poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
ad_risnov spune:
Multumesc mult Anca!
Am citit cu atentie... cred ca voi cumpara si acea carte pt. ca noi suntem cam "afoni" la sah si ma tem ca vom face greseli legate de reguli, citirea tablei pe patratele...
Tot din sirul informatiilor de culturalizare pt. copiii nostri... sambata si duminica la Teatrul Ion Creanga este o piesa noua adecvata sarbatorilor, Tolba lui Mos Craciun. Vedeti pe www.teatrulioncreanga.ro
Roxana_G spune:
Anca, vai ce m-am amuzat cum vine Matei cu sahul. Si da, m-ai convins, tu chiar ma intelegi!
Adriana, la noi nici gand sa asculte povesti, abia in ultima vreme a capatat putina rabdare sa ii citesc, dar si asa ma intrerupe de 100 de ori. Altfel simplificam toate povestirile si le ziceam repejor ca se plictisea. Ce bine de tine ca ai timp sa iesi cu el seara, eu nu stiu ce sa fac mai intai si il mai am si pe Andrei. Weekendul asta avem programul full, poate dupa sarbatori sa mergem si noi la un teatru.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Iata balerina !
Rox ,
Poze
A_Iulia spune:
Roxi ce frumusele sunt!
dar cum de le-a venit Moshu' la balet? Ca la noi nu
Nu avem nici o lectie deschisa noi la balet, avem direct spectacolul care dureaza vreo 2 ore, sunt mai multe grupe, si se organizeaza la o sala de teatru (avem si 2 repetitii generale acolo) dar e fara Mosh; se filmeaza asa ca nu ma mai agit cu camera. Poate niste poze o sa fac si eu.
Noi avem chestia asta sambata.
Plus serbarea de la gradi - la palatul copiilor - acolo vine Moshu.
buli spune:
sint superbe - mititele si gratioase - chiar m-am emotionat
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
firutza spune:
Adriana,stiu ca ar fi mai bine sa nu vada dublate filmele dar altfel nu are rabdare, decat cu mine langa el si eu de multe ori nu pot,(asa invatara unii bulgareste pe vremuri...uitandu-se la programele lor in lipsa de altceva..._)stiu! iar voua felicitari ptr.ornamentele personalizate,frumoase foc!
Gata ,ne-am revenit!iar educatoarea a fost taare draguta si ne-a pastrat rolul de Mos....se duce astazi la repetitia finala iar maine serbarea!Pot sa ma asez si eu pe genunchii mosului ca stiu binisor ...rolul
Noi cautam figurine ratatouille si nu gasim.....am luat robot care se transforma,thomas,culori ptr.pictura,masina mare cu tele,nu gasim din lista trimisa mosului figurinele....mai cautam,;bradutul nu l-am impodobit caci am in program o curatenie majora la final de saptamana
si apoi duminica...impodobim....Nu mai fac bradul devreme ca sa evit dezamagirea fiecarei dimineti in care Mosul n-a venit...
Am cumparat cd-ul de Mos Nicolae de la un ziar,(nu mai stiu care)cu povesti si acum seara ascultam impreuna ,,Feciorii croitorului" (Grimm)si ,,La scaldat"(din Creanga)de mai am putin si le invat pe de rost,avea acasa si alte cd-uri cu povesti dar astea ii plac la nebunie...cat a fost acum acasa bolnav s-a distrat cu Nica,ii place nastrusniculavand in vedere ca la serbarea din vara el fuse Nica si ca in vacanta am fost in vizita la Humulesti...e asa de incantat de poveste...desi eu ii mai relatasem din peripetiile lui,dar n-am pesemne talent...acum stim si moldoveneste; cand a ascultat prima data m-a chemat sa-i axplic:,,mami,vino si tu, ca Nica vorbeste engleza si nu inteleg!"atat cu vorbaria,la fapte!
...merg sa-l trezesc pe pui ptr gradi.
va pupam ,Dalia si Edi
ad_risnov spune:
Salutare si de la noi!
Rox, am vazut pozele cu mica balerina si sunt SUPERBE, iar ea o minunatie. M-ati dat gata! Felicitari!!!
