Copilasi din 2002 (53) Suntem alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 11
devoska spune:
Nicoleta, La multi ani! pentru Stefanul tau! Sa cresca mare si voinic, sa aiba parte de tot norocul din lume! Multa sanatate si tie!
katty spune:
Ce frumosi copii ai, Nicoleta! Ce mare a crescut Matei si ce curios e, normal, nu? Se vede fericire multa pe fata ta!
Imi pare rau ca esti racita! Sper sa te faci bine repede! Sanatate multa!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Nicoleta spune:
Multumim de urari.
Katty, am vazut de dimineata pozele cu Andrei (care e un frumos, stii!), si m-am minunat de cate cadouri a primit!! OAU! A vazut Stefan pozele si m-a intrebat ale cui sunt! Super cadouri!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
andy.p spune:
si de la noi...program full zilele astea,vizte peste vizite si colindatori..am fost la bunici si Andy a ramas acolo,m-am intristat un pic,nu sunt obisnuita fara el,...dar maine ma duc si-l aduc acasa
In primul rand Stefan de Nicoleta sa cresti mare si sanatos.Am vazut si pozele voastre,am mai spus si o mai spun Stefan e un frumos ,iar ochii lui Matei sunt superbi.Nicoleta insanatosire garbnica si sper sa nu imparti virusi copiilor
Katty ati avut un mos bogat,bogat...Andrei tre sa fie ff incantat de tot ce a primit.Asa e si la noi de Craciun,Paste si zile aniversare ...cadouri peste tot si nu ne mai incapem in piele de incantare si rasfat.
Sanzi imi place tare mult atmosfera de acolo,plin de luminitze,nu mai zic ca mi-e un dor de vara cand va vad in tricouri.
Devoska ce faci?Pe unde esti?Ai ajuns cu bine?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
sinzi_ana spune:
La multi ani Stefan!!!!
Nicoleta, e tare frumos Matei, are niste ochii superbi, si iti seamana asa de mult!!!!
Si multumesc din suflet pt filmul cu ninsoarea!!! Am sa ii arat si lui DAvid maine, ca tare tanjeste saracutul la niste zapada!!!! Cand aici sunt 29-32C...cred si eu...
Si Stefan a crescut, si s-a mai implinit..., mai mergeti la inot?
Katty, era cat p-aci sa ratez pozele cu voi (ah...trebuie sa imi port ochelarii)
Am vazut ca scrisoarea lui Andrei a avut efect!!! haha...a venit mosu cu de toate!!!! (si eu mai gasesc aici uneori hippo kinder si tare imi plac!!! haha...mai mult eu, caci David nu prea le are cu dulciurile!!!)
Si ce cozonaci minunati!!!! parca miros din poze!!! TRebuie sa ma laud si eu un pic, ca si mie mi-au iesit nesperat de bine cozonacii pe care m-am incapatzanat sa ii fac eu!!! (pt standardul meu, care nu e prea ridicat)
Andyp, e ciudat sa petreci Craciunul la 30C...si nu prea placut...Avem om de zapada in curte...dar sta pe iarba la soare si e din panza...
Noroc ca am fost zilele astea in St Augustine, care e mai la sud, unde am prins o zi rece (desi nici acolo clima nu e rece)...si am dardait si noi putin, cu toate ca nici nu ne-am dat bine jos din masina, ca am fugit la un magzin sa cumparam geci, pulovere
Noi suntem tot cu musafiri, bunici, mese puse!!!
Azi l-am tuns pe David...poate pun maine poze!!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
katty spune:
Buna, multam de aprecieri tuturor!
Sinzi, tu erai sa ratezi pozele mele, eu am ratat video-urile Nicoletei, pe care m-am dus sa le vad acum!
Si noi vrem sa-l tundem pe Andrei, hihihi!!
In Bucuresti a nins ieri rar si linistit, dar nu s-a asternut, e un soare aici, dar cam frig am inteles!
Noi plecam maine la sora mea la munte, unde vom petrece revelionul, mai intru si de acolo!
varsta lui Andrei
cristina22 spune:
Katty-esti o scumpa!! Multumesc pentru urari!!
L-am vazut pe baiatul cu ochii ca cerul, am vazut ca avea chiar si o sticla de wisky.Generos barbosu' asta
Drum bun sa aveti!!
Stefan de Nico!!
Superbe poze, artistice!! Cred ca esti tare mandra de baietii tai!!A venit mosu' si la Matei??
Sanzi-chiar e ciudat sa ai un Craciun la 30 grade.Cum de nu ati venit in Ro? Anul trecut de Craciun ati fost pe aici, asa-i??
Laura-mai aveti de colindat? sau gata?
Pun si eu niste pozici cu noi!
Numai bine!
cristina si Andrei
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina22 Katty-esti o scumpa!! Multumesc pentru urari!! L-am vazut pe baiatul cu ochii ca cerul, am vazut ca avea chiar si o sticla de wisky.Generos barbosu' asta Drum bun sa aveti!! cristina si Andrei |
Multam si eu!!! In poza erau si cateva din cadourile noastre, sticla de whisky am primit-o eu ca sa dau de baut ptr. noul job, e nedesfacuta ca n-am gasit musterii la ea, finul nu bea, sotul n-a avut cu cine se antrena... poate la Visinesti unde vor fi mai multi barbati!
Edit: ca vazui si pozele, frumoase, mi-au placut mult cele de pe partie, ce frumos!!!! ce de-a lume!
varsta lui Andrei
sinzi_ana spune:
David nu vroia sa se tunda...dar sub presiunea bunicilor a cedat!!! Oricum avea parul mare si nearanjat...insa nu prea imi place cum l=a tuns frizerita...cred ca in scurt timp am sa il duc din nou sa ii dea alta forma!!!!
Cristina, ce m-a amuzat Andrei cu bluza ta!!! Ii vine chiar bine
Anul asta stam acasa, ca a venit buni la noi...si vrem sa mergem la zapada aici in US...sper sa reusim sa plecam prin ian!!!
Ce bine de voi ca puteti merge la sanius!!! Noua ne lipseste...
Azi am fost sa vedem aligatori in everglades, si ne-am bronzat......
Am vazut un pui de aligator, care foarte curajos s-a apropiat de barca noastra, si a sarit atat de mult in sus ... ne-am speriat cu toti!!!
David a spus ca "asta se crede delfin"!!!...Ne-am amuzat cu toti!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
crig72 spune:
Nicoleta la multi ani pentru Stefanutul tau!!eu ca de obicei cu intarziere.
Cristina v-am admirat si eu in poze!!super pozele de la partie!!
la noi ieri a nins foarte frumos.tot ieri am fost si la patinoar unde am indraznit sa-mi iau si eu patine ca sa dau exemplu copilului.ne-am descurcat dar am inghetat rau de tot. Nina voi n-ati inghetat?Mariuca era tare fericita si a spus ca mai vrea sa mearga.asa ca de maine s-ar putea sa mergem din nou.
katty drum bun la munte si petrecere frumoasa!
am pus si eu cateva www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=239950&Show=Y" target="_blank">poze
pupici pentru toti de la mic la mare!
Mariuca