Copilasi din 2002 (53) Suntem alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 8
Nicoleta spune:
Mamicilor, Aida noastra trece prin momente tare grele!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
cristina22 spune:
Nico, cat nu am putut intra pe dc, doar la ea mi-a fost gandul...Nu am cuvinte.
Doamne, Nico, da' tu chiar ai doi baietoi mari!!
Cum stati cu cadourile?
Pe mine m-a cu prins stresul. Nu am nici bradul, cadoul lui Andrei nu-l gasesc.Cred ca in Oradea se rade tot ce e pe rafturi.
Restul trupei?
cristina si Andrei
Nicoleta spune:
Cristina, cred ca toti baietii (3) sunt muciosi... Cadouri a luat sotul, nu prea si-a dat in stamba, dar ne-a cam rupt aspiratorul... Lasa ca gasesti tu ce trebuie, sunt sigura!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
katty spune:
Buna,
Nu pot sa ma concentrez la ce voiam sa spun, am citit la subiectul Aidei si nu pot sa cred ca e asa grav! Sper sa se intample o minune cu Kissy!
Am vazut si toate pozele copiilor vostri, sunt minunate!
O sa revin maine!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
light spune:
Fetelor, ce ziceti?http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131094
my deviantArt Gallery
cristina22 spune:
Lucia ne mobilizam si dam sfoara in tot forumul.Ne vom ruga cu totii, in Ajun la ora 13!
cristina si Andrei
anda spune:
Dragelor, va pup.
Nicoleta, Laura, vizionat poze si filmulete. Ciocolatici , nu alta. Sunt minunati.
Eu sunt cobzea, deh...sezonul. Dar n-am de gind sa ma las rapusa . Pe baricade, la munca, piiiina in 24. In rest incerc sa ma organizez caci am senzatia ca n-o sa dovedesc toate problemele pin' de sarbatori.
Va pup cu drag.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13
Francisca spune:
Suntem alaturi de Aida si Emma
Ne ca DD sa faca o minune pt. matza mica
Nina, Laura, Anda, Devoska, Sinzi_ana multumim
Nina, asteptam pozele de la serbarea Cristinei
Poti sa imi scrii si mie aici sau pe PM unde pot vedea poze cu minunile Elenei (Helene_C)? Gabitza trebuie sa fie mare deja
Multi familiei
Laura, am vazut filmuletzele de la serbare...super...Andy este un scump si surioara o dulcica
Anda, superbe poze
Ce atmosfera frumoasa la Mall , ce costume frumoase si ce copii minunati
Multi lui Edi
Devoska, multi Sarei.
Sa aveti parte de vreme frumoasa si sa ajungeti cu bine in tara !
Gabbriela, multi lui Julian cel istet
Felicitari !
Cristina_C, sper ca ati ajuns cu bine in tara
Sarbatori fericite! Sa ne auzim cu bine in 2009!
Cristina22, bine ai revenit , multa sanatate iti dorim
Am vazut pozele de la serbare, superbe, Andrei...frumos foc
Nicoleta, multa sanatate baietilor muciosi
Am vazut si pozele de la serbarea lui Stefan, foarte frumoase...
Am vazut si pozele si filmuletzele de la serbarea lui Matei ... este un dulce
Katty, nu ne-ai zis ce ai facut? Este totul OK? Bem sau nu ? Multi si asteptam vesti bune
Va imbratisez si va pe toate si pe toti puiutii
Va doresc Sarbatori fericite ! www.youtube.com/watch?v=LEzCwKruKw8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=LEzCwKruKw8
Sa va aduca tot ce va doriti!
Craciun fericit si un An Nou cu sanatate si multe, multe realizari !
La multi ani !
Francisca si Vlady
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Scuze pentru intarzierea cu pozele !
La noul apartament nu avem net, ca nu avem PC. Asa ca, numai de la mama va pot scrie.
Aseara am mers sa dormim la mama, eu si Kiki, ca sa n-o trezesc de dimineata sa o plimb la mama, sa se bucure d evacanta cu un somn mai lung dimineata.
Asa am reusit sa pun toate pozele restante din noiembrie si cele din decembrie, pe net.
Acolo, veti gasi si poze facute la noua locuinta.
Am inceput sa ne obisnuim si acolo, doar cu plimbatul ne vine mai greu, d ela un apartament la altul. Pt. Kiki, insa, tot la buni inseamna, acasa. Acolo a deschis ea, ochisorii, acolo a crescut ea, 7 ani, imediat.
Ieri le-am avut pe mamicutze invitate la noi, iar pe buni la care a crescut, Cristina, nu a vrut sa o las sa plece acasa, decat o data cu noi, seara tarziu.
Cam asta ar fi povestea noastra din ultimele zile.
Francisca, pozele Elenei, le puteti viziona, aici.
Sunt pe baricade si eu, la serviciu, chiar si pe 24, asa ca....ne mai "auzim" pe aici.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
Francisca spune:
Nina am vazut toate pozele...Cristinuca superba ca intotdeauna , iar casutza voastra, de vis foarte frumoasa
Multumesc pt. pozele cu George si Gabi (comorile Elenei), mi-ai facut o mare bucurie
Eu pe 24 decembrie voi fi acasa (unde nu am net) dar promit solemn...la ora 13...imi indrept toata enerigia pozitiva si catre Emma
Sunt alaturi de voi
Ma ca DD sa o ajute pe Emma sa depaseasca cu bine aceste momente grele
Anda, multa sanatate, refacere rapida
Francisca si Vlady