Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 9
alina2700 spune:
Naty eu zic sa stai linistita, daca ar fi fost vreo problema nu te-ar fi lasat dr sa vii acasa,+ ca am mai scris asta o data dar repet eu am o cumnata care a avut aceeasi prb la a 2 a sarcina si are o fetitza de toata frumusetea care a recuperat f bine si e f frumoasa si desteapta!
Bebelusi cred ca nu degeaba se agita puiul tau cand tu nu te opresti chiar daca te doare....nu inteleg de ce nu stai tu un pik linistita si reiei activitatea dupa ce ti-a trecut,ca doar nu esti contracronometru! Nu stiu daca ai faci rau bebelusului dar totusi e bine sa nu te suprasoliciti!
Poop la toate fetele!
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
flowerbee spune:
Cristi, esti super tare. Asa o sa fac si eu, daca e dezordine in casa, ma uit la tavan ca tare e alb si frumos. Deocamdata insa se ocupa mama de ultimele retusuri cu mutatul, dar diseara pleaca si raman eu cu intretinutul.
Peste 6 zile vine mobila lui bebe scumpa!!!!!
Bee33+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ciufik Cristi, faza cu tavanul e de tinut minte!!! f tare ! Andreea 35+, cu Andrei |
mai adaug si eu una:
pe etajera cu praf pe ea poti scrie 'te iubesc' sau 'te iubim bb' sau ceva frumos...
[red] Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
catisto spune:
Buna fetelor!
In primul rand vreau sa urez proaspetei mamici multa sanatate , recuperare grabnica si felicitari pentru bebe Alexandru Stefan, sa va aduca numai bucurii .
De azi dimineata tot stau si va citesc din urma ca de ieri dimineata nu am mai intrat . Ieri am fost plecata in Bucuresti la doctora ginecolog (eu stau in Buftea cam la 20 Km de Bucuresti) si surpriza - pe usa era lipit un bilet cum ca lipseste toata ziua . Am sunat-o si mi-a zis sa vin luni ca este la un curs cu studentii . Frumos nu?
Si credeti-ma ca mi-e asa de greu , mai ales ca trebuie sa stau numai in pat . Mersul la dr inseamna pentru mine cateva ore (4-5) de stat in fund in masina si in picioare .
Asta e , o sa mergem si luni din nou.
Azi noapte am avut fetelor niste dureri de burta ca niciodata ca alea menstruale de m-am speriat . Am luat un no-spa de dimineata si s-au oprit Slava Domnului .
Bebelusi sa-ti traiasca mamica si multa sanatate ! Si in legatura cu durerile de spate incearca sa nu mai faci efort atunci cand te doare stai cumintica .
Naty eu sunt sigura ca totul o sa fie bine mai ales daca stai cumintica in pat si nu te mai stresa ca o agiti si pe bebita din burtica . Sanatate multa va doresc .
mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 34+ cu Ioana Ruxandra
Ciufik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk mai adaug si eu una: pe etajera cu praf pe ea poti scrie 'te iubesc' sau 'te iubesc bb' sau ceva frumos... Alinuk, Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo! www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez ................................................... Nimic nu-i intamplator! ................................................... |
Alinuk pe-asta o aplic de Craciun. Ca pe mobila mea wenge, stii cum se vede? va fi de admirat .
Si uite asa facem si curatenia generala de sarbatori.
Andreea 35+, cu Andrei
Aalina spune:
Cristi, alinuk
Acum cand ma specializasem si eu la curatenie in datul indicatiilor
29+ cu Fabian si Dorian
ariya spune:
NATY ai grija de tine si nu fii ingrijorata ca bebe o sa fie ok...stiu ca e greu,da' gandeste-te ca suntem multicele care stam in pat si ,cred,ca ne transmitem un pic de energie pozitiva prin incurajarile astea....chiar daca ar veni mai devreme,nu mai e in pericol....te pup si ma gandesc la tine!
bebelusi,ia-o mai moale ca nu-ti face nimeni statuie...cand te doare spatele,intinde-te ca e cel mai bine...eu v-am mai zis,da' nu ma ascultati,in perioada asta trebuie sa DORMIM SI SA NE ODIHNIM CAT MAI MULT SI SA II LASAM PE CEILALTI SA NE AJUTE!DUPA NASTERE,LA REVEDERE LINISTE!VA ROG EU,ASCULTATI-MA CA VA SPUN DIN SUFLET LUCRURILE ASTEA...
va pup pe toate!
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 31+Mihai Adrian
AMR 7 SAPTAMANI
bebelusi spune:
Cristi m-ai dat pe spate cu tavanul.
Si mobila mea e wenge....asa o sa fac si eu ca sigur se va vedea tare. Va multumesc mult de sfaturi asa o sa fac.
32+ Vlad Mihai
AMR 8 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Fetelor, eu am senzatia ca atunci cand fac efort, sau cand merg mai mult pe jos si scurgerea e mai abundenta....ati observat si voi asta???
32+ Vlad Mihai
AMR 8 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"