terminat de vorbit si i-am dictat apoi) CRACIUN.
Sper sa inteleaga cei de la Posta.
Alina, cum e cu bebelus? Ce zice Sebi?
Roxana_G spune:
Haideti sa va spun de serbare. In invitatia primita pe mail scria ora 18, asa ca am plecat la 16,30 de la serviciu. Ghinion, super trafic, am crezut ca innebunesc pe drum. Pe la 17,40, eram in apropiere de gradi si primesc telefon de la educatoare ca ma asteapta toata lumea, ca trebuia sa aduc costumul fetei (Fulg de Nea) la ora 17,30 ca ea asa a zis si ca fata e suparata. Mie nu mi-a zis nimeni asa ceva, nici lui taica-sau dimineata. Ba deasupra cica ne-au trimis alte invitatii cu 17,45 care nu au ajuns la mine.
Iaca asa am ajuns eu pe la 18, am calcat la greu in muntii de noroaie de la gradi, nici gand de parcare in apropiere ca era deja full. Serbarea era la gramada, grupa mare si grupa pregatitoare. Incepuse de cand m-au sunat. Am schimbat-o pe Alex repejor, slava cerului ca uitase sa ma certe ca am intarziat, era fericita ca am ajuns. Cum s-a asezat au si pus-o la recitat (mare scandal a facut ca ea avea doar o poezie si restul 2, ce e drept nici eu nu pricep de ce) si peste maxim 15 min gata serbarea. Venit Mos, dat cadouri, debandada mare. Copiii au fost minunati, exceptionali, au recitat si cantat perfect desi in opinia mea poeziile erau greoaie, prea profunde pentru ei (sunt sigura ca nu le-au simtit spiritul). Cantecelele frumos alese. Am plecat in maxim jumatate de ora de cand am ajuns, tati saracul abia atunci ajungea si nu a mai prins nimic. Dar va pun poze mai incolo sa vedeti Fulguletul meu.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
La Balet cadoul a constat intr-o cutiuta muzicala din cele cu bomboane Disney si carti din cele groase cu povesti (exista roz, rosie si albastra). Cum unii aveau anumite culori, am facut liste cu ce dorea fiecare. Numai ca un tatic se pare ca a zis ce culoare au si nu ce le trebuie, mamica respectiva care a vorbit la telefon cu ea a notat roz si la serbare mare scandal ca ei au spus in mod expres ca nu vor roz. Ma intrebau obsesiv ce facem acum, nici nu au vrut sa auda ca nu vorbisera cu mine la telefon. Pana la urma, o mamica exceptionala, a cedat cartea ei albastra pentru ca ei aveau oricum toate 3 culorile. Cam asta a fost nemultumirea de la final, suficient sa imi lase un gust amar si sa nu ma mai ocup vreodata de asa ceva.
Rox ,
Poze
ad_risnov spune:
Gata si la noi serbarea. Vedeti poze aici.
La Rares serbarea a fost o combinatie de teatru cu papusi si actori (cu o tema legata de Mos Craciun, de faptul ca el aduce si bunatate, iubire si prietenie), cantecele, poezii si un joc po****r. Au fost haiosi si plini de bucurie la reintalnirea cu Mosul.
M-a uimit Rares din nou cu aplombul lui, l-a innebunit pe Mos (in rastimpul in care s-au pregatit pt. dans) cu povestile lui, i-a spus despre toate cele de casa (decoratiuni, brad...), despre desenele lui preferate, despre faptul ca-si doreste o masina Roary, i-a prezentat prin clasa tot ce au lucrat ei... ce mai, nu-i mai tacea gurita!!! De cate ori putea ii mai soptea Mosului ca el le-a dat voie colegilor lui sa iasa sa spuna poezii, ca el mananca tot, ca el e cuminte. E ceva de groaza: daca are el un interes foloseste toate mijloacele posibile si imposibile ca sa-si atinga scopul, nu se da inapoi de la nimic. Sia re o imaginatie de ma uimeste, face niste combinatorici mani****tive de ramai mut de uimire. Mama, si cat poate vorbi!!!
