Copilasi din 2002 (53) Suntem alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 12
andy.p spune:
Noi suntem bine,Andy s-a intors ieri de la bunici si e cam suparat ca aici nu are cu cine se juca.
Sanzi ce interesant tre sa fie ptr David tot ce vede si face…cat despre Craciun ..da cred ca e un pic ciudat mai ales ca voi erati obisnuiti cu frig de sarbatori….da mie tot mi-e dor de vara.Sa ne pui pozici sa-l vedem pe David tuns.
Cris
Crig ,MAriuca e o Craciunitza tare frumoasa.Ce-mi place Omul de zapada desenat pe obrajor.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Am vazut o multime de poze minunate, se pare ca am petrecut frumos cu totii, Craciunul.
Eu lucrez si maine, inca, iar apoi, pot sa ma pregatesc si eu de revelion, ca se aduna mai toata familia la mama.
Aici am pus si eu, cateva poze de la Craciun.
Cristina e foarte incantata de darurile de la , iar aseara deja se intreba, oare ce surprize va primi de ziua ei.
katty, multumesc pentru urari !
Adevarul e ca, inainte de Craciun ne amintim ca va fi ziua de nume a Cristianilor, dar de Craciun, uitam, pur si simplu, sa-i uram.
O zi cat mai faina, in continuare, va doresc !
Noi nu avem prea multa zapada, dar avem friiiiig din belsug.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nicoleta spune:
Salut.
Eu sunt cam bolnava, Matei, cam miorlait... sper sa fie de la dinti... ca altfel e de rau
Crig, ti-am vazut Craciunita, frumoasa ca intotdeauna!
Sinzi, super petreceri si super poze!! La noi e zapada si sunt -10 grade brrrr! Si voi in tricou!
Nina, ce poze superbe! Se vede ca v-ati bucurat de Craciunul asta!
Ce va doriti in 2009?
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/album/558922724VroQiZ
Am pus cateva filmulete cu ce am facut noi azi...asa "ad-hoc"...ne-am trezit ca vrem sa ajungem in Orlando...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
cristina22 spune:
Crig-e ca o papusa Mariuca ta, o papusa cu ochi superbi!!
Nina-frumosi si voiosi ca-ntotdeauna!! Frumoasa familie!Ce mos darnic ati avut!! Abia au incaput cadourile pe langa brad
Cum suportati temperaturile scazute?
Noi am avut ieri -6 grade si abia daca am iesit din casa
Laura-si eu sufar ca nu sunt copii prin preajma cu care sa se joace Andrei.Pentru asta abai astept sa inceapa gradi.
Nico-poti sa iei ceva tratament? Ca tu alaptezi inca, asa-i?
Sanatate!!
Sanzi-foarte tare banda the rokers!!
Katty-ati ajuns? aveti zapada?
cristina si Andrei
katty spune:
Neata, am ajuns si noi la destinatie, n-avem zapada, e frig afara, stam mai mult in casa...
Aseara a fost a doua venire a lui Mos Craciun, dupa ce familiile s-au reintalnit si a fost tare frumos!
Ne apucam de bucatareala, azi avem de treaba!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
andy.p spune:
La noi e frig asa ca Andy mai mult prin casa aici sau la bunici.
Nina ce dragutza e Cristinuca si se vede ca-i place sa impodobeasca bradul
Nicoleta multa sanatate..si ptr ca ai intrebat eu vreau sanatate ptr copii in primul rand ,ptr mine asta e cel mai important.
sanzi frumos ,ff frumos..eu nu ma satur de posturile tale
Cris ma bucur ca ma intelegi..e tare greu,ne tot roaga sa ne jucam cu el,ne jucam da el nu se mai satura si apoi se supara.
Spor la treaba tuturor.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Anina_n spune:
Si eu, imi doresc sanatate, sanatate si iar sanatate pentru toata lumea, sa ne putem bucura unii de altii multi ani inainte. Daca avem sanatate, le putem face pe toate, incet, incet.
Rezistam la frig, ca suntem obisnuiti, suntem ciucani.
O zi cat mai faina, in continuare, fete dragi !
Mai revin, cand pot !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nicoleta spune:
Si eu imi doresc in primul rand sanatate!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
devoska spune:
Salutare, fete vesele!
andy.p, am ajus cu bine. Drumul lung, obositor... Pe la Oituz ne-a prins ninsoarea. In drept la Miercurea Ciuc s-a mai oprit. Cred ca dadea Nina cu sare ca si soseaua era mai buna . La Campulung Muscel insa e frumos. Alaltaieri a nins usor si Sara s-a jucat, s-a dat cu sania.
Eu intru pe internet de la ai mei, unde e "batem" 4 insi pe un calculator . Asa ca nu apuc sa vad pozele. Cand ma voi intoarce la calculatorasul meu, promit sa recuperez.
Eu va doresc la toate un An Nou plin de realizari, sanatate maxima si fericire cu carul! Sa aveti un Revelion frumos! La multi ani!