Copilasi din 2002 (53) Suntem alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Nina, mult succes Cristinei la serbare ! Tinem pumnii sa fie bine
Asteptam pozele

O seara frumoasa !

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

care poza cu Julian iti place Anda?
Nina, francesca, Nicoleta, Sinzi , Anda, Katty.. pup pe toata lumea ...

Uite notele lui si .. sunt extrem de multumita.
notele sunt de la 1 la 3 , unu e sub nivelul clasei, 2 e la nivelul clasei si 3 e deasupra nivelului clasei.. G e pt Good.. mai ar fi O pt cel mai bun .. dar al meu nu ia O

Deci notele sunt dupa cum urmeaza:
Reading:
- Applies phonics/word-attack skills – 3
- Reads grade level materials with fluency – 3
- Uses strategies to read new words and develop vocabulary – 3
- Demonstrates comprehension – 3
- Identifies literary elements (plot, setting, characters, theme) – 3

Writing:
- writes clear and coherent sentences – 3
- writes a paragraph that develops a central idea – 2
- demonstrates organization and focus – 2
- Applies grammar and mechanics skills – 3
- Prints legibly and spaces letters, words, and sentences appropriately – 3

Listening and speaking:
- asks questions for clarity and understanding – 3
- interprets and analyzes information – 3
- delivers effective oral presentations – 3

Spelling:
- applies spelling skills in written work – 3

Standards Mathematics:
- uses concepts of number sense – 3
- uses algebra and functions – 3
- applies measurement and geometry skills – 3
- organizes, represents and analyzes statistics and data – 3
- explains how to solve problems using appropriate math terms – 3

Standards Social studies – 3
Standards Science – 3
Other subject areas (Effort only)
- physical education – G
- Health – G
- Visual and performing arts – G

Areas checked indicate a need for improvement (aici are bifata doar sa isi termine lucru in clasa mai repepede)

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Serbarea a fost super... n-am nici o poza,am fost singura,husband-ul a ramas cu Alexia asa ca ..am uitat sa mai fac si poze,doar am filmat.

Nina sa stii ca Andy o iubeste ff mult,Alexia rade de fiecare data cand il vede.Fetitza ta e superbaMult succes la serbare.

Francisca multumim.pozele sunt super,acuma chiar mi-e ciuda ca n-am nici o poza..poate reusesc sa fac vreuna dupa film.Si Andy a fost imbracat in costum po****r

Devoska vrem si noi zapada..da hai sa fie dupa ce ajungi tu

anda succes la serbare..pozele tale sunt superbe,esti talentata

Gabbriela felicitari ptr Julian ,au o gramada de materii..ai si de ce sa fii mandra de el

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

salutare lume!
am avut o pauza din motive tehnice, acum sunt in refacere.Nu prea pot sa stau mult la calculator, ma oboseste foarte tare, dar va urmaresc de pe laptop. Am primit cadou de la mos, un laptop din acela mic-mic, cu monitorul cat palma si acela il tolerez.

Ma bucur ca sunteti bine, dar regret ca nu am mancat si eu o felie de tort cu Robert si Bogdan!

Andrei a avut ieri serbarea.S-a simtit foarte important, dar s-a pregatit si mai mult.Problema e ca mosu' nu i-a adus chiar ce a cerut. In scrisoare a cerut un BMW, ultimul model, dar se gandea la BMW X3 si a primit unul cabrio, dar modelul nou.Eu, ca sa-l scot pe mosu', i-am zis copilului sa fie mai explicit in scrisoare, data viitoare

Sanatate va doresc si numai bine!

Cateva pozici de la serbare http://good-times.webshots.com/photo/2313923600081429888tnwMxE

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cristina, multumim. Sper ca esti bine.

Dragi mamici, iata ca se se apropie Craciunul si sfarsitul anului si, cum noi plecam maine dimineata iar in Romania n-o sa avem net, va uram de pe acum un Caciun fericit si un An Nou cu sanatate si multe realizari!
Sa ne revedem cu bine in 2009!

ps. O sa recuperez, o sa vad din urma pozele si o sa pun si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Pupici la fete!

La multi ani! sarbatoritilor fosti si viitori
Drum bun fetelor care vin spre tara.

