poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pt Anca:

aici par sa aiba in stoc:
http://www.mastershop.ro/produs.php?id_produs=5704

sau aici:
http://www.shopmania.ro/magazin~online-jucarii~produs-masinuta-metalica-cars-1-55-48-sally~p-2545291.html

http://www.romaniamall.ro/pret/Cars-2-pack-Sally-Crusing-McQueen.html

Daca nu, vezi daca reusesti sa vezi cine e producatorul si ce nr. de telefon are, ca sa suni sa-l intrebi unde gasesti pe stoc produsul asta in Iasi.

Mergi la inceput

Sau poate ii gasesti ceva interesant aici:
http://www.depozitjucarii.ro/index_files/Page9641.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

huh!
am sunat si la importator, de fapt sunasem dimineata (dar nu stiam ca ei sint unici importatori) si nope

insa ... dupa indicatiile Adinei, am mai sapat un pic si am descoperit ca 25% din jucariile producatorului respectiv au fost retrase de pe piata pt motivul ca vopseaua are prea mult plumb.

i-am spus copilului sa mai treaca ceva pe lista mosului si a trecut ... ciubuc

in ultima vreme avem numai activitati superintelectuale: mincam ciubuc si jucam razboi, sheptica si macao. pina si din grecia nu i-am adus decit un pachet de carti de joc de care a fost fff multumit

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

in ultima vreme avem numai activitati superintelectuale: mincam ciubuc si jucam razboi, sheptica si macao. pina si din grecia nu i-am adus decit un pachet de carti de joc de care a fost fff multumit

mortal!

Maine-poimaine iti ghiceste in cartile de tarot o dama de cupa la drum de seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Anca, mi-ar placea si mie activitatile voastre.

Adriana, deci nu numai pe Adina o invidiez, si pe tine. Pai de aia nu ma intelegeti pe aici cand ma vaicaresc, auzi activitati de gradi acasa, si unde mai pui ca presupun sa stea pe loc, daca nu chiar asezat.

Noi am avut azi lectia deschisa la balet, au fost tare scumpe toate. Minunat, s-au straduit mult si a iesit frumos. A venit si Mosul, un Mos de ziceai ca e din povesti. Au fost atat de fericite si emotionate, l-au condus, i-au facut cu mana pe geam. Numai despre asta povesteste Alex. Maine seara pun si pozici, acum sunt franta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

astept pozele de la balet

eu te inteleg, Roxana - in leg cu alergaturile si poznele. la noi e mereu o mare vijiiala prin casa, parca a trecut taifunul. si cind e liniste, e linistea dinaintea furtunii.
Matei e mereu in miscare browniana, noroc de jocurile astea pe care tb musai sa le jucam toti 3.
acu a mai scos o chestie - ma pupa dimineata cind imi beau cafeaua si zice ca are energie, asa ca baga niste ture de apartament cu chiote cu tot.
in plus orice trebuie sa fie funny, trebuie sa facem totul impreuna, la baie vine si-mi bate la usa, la bucatarie sa ma "ajute". daca fac ordine eu pun pe o parte el scoate pe alta. daca dam cu aspiratorul tb sa dam in echipa. cu mopul la fel. ovidiu daca desface calculatorul sau reinstaleaza ceva programe trebuie sa faca tot impreuna cu el. e umbra mea/noastra.
dimineata la 6-7 vine peste noi in pat cu tabla de sah. cica, hai ca avem treaba. iar inainte de culcare tb sa-i citesc, sa ne bunchisalim un pic si apoi imi povesteste tot ce face la gradi. asa incit uneori adorm inaintea lui si vine tati sa ma mute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

Anca, ce joc e RAZBOI? Cu ciubucul si sheptica m-ai lamurit, dar cu Razboi ba!

Roxi, sa nu-ti inchipui ca Rares sta cuminte pe scaunel si face niste minunatii toata ziua... Asta cand doreste el si musai impreuna cu mine. Dar cum mie imi place, particip cu mare drag la activitatile lui.
Alte momente ale lui de cumintenie (cand nici nu stii ca e copil in casa) sunt povestile ascultate pe cd. Avem o colectie intreaga de la "Ursul pacalit de vulpe" si ultima cumparata, Craiasa Zapezii, sau Aleodor Imparat. E fascinat sa asculte povesti.
La fel si seara cand se culca, citim cat de mult. Rares e fan al revistei "Winnie ursuletul" si mereu reluam numere vechi cu povestile lui preferate.
Un alt joc de care suntem indragostiti este sa spunem ghicitori inventate de noi. E tare haios Rares cum incearca el sa formuleze definitii de lucruri pe care noi tr sa le ghicim. De ex. intr-o seara ne-a zis urmatoarea ghicitoare: Ce e alb, seamana cu o chiuveta si te apara de rele?.... Ingerasul

In rest peisajul seamana cu cel descris de Anca... mai putin sculatul de dimineata cand tragem de el sa se trezeasca. Noi jucam cu totii Europolis (un fel de Monopoly), Sus/jos, Nu te supara frate!, ascunsea prin casa, facem intreceri pe hol la alergare...
Adevarul este ca timpul de peste saptamana e prea scurt pt. a ne juca suficient...

Mergi la inceput

Citat:
Rares e fan al revistei "Winnie ursuletul" si mereu reluam numere vechi cu povestile lui preferate.

daaaaa, eu m-am plictisit frate de revistele astea, le stiu pe de rost, nu alta

facem si noi aia cu ghicitorile, e supersimpatica

razboi e tot un joc de carti, se trage cite o carte si se compara, cel care are cartea cea mai mare le ia pe celalalte. cind cartile sint la fel se declara "razboi". si se pune un anumit numar de carti, de fiecare data altul, stabilit de comun acord. si ia pachetul cel care are cartea de deasupra cea mai mare. cel care ramine fara carti e perdant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Anca, m-am lamurit cu razbelul.
Chiar voiam sa te intreb cum l-ati invatat sah pe Matei ? Noi nu suntem priceputi la asa ceva... Am vazut in librarie o carte de sah pt. copii. Oare o fi de folos?

Fetelor, ia uitati ce chestie draguta se intampla in fiecare seara la Carturesti:
http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-5248530-seri-poveste-pentru-copii-carturesti.htm
Noi deja vom merge de asta seara cand va lectura din "Cartea lui Apolodor" o buna prietena de-a noastra, Carmen Palcu, actrita la Ion Creanga. Vad ca vineri este si Ada Milea...
Poate ne vedem pe acolo...

Mergi la inceput

era si un subiect cu sahul la copii
caut acum link-ul - e si experienta noastra, dar mai povestesc si Sabina si alte mamici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130204
suna dragutz asta cu carturestii - oare n-o fi si la iasi? ia sa incerc diseara!

Mergi la inceput