LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (159)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata, fetelor!

Printre urlete, muzica de la jucarii, latrat de Mati si tacanit de taste, va scriu repede.

Cred ca bagam un canin, ca prea face ca alte alea. De-abia scapasem si a fost liniste vreo 2 saptamani.

Miri, normal ca ma supar, rau de tot. Dar pe marea firma la care erai/esti angajata, ca te lasa in prag de sarbatori fara job si ca te forteaza sa nu ajungi in tara la zi de sarbatoare.

Roxana, ma bucur ca Adeluta a reactionat super bine la vaccin.

Despre comentarii, aveam activata optiunea de moderare si trebuia sa le accept pe cele pe care le doream eu. Asta insemna ca trebuia sa imi verific mail-ul de fiecare data si sa dau accept, apoi sa astept sa apara si comentariile online. Am scos optiunea, ca ma enerva. Acum e la liber!

"LA MULTI ANI!" celor 3 mamici sarbatorite astazi si clopoteilor nascuti intr-o zi de 12.

Elenuta, merci de corectare, dezinformam lumea, petrecerea e pe 21, nu pe 22.

Fug, revin mai incolo!

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Da Roxana , la aia

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multumesc mult de tot pentru urare...fetelor, sunteti niste dragute...va pup dulce , dulce...

Urez si eu LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE SI FERICIRE MAMICILOR DRAGI STOISOR SI CYNTHIA, SA AIBA PARTE DE TOT CE-SI DORESC DE LA VIATA!!!!!!!

LA MULTI ANISORI PUIUTILOR DRAGI CARE FAC ANISORUL!!!!!!! MULTA SANATATE SI NOROC IN LUUUNGA VIATA CE LE STA IN FATA!!!!!!!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele

Urez si eu La multi ani !! pentru sarbatoritele de azi ELADEA , STOISOR , CYNHTIA sa fiti sanatoase , fericite si sa aveti parte numai de bucurii in viata

Urez si pentru clopoteii sarbatoriti azi la multe lunite pentru : Mara , Daria , Nicole , Iulia , Maia sa fiti santoase si cuminti

Am citit ca sunt probleme cu locurile de munca , imi pare nespus de rau pentru cei care va aflati in aceasta ipostaza , sa dea Dumnezeu sa va gasiti ceva care sa va placa si sa fie bine , va doresc mult succes
Sanatate multa clopoteilor bolnaviori

Am reusit sa-i fac si eu revizia tehnica la 11 luni Mariei , are : 10 , 100 gr si 78 cm .

Am pus un filmulet cu noi trei in ipostaza de spiridusi , il puteti vedea aici

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Danonique,
uite si in familia sotului exista traditia asta: si el si fratele lui poarta ca al doilea nume pe cate-al unui bunic, matern sau patern. La Benjamin ne-am oprit dupa ce am trecut pe la Ruben, Anton, Mathias. Iar al doilea nume e Rainer ca al bunicului, tatal lui Tobias. Asa am stabilit ca al doilea copil, fata/baiat sa aibe al doilea nume cel al parintilor mei. Sa vedem daca/cand se ajunge la asta. Nici mie nu-mi place in mod deosebit Rainer dar e al doilea (nu cu liniuta:Benjamin-Rainer ca sa il si strige asa lumea, ca de ex Jean-Claude) si noi il strigam Benjamin, Benny mai incolo probabil Ben. Nici nu mai e modern Rainer! :-)

Miriiiiiiiii,
nasoala situatia la job! Sper sa gasesti altceva in timp util.Parca sunt toti angajatorii niste Scrugge nesuferiti, sa anunte asa ceva inaintea Craciunului! Ce pierdeau daca asteptau pana la anu? Poate gasesti rapid job si poti ajunge totusi la intalnirea Clopoteilor?!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR = 12

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

danyimi plece f mult

ce dulci sunt spiridusii!

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Uitam sa spun: ieri a nascut prietena mea romanca, fosta vecina. Avea programata cezariana pe 18, ma pregatisem ca le vizitez in spital fiindca avea sa nasca aici in Stuttgart (desi acuma locuiesc la 250km distanta) unde s-a nascut si prima fetita. Dar ieri noapte i s-a rupt apa au inceput ceva contractii...asa ca...isi va serba ziua mititica odata cu sotul meu! Are 2950g,50cm. Desi tatal/sotul e afro-american iar prima fetita e de ciocolata cu un par negru si cret-cret din spusele bunicii micuta e alba la fata (probabil creola deschis) si blonda (!!!) Numele la care s-au gandit a fost Sophie-Rose dar se pare ca s-au razgandit! Incerc de azi dimineata sa dau de ea, sunt cam ametiti aia de la receptia spitalului ma tot plimba pe sectii!

Faza tare e ca la ei a nins in seara de 10 ca in povesti si toata noaptea. Bunica iesea mereu sa curete zapada de pe strada si masini sa fie deszapezite in caz de urgenta si iaca!!! Zapada le-a adus o fetita alba ca neaua. Astept poze, abia astept sa o vad!!!!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR = 12

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

danyimi plece f mult

ce dulci sunt spiridusii!

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Saru`mana ca sa fac si eu , daca tot sunt singura acasa imi fac de cap de fapt sunt doar cu Maria care doarme de numa numa .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta ca te-ai gandit la noi. Sunt pe-aici, printre muuulte probl pe care le am de rezolvat.
Ieri l-am intepat pe Andrei pt o hemograma si o calcemie ca sa fiu eu linistita...cred ca va fi nevoie de ceva fier...vad azi cand iau rez. Iar luni merg la dr sa vedem ce zice si sa-i fac lui Marc un vaccin de varicela.

Danonique nici eu nu sunt adepta botezarii copiilor cu prenumele parintilor/bunicilor...cand exista atatea nume pe lumea asta. La noi e invers, mie-mi place f. mult prenumele sotului si m-am ofticat ca nu pot sa=l dau unuia din baieti pt. ca nu mi-ar fi placut sa aiba acelasi nume.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

danonique, ginnette, ramonab, kalosalina, beinazuta, ancab, rlc_sandor, stancutza, lorena, lala_d, creata, danibv va multumesc din suflet pentru urari. Dar invit toate zuzele la un snitel vienez si o portie de profiterol + o cola, mai am un pic de munca la ciorba radauteana da e gata de indata.

Mergi la inceput