poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Hahahaha si eu le-am combinat aseara numele astea: pinguinul Aleodor si imparatul Apolodor ... m-a curectat Rares de cateva ori

A fost fain aseara pt. ca povestea a fost folosita drept prilej sa se dezbata problema protejarii animalelor: de ce Aleodor vroia sa omoare stiuca, corbul sau taunele? Ce avea cu ele?
Alta problema a fost cea legata de cum trebuie sa-ti tii o promisiune, ce inseamna ca ti-ai dat cuvantul: De ce Aleodor a venit inapoi la pocitanie cu fata de imparat, cand putea sa fuga cu ea si sa nu se mai intoarca?
Ehei, dezbateri filosofice, nu gluma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu sunt in aceeasi situatie: n-am luat inca nici un cadou

Ma gandeam sa-i iau niste hamsteri, ca si-asa e Vivi innebunita cu soriceii. Dar cum ii tin si-i fac sa taca pana cand trebuie sa-i gaseasca sub brad?
Cred ca am sa-i propun lui tati sa faca pe babysitterul la soareci cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Vivi ar mai vrea asa:

- pe Biscuit (un caine cu fundita la gat?!) pe care l-ar fi vazut ea la Diverta (trebuie sa trec sa vad sa-l iau, sper sa existe!)
- papusi: Frumoasa din padurea Adormita (dar o are deja, asa ca nu o va primi) si pe Belle (pe asta nu cred ca o are, oricum are vreo 50 de papusi Barbie&co in total, imi vine sa le arunc pe geam)
- girafa roz (iar nu stiu de care si de unde, a auzit ea la radio) - stiti unde exista asa ceva?

Misto faza cu Apolodor Imparat , dar daca nu zicea Anca, nici ca m-as fi prins din text...

Roxi, ce nemernici. Uite, desemneaza-l pe ala care a comentat sa fie responsabil data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Roxi, am avut aseara la gradinita doua demonstratii despre ce au facut picii la doua activitati optionale: dans si engleza. A fost un fel de pre-serbare...
Au fost haiosi, dar destul de mult perturbati de prezenta parintilor care formau un fel de public.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Iata balerina !

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Frumusica foc, gratioasa, sa va traiasca!

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dragelor, asa imi place sa va citesc! E tare interesant ce scrieti si in multe descrieri il regasesc si eu pe Sebi... Numai ca eu nu mai am timp si rabdare sa mai scriu... Despre activitatile noastre comune... nu prea am ce vorbi in ultima vreme. Va invidiez. E greu cu doi pui...
Roxana, nu stiu cum reusesti sa le faci pe toate... si sa fii si activa pe forum...?
Cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">poze de la botez si serbarea de la gradi -- cu Sebi ursulet.
...Si alt album numai cu foto de la botezul lui Antonio.
Noi inca n-am impodobit bradutul (am fi vrut, dar n-am avut timp) si nici cadouri n-am cumparat (din acelasi motiv).
Sincer, abia astept sa vina primavara: sa treaca si ziua/petrecerea lui Sebi si sa mai creasca si Anto, sa ne reglam programul... sa iesim mai des din casa... vise, vise...

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Oo , ce frumoasa e Alex si ce seamana cu tine, Roxana !! Pana acum nu am observat ca seamana asa de bine cu tine !!
Ce de activitati pe aici !! Eu nu am timp nici sa ma gandesc la teatru si alte chestii,am asa de mult de lucru de zici ca nu se mai termina ..
In seara asta are si Albert serbare la gradi si la cat de grabita sunt am uitat si camera foto acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
- girafa roz (iar nu stiu de care si de unde, a auzit ea la radio) - stiti unde exista asa ceva?

este o farmacie, city farm, care iti da diverse cadouri daca cheltui mai multi bani la ei. eu i-am luat tatei un glucometru si ne-au dat cadou o girafa roz, gonflabila, cit mine de mare, Gify.
Matei o cunostea pt ca facusera ceva promotii la cardul gify club in gradinite.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Da da, girafa este cea de la City Pharma, problema e ca nu o au la vanzare. La noi solicitarea cu pricina e veche.

Adina, musai sa tina taica-sau soarecii pana de Craciun.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, se putea si mai rau, eu am intarziat! multumim de aprecieri.

Adriana, suna tare frumos ce spui acolo, mai ca as merge si eu. Fara Alex.

Alina, sa iti traiasca baietii cei frumosi si sa fie sanatosi si norocosi. Am vazut si ursuletul vesel, este exceptional si frumusel foc. Ce sa mai zic de piticot, frumusel si dragalas. Ce scumpi sunt bebelusii! Felicitari micului crestin!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput