Copilasi din 2002 (53) Suntem alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 10
Anina_n spune:
Craciun minunat, dragi mamici !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
sinzi_ana spune:
Craciun Fericit!!!!!!
Va dorim dragoste, impliniri si cantec voios!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
katty spune:
De Craciun sa ne bucuram pentru Sfanta Nastere a Domnului nostru Iisus Hristos si sa incercam sa fim mai buni, crezand,chiar si pentru o clipa, ca astfel ne aflam mai aproape de Dumnezeu.
Craciun Fericit!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13
Nicoleta spune:
Craciun fericit! Cu sanatate, intelegere, voie buna!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/album/569187746ZhdgvW
am pus si noi poze cu mosu
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
katty spune:
La multi ani!
Inca e Craciunul magic!!!
Am citit la subiectele despre Emma, ca lucrurile evolueaza intr-o directie buna si m-am bucurat!
Noi am fost in ziua de Craciun am fost la mama, ieri am fost acasa, au venit finii, Andrei si-a luat-o in cap de rasfat, mai ales cand a vazut cate cadouri a primit, aproape totul de pe lista, apoi a primit din toate directiile multe cadouri, la biserica de la nasul lui care e preot, de la fetele lui altceva, de la buni, ieri de la fini, asa ca lucrurile au evoluat intr-o directie de rasfat! Pana la urma s-au linistit cu vorba buna!
Uitati aici si cateva poze de la Craciun! Cam putine dar o sa mai pun!
La multi ani celor care si-au serbat numele de Cristian, Cristina alaltaieri (tot timpul uit sa le urez), Nina, La multi ani Cristinei!
Crig72, Cristina22, Khristin, Cristina_C va urez multa multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!
La multi ani si celor care-si serbeaza azi onomastica: Stefan, Stefania!!!
Nicoleta, La multi ani ptr. Stefan, sa fie sanatos, sa se faca mare si sa va aduca multe bucurii!!
Sinzi, minunate pozele, se vede ca sunteti in America, cu mii de beculete si lumini! Mi-a placut ca ati avut om de zapada, e o moda ca am vazut ca avea si vecina, am vazut si pe piftie, sau nu? David a crescut mult si-mi place ca nu e tuns!! Buni era o fericita, voi toti trei tare frumosi, iar tu arati ff bine in poza ingandurata, chiar erai?
Pupici tuturor!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13
Nicoleta spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2894332590103379982NPHVNs
Poze cu noi zilele astea.
Eu sunt cu nasul in batista, abia astept sa treaca, sper sa nu contaminez pe nimeni, cred ca de la sot am luat raceala asta... mai raman picii, poate scapa...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)