Roxana_G spune:
Felicitari lui Rares! Tare frumusel era el cu costumul traditional si se vede ca a savurat momentul. Ti-am vazut si nora! Frumoasa foc si ea. Fie-mea nu s-a ingesuit sa vorbeasca cu Mosul, o interesa cadoul. La noi a fost o carticica. Si parca au primit si 2 acadele. Din partea gradinitei. La voi? Ce era in cutia aceea?
Adina, sigur se descurca postasul, eu in locul tau chiar as merge cu fata sa o pun in cutia de la posta cu tot cu timbru.
Rox ,
Poze
A_Iulia spune:
Adriana, ce mare s-a facut Rares! Cum ati facut cu costumele, de unde le-ati luat?
Mosul cam tras prin inel, asa...deh, e criza
Roxi, pai bine, daca incepe la 6 trebuia sa pleci de dimineata! Sa fii sigura ca ajungi la timp! Ce trafic, eu m-am invartit mai mult prin zona in ultimele zile, dar am auzit ca e criminal...
PS Nu punem timbru pe scrisoare, si o depunem amandoua in casuta noastra postala. Ca cica de acolo o ridica postasul (adica eu), pai vreau s-o tin amintire, cum as putea sa trimit la un cos de gunoi prima ei scrisorica de Craciun...
buli spune:
hahahaha
apropo de scrisoarea pt mos craciun - sa va zic o istorie
copilul unei amice, clasa intii, deci stia sa scrie ii scrie lui mos craciun. secret, nu vrea sa-i spuna maica-sii ce. apoi lipeste plicul, si scrie pe el MOS CRACIUN. se duce si il pune cu mina lui in cutia postala, fara ca mama lui sa aiba cea mai mica posibilitate sa-l intercepteze.
la rugamintile mamei de a-i spune ce i-a scris lui mosu' a raspuns mereu netulburat: "ce treaba ai tu? e secretul meu cu el."
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ad_risnov spune:
Ooooo, multumim de aprecieri!
Sa o iau pe rand:
Roxi, au primit cadouri la fel toti baieteii si la fel toate fetitele. Pt. fetite o printesa-papusa (nu ma prea pricep) si o punga de dulciuri Milka (ceva de pus in pom), iar pt. baieti aceleasi dulciuri si cate o masina Burago (parca...sunt niste machete de metal, ceva mai rezistente). Pentru cadouri s-au adunat bani de la parinti. Ei au tot primit din partea gradinitei ba de Ziua Armatei, ba de Mos Nicolae.
Fetita din imagine nu e prietena lui Rares, deci nici nora... desi era f atent si protector cu ea. Pe prietena lui o cheama Andreea si cand Mosul a pus-o sa-i zica poezia, a sarit Rares de 3 coti in sus ca Andreea e prietena lui... iar apoi un cor de alti 4-5 baieti ca si a lor ... Concurentza frate, nu gluma!
Adina, costumele po****re le-am primit de la gradi. Fiecarui copil i-a fost repartizat unul si noi a trebuit sa le curatam, sa le apretam si sa le calcam. Asa ca de stresul asta am scapat f usor. Asta seara le-am lasat pe inventar. Mosul intr-adevar era f. subtirel si tinerel. Au venit la pachet: Mosul (actor) si trupa de actori-papusari. Pe ansamblu a iesit o serbare draguta in care copiii nu doar au dat (cantece si poezii), ci au si primit (sceneta de teatru si cadourile). S-au simtit bine si parintii si copiii.
buli spune:
si eu care credeam ca e un mare amor intre Rares si fetita din foto
Adriana, dupa cum il descrii, baiatul ar putea face o carierea frumoasa in vinzari :)
sint foarte draguti ei cum isi iau rolurile in serios si sint importanti
Roxana, bine ca ai ajuns pina la urma la serbare. si mai bine ca Alex nu s-a intristat
si la noi fuse o balamuceala cu serbarea. intii au anuntat-o pe vineri dupa-amiaza la 5, iar azi ne-au sunat ca va fi de fapt simbata dupa-amiaza.
eu am capatat pt Matei un costum po-pu-lar autentic, dar parca mi-e frica sa i-l dau - daca strica ceva, am incurcat-o
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@