Francisca, vizionat poze, niste skumpici, asa-s de draguti cu mutrisoarele alea de neastimparati/emotionati/jucausi...amalgam de dulceturi :)
Multumim de urari, chiar am avut emotii la serbare desi nu-s eu genul de emotionata. Dar cind au intrat pe Queen, mi s-a cam taiat respiratia...aici m-au prins, trebuie sa recunosc . Mi-a cam tremurat aparatul...
Nina va citesc de 3 zile, nu mai mult, dar ma simt deja ca acasa
Nicole felicitari pentru asemenea rezultate. Imi place la nebunie poza in care are parul lung si un tricou albastru (linga aia cu spuma la baitza :)) si trebuie sa recunosc ca m-am topit si la aceea in care este tuns scurt cu o camasa in dungi
Laura, nu-i asa bai de poze, dar asteptam filemele

Pusike la fete. AICI poze de la serbare.

Spor la trebi.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, dragi mamici !
Laura, multumesc !
Asteptam filmuletele !
Francisca, s-au distrat frumos copiii la serbare. L-am vazut pe Vlady cu...ce elan canta ! Si au avut si ei o locatie mai speciala, din cate am observat.
Multumim pt. poze !
Cu Elena n-am mai vorbit de multa vreme, dar ii urmaresc pozele cu frumoasele ei comori.
Cristina22, sanatate si refacere usoara ! Micul laptop este doar pe moment, pana te refaci ?
Ma bucur ca ai reusit sa intri, totusi, sa ne mai scri despre voi, ca ne tot intrebam ce faceti, ce e cu voi.
Multumim pentru poze !
A fost o serbare tare frumoasa, dupa costumele copiilor !
Anul 2009 stralucea, nu altceva !
La Cristina la serbare, s-a jucat o sceneta cu Mos Craciun si ajutoarele lui, spiridusii si spiridusele. Plus poezioare si multe colinde si cantece de iarna. Am reusit sa fac doar cateva poze, ca nu aveam o pozitie prea buna si de la departare nu-mi ies pozele prea bine. Sper sa apuc azi, sa le pun pe net.
Nicole, esti o mamica tare mandra ! Felicitari micului campion ! Sa o tina tot asa !
Cristina_C, drum bun, sa ajungeti cu bine si sa va intoarceti cu multe amintiri frumoase, momente de neuitat din aceasta minunata vacanta ce o veti petrece acasa, in RO, alaturi de familiile voastre !
Sarbatori fericite si sa ne reintalnim cu bine si sanatosi, la anu' ! La multi ani !

Edit: anda, ce frumos ai povestit ! Abia astept sa vad pozele, dar doar de acasa pot viziona picasa.
Ai pomenit de atelier, i-ai zic Cristinuca, mandrei mele, cum o mai alint eu si de aici ideea ca ne citesti d eceva vreme.
E cel mai frumos compliment pt. noi, ca te simti ca acasa, cu noi.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Salutare mamici de pitici!
Gabbriela, felicitari lui Julian! De fapt nici nu ma asteptam sa fie altfel.
Francisca, andy.p, va trimit mama, toata ninsoarea pe care o prognozeaza astia aici. De maine cica ninge, ninge si iar ninge. Vreau un drum uscat sa ma duc la mama acasa!
andy.p, pune filmuletele!
Francisca, frumoase poze. Ce bine ca ati avut spatiu mare!
Anina_n, poze, poze! Ti-am scris cred ca cel mai incalcit mesaj pe care l-am scris vreodata . Sper sa intelegi ceva din el. Daca nu, spune si reiau.
anda, pozele sunt superbe. Foarte frumoase si cele de la serbare la fel. Serbarea cred ca a fost deosebita. Ce frumosi erau toti! Trecand peste talentul tau deosebit, ce aparat ai ?
Cristina_C, drum bun! Sarbatori fericite si voua!
cristina22, sanatate multa! Frumos 2009! Toti copiii aveau costume frumoase. Din ce ai facut cizmele? Foarte ingenios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

m-ati dat gata cu pozele alea. hai ma fetelor ca atita nu m-o laudat nici mama...devoska ii un nikon d40.

altceva am vrut sa va intreb. ce aduce mosul la pitici? eu sunt asa incurcata...ca nu mai stiu ce sa-i cumpar. avem de toate si parca nimic...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Anda-pune numa' copilu' sa scrie o scrisoare, sa vezi cum iesi din ceata!!

Nina- mersi, scumpa.Nuuu, laptopul era pentru iesiri, excursii, da' uite ca ajuta si in situatii mai nasoale

Devoska-multam din inima! Cizmele au fost inchiriate impreuna cu costumu' Ce mi-ar fi placut sa ma laud ca io le-am facut

Cristina-drum bun!

La Oradea plouaaaaa, da' plouaaaa de zici ca vine primavara...

cristina si Andrei

Mergi la inceput