Adina si voua succes sambata! Asteptam poze si cu Olivia.
Dalia, succes mult si lui Edi! Abia asteptam sa vedem pozele cu micutul Mos. Si sanatate multa puiului!
Noi am avut aseara f multe activitati: o mica demostratie de dans "ratzushtesc", apoi o mica reprezentatie de engleza, iar de la 18.30 am fost la Carturesti unde am ascultat cu maaaare bucurie povestea lui Apolodor, pinguinul, dar si pe cea a lui Aleodor, imparatul. Ca sa va convingeti ca nu va minciunesc, iata aici pozele.
Roxana_G spune:
Multumim , chiar au fost minunate! Asa dragalase!
Adina, Mosul a fost ideea profesoarei, ii plac tare mult copiii. Si lectiile de balet presupun si joaca si povestiri, mereu stie cum sa le coopteze pe cele mici. Grupa lor e cea mai mica, ma refer la varsta. Spectacol vor avea unul singur, in vara, la Opereta. Din februarie vom face 2 ore pe saptamana, si din aprilie cate 3 ore, ca sa se pregateasca pentru spectacol. La noi nu s-a oferit nimeni sa filmeze, fiecare pe barba lui. Mi-am facut numai nervi cu parintii de acolo, nu v-am mai povestit voua. Ca nu voia nimeni sa se ocupe de cadouri si m-am oferit eu alaturi de alta mamica, toti au facut numai mofturi si am avut si o plangere absolut deplasata la sfarsit. Data viitoare nu ma mai pacalesc pe mine! Abia astept sa o vad si pe Vivi balerina. Succes la serbari si petrecere frumoasa!
Firutza, succes la serbare si petrecere frumoasa si voua! Sa ne pui poze. Si eu ii mai povestesc cu Nica, asa ce imi amintesc eu, si pare incantata. Cred ca era impielitat ca ea. Noi am rezolvat-o cu bradul, i-am zis cate zile mai sunt pana la Mos si in fiecare dimineata le mai numaram o data.
Adriana, m-ati dat gata! Rares e atat de frumusel si cuminte. Nene, se vede pe el ca e cuminte, si sa nu indraznesti sa ma contrazici. A stat el acolo sa asculte...pai daca vedea Alex scaunele alea cred ca sarea pe ele toata povestea. Apropos, trebuia sa vin si eu ca imi placea la nebunie povestea cu Apolodor Imparat. Restul activitatilor erau la gradi? Cu ce ocazie?
Rox ,
Poze
buli spune:
Citat: |
povestea cu Apolodor Imparat |
ce mare s-a facut si Rares, am mai vazut ceva poze, dar acum parca e mai baietel
frumoase activitatile, eu am fost aseara la carturesti, dar nu misca nimic. drept pentru care am sa prestez eu jocuri de rol, ca si pina acum
vorba unei prietene de aici de pe forum - "Matei al vostru o sa creada ca toti oamenii sint niste bufoni"
firutza, toata lista aia de cadouri e pt mos craciun??
sa pui poze de la serbare, neaparat
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ad_risnov spune:
Roxana, ce ma enerveaza astia care nici nu pun mana si nici nu sunt multumiti... Iti vine sa le dai una dupa ceafa, la propriu. Pana la urma nici nu trebuie sa pui la suflet. Tu ai procedat asa cum ai simtit tu si asta e cel mai important. Nu cred ca trebuie sa procedezi altfel doar pt. ca unii au baut otet de dimineata...
In legatura cu Rares: ti-am zis ca la povesti este super cuminte. Sta si le asculta cu urechile ciulite. A fost haios aseara pt. ca ii coopta si pe ei in derularea povestii. la Apolodor stia multe versuri, pt. ca a ascultat albumul Adei Milea. Si povestea cu Aleodor o stie deja, iar actorul care o spunea le facea si tot felul de desene cu personajele din poveste, iar ei erau fascinati de cum ii mergea mana pe hartie.
Vineri este Ada Milea, cu albumul Apolodor. Noi mergem sigur!