Copilasi din 2002 (53) Suntem alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 9
andy.p spune:
Reusesc sa eu sa intru...
In primul rand vreau sa spun ca ma gandesc la Aida si la Emma si ma sa le dea DD putere si poate se va intampla o minune
Lucia ne vom ruga in Ajun la ora 13
Anda multa sanatate
Franciscamultumim
Nina am vazut poze minunateCristina e o frumoasa..iar casuta minunata
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nicoleta spune:
Salut.
Si eu ma gandesc la Aida si la Emma, Doamne-ajuta-le!
Noi nu suntem chiar cum speram, Matei nu a dovedit mucii... azi la medic am aflat ca trebuie antibiotic... ca era mai rau decat saptamana trecuta... sunt cam suparata, ca nu as fi vrut sa il indop cu medicamente, dar am incoro? Are o traheo-bronsita, nu urata, dar...
Nina, v-am vazut in poze, niste frumoase (frumoasa ta incepe sa semene cu tati mai mult, din ce in ce mai mult)! Si casa cea noua, super-faina! Cand venim la Ciuc (la cumnatul meu), sigur va vizitam! Sotul tau lucreaza in Armata?
Va pup pe toate, sa aveti sanatate, ca restul se poate face!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
cristina22 spune:
Nina-am vazut casutaFoarte frumoasa si ai dovedit foarte mult bun gust!! Sa o stapaniti sanatosi!! Cristina e superba si cum zice Nico, toata-i taica-sau!
Nico-hai nu te necaji, stii cum se spune, ca trebuie si cate o raceala de-asta, ca se calesc.Matei e un voinic si e tare rezistent.
Andy
Francisca-multumesc ca te-ai gandit la mine.Sunt mai bine, analizele facute aici, dar si cele trimise in Germania, au iesit bine.In concluzie, nu se stie ce am avut.
E clar un lucru, insa, am reconsiderat toate prioritatile in viata.Acum stiu ca nimic nu conteaza in afara de sanatate.NIMIC.
Anda-stii ce?I-a nu te lauda cu raceala ta, ca si io am si inca de dat! Da? Am o usturime in gat, ioi, maaamaaa!!
Cum esti?
Katty-eu cred in minuni...in Ajun, la ora 13...
Sa intri, ca nu stim nimic de voi, da?
cristina si Andrei
anda spune:
nu ma mai plang de nimic, ca nu am timp . is pe antibiotice, sper sa treaca mai repede. sanatate la toti bolnaviorii!
si pe mine m-a cuprins panica caci e foarte usor sa fac planuri de aici din spatele biroului, dar am constatat ca afara e jungla . nici cumparaturi, nici cadouri, dar avem brad...
si oboseala imi pune capac...dar vin ele zilele libere... o sa-mi iau o paturica moale si ma bag sub brad, 3 zile acolo ma gasiti
in rest...nush ce sa mai zic, ne dam cu stingu in dreptu, sau cel putin asa iese...
pup fetele. sanatate maxima si spor la treburi.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Multumesc pentru complimente !
Doar ca...as fi vrut sa semene cu mine mai mult, nu cu tati, minunea noastra.
Francisca, multumim pentru montajul acela superb !
Sarbatori minunate si voua !
Laura, ce face Andy ?
Cristina, ma bucur ca totul e ok, acum.
Numai cand esti pe cale sa pierzi ceva, realizezi cat de important este acel ceva.
Mie tot timpul imi este teama sa nu ma imbolnavesc, sa-i pot fi alaturi Cristinei, mereu.
Uf....alung gandurile rele, cele bune sa ne inconjoare mereu !
Nicoleta, nu e in Armata, ci la Politie, dar angajat civil.
Insanatosire grabnica lui Matei !
Cum zice si Cristina, e voinic, e rezistent, va trece peste raceala cu bine.
Cristinucai i-a revenit si ei, raceala cu nasucul. Sper sa ramana la atat si sa-i treaca repede.
Anda, insanatosire grabnica !
O zi cat mai faina in continuare !
Maine, inca pe baricade, la munci.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
katty spune:
Buna!
Maine o sa fiu si eu alaturi de voi la ora 13 sa ne rugam pentru draga noastra Emma!
N-am mai scris de ceva vreme, m-au coplesit evenimentele.
Intre timp am luat concursul, si pe cel scris si pe cel oral, asa incat de la 1 ianuarie (pardon 5) voi fi la noul loc de munca.
Seful meu actual a primit greu vestea, s-a suparat ca nu stau cele 15 zile lucratoare, unde ma angajez e la stat si au vrut fara echivoc sa vin de la inceputul anului, a trebuit sa predau in fuga sarcinile mele, mai ales ca de azi s-a inchis si firma pana la anul... Joi l-am anuntat, atunci am aflat si eu de fapt rezultatul oficial, am mai avut vineri, ieri si azi sa organizez plecarea, am fost deci intr-o vrie permanenta. Oricum zarurile au fost aruncate, inapoi nu pot da.
Noi am intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile de Craciun, am cumparat totul, pe Andrei l-am dus de doua zile la mama si am putut sa ambalam si sa etichetam cadourile, intr-un final ne-am trezit cu jumatate de camera numai cadouri ptr. tot familionul.
Ieri am facut piftia, acum astept sa creasca cozonacii, maine fac sarmalele si friptura si gata!
Am citit tot ce-ati scris, am vazut toate pozele, multumim Nina si pentru pozele Elenei, sa-i transmiti toata dragostea mea, are niste copilasi superbi!
Nicoleta, Nina, Francesca, frumoase pozele de la serbare, Cristinuca e foarte fotogenica si frumusica, iar lui Stefan ii statea minunat in costumul national!
Anda, mi-au placut mult de tot si pozele tale, foarte frumos executate de acolo sus de unde stateai, ai surprins foarte bine totul! Copilasii au fost toti la inaltime!
Gabriella, felicitari ptr. Julian, cred ca esti tare mandra de el!
Sinzi, cred si eu ca e rasfatat David, cu buni langa el, cel putin eu asa consider!!
Cristina22, sanatate multa, sa stii ca si eu am vazut minuni, asa ca speram!
Pup in rest toti copii, muciosi si nemuciosi, si pe mamicile lor.
Daca ma mai relaxez o sa mai scriu zilele astea!
Va pun si poze de la serbarea de Craciun:
POZE
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
katty spune:
Exista o sansa pentru Emma! Dumnezeu e mare, sper ca ne va asculta rugaciunile de la ora 13.
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac Si ca un facut , azi ne soseste un tratament , ultimul pe care il voi incerca. Este destul de riscant , dar oare ce se poate intampla mai rau decat se prevede! Poate ca asta si toate rugaciunile de la ora 13 de azi ne vor ajuta. Continuam sa speram pana in ultima clipa. Va multumim mult si va dorim Sarbatori Fericite pline de bucurie si lumina! Aida Poze cu noi "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=126360&whichpage=16
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
cristina22 spune:
credem ca exista minuni!!
Azi, la ora 13, Dumnezeu ne va auzi rugaciunile.Suntem multi care ii vom cere o minune pentru o minune de copil!!
cristina si Andrei
andy.p spune:
...sa dea D-zeu ca micutza Emma sa treaca peste aceasta grea incercare.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
devoska spune:
Craciun fericit la toata lumea! Multa sanatate, fericire si putere de a trece peste incercarile vietii!