Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 10
BillyBilly spune:
oooo, ce bucurie!!!!
Stefania sa-ti traiasca baietelul!!! Sa te refaci repede si sa ai laptic muuult si bun pt bebel! Felicitari!
Alexandru-Stefan sa cresti mare si voinic! Bine ai venit!!
Catalina
38+ Ana-Maria ingeras de
AMR 2 saptamani
http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png
Porumbita spune:
naty stai cuminte in pat ca treci de 36-27 de sapt; o sa vezi
billy tu pe unde mai esti?
bebelusi eu m-as opri atunci si as face o pauza si as continua dupa; eu cel putin asa fac si la birou (ca inaa sunt 10 h pe zi pe baricade si intentionez sa fiu pana la sf sapt viitoare si un pic din ianuarie) si acasa... la cursul de lamaze am invatat despre tehnicile de relaxare , am citit si pe net si incerc sa aplic cat pot; adica nu vad rostul sa stau sa suport durerea dc o pot ameliora dar refuz sa ma las pe cineva sau ceva sa ma faca sa ma simt ca un bolnav cand eu de fapt sunt ok , doar gravida (chair m-am linistit miercuri dupa control si eco)
eu am cumparat vreo 5 scutece de finet, am zis ca dc le vad ca lumea utilitatea mai iau dupa aia (in functie de marime am dat intre 3 si 5 ron pe ele)
stefania multi pupici virtuali pt tine si bbul tau
BillyBilly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita billy tu pe unde mai esti? |
p-aci! Am apucat si eu sa intru un pic si sa citesc ce ati mai scris...a venit mama si stau cu ea f mult, depanam amintiri, povestiri nemuritoare , am aflat si eu ca m-am nascut cu 2,8 kg avand 3 saptamani trecute peste DPN (adica treb sa ma nasc in decembrie si eu am aparut tocmai pe 22 ianuarie )...cred ca nu vreau sa stiu la ce greutate ma nasteam daca eram la termen Dar ca am iesit ghiulea iar mama la fel de linistita ca si mine ref la nastere: n-a avut nici o apasare, nici inainte nici dupa... Eu fetelor ma simt asa de linistita de ai zice ca pana acum numai cu nascutul m-am ocupat...
Just si picioarele mele sunt de necontrolat: umflate in ultimul hal, chiar dureros de umflate, cu toata apa bauta!
Noaptea trecuta am dormit bustean, am si visat ... a fost o noapte cum n-am mai avut de ceva timp bun. Daca ziceti ca a fost luna plina, inseamna ca imi prieste.
Burtica face bine, deja cand se misca bebelina ma doare in interior...a devenit puternica!
Naty odihneste-te cat mai mult si o sa fie bine! Ne gandim la tine!
Selene felicitari pt AMR!!! Sa ne spui daca apare ceva interesant la orizont, sa scoatem agitatele!!!
Ieri am schimbat si noi AMR-ul, am mai crescut...si maine mergem la control la nenea dr sa vedem ce ne mai zice, sa-i aratam si ecografia...
Imbratisari multe pt toate burticile!
Catalina
38+ Ana-Maria ingeras de
AMR 2 saptamani
http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png
Ralumold spune:
Na ca am ajuns si eu acasa dupa vizita de la gine.
Noi stam cam asa: maine implinim 33 de saptamani iar bebelina se prezinta cu corpul la 34s3z iar capul la 36s1z. Doctorul a zis ca nu sunt motive de ingrijorare, ca bebeii se dezvolta fiecare in ritmul lui, nu sunt toti la fel. Ca sa fim mai linistiti m-a mai chemat la eco si saptamana viitoare vineri, insa mi-a repetat de cateva ori ca nu am motive sa ma ingrijorez. A zis ca bebelina este mare, are 2680 +/- 200 gr, si ca daca continua asa o sa iasa un bebe de peste 4 kg.
Astept si parerile voastre.
Naty stai cumintica, uite nici la mine masuratorile nu sunt in grafic
Billybilly amr 2 saptamani!!!! wow... cred ca abia astepti :)
Pup fetele
Ralu 32+ cu Hera
AMR 8 SAPTAMANI
DarkBendis spune:
Ce ma bucur cand vad vesti-povesti bune la Odisee!
Am venit si eu de la GP, toate-s OK... omul mi-a zis ca nu are nici un motiv sa ma mai vada pana dupa ce nasc (adica in mai putin de 4 saptamani) ca ma vede moasa mai des acum, oricum, daca eu cred ca e nevoie bineinteles sa iau legatura cu el etc etc...m-a felicitat pentru "a straightforward pregnancy" ... ca ce bine ar fi daca toate gravidele lui ar fi la fel ma rog, numa' poza nu mi-a facut pentru panoul de onoare. Eh, ce sa-i faci, omul dragut...o sa merg la el sa inregistrez pe bebe cand va veni momentul potrivit.
Acu'... o trag pe dreapta la un somn de dupa-masa... ca mult am muncit (ieri seara am terminat de scris felicitarile si azi le-am dus la posta )
Dark Bendis
36+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
andre_ea spune:
Naty, un pentru tine! Incearca sa nu fi asa ingrijorata, sigur va fi bine, oricare ar fi decizia medicului.
Patricia, pentru tine o bataita buna. Las-o mai moale cu treaba daca corpul iti cere. Odihneste-te ca bb trebuie sa te gaseasca senina.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 35+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
lisa79 spune:
sa ne traisca licuricii!
bebelusi,La multi ani mamei tale!
veronica 75,felicitari pt grasunica. mie nu mi-a zis cam ce greutate are si tare as vrea sa stiu cat de mare imi e furnicuta
ttenzika,tensiunea mea este asa dupa ce imi iau portia zinica de ciocolata,altel e mult mai mica,imi vajaie capul(simt pulsul in cap,ati mai patit asa ceva?),ochii mi simt grei si cand clipesc parca nu va clar atunci in mom acela
beeultima zi dce lucru,ce fainnnnnnnn!
Naty, hai ca va fi bine cu piticuta ta! pana luni,in pat sa stai cuminte. aveti grija de voi
billy,ce apropate esti si tu si ce frumos ca a venit mama ta la tine!
ralumold,ce mare e grasunica ta!
dark,felicitari pt rezultatele bune,ce e ala GP? nu vreau sa dau cu mata in balta,e cumva medic de familie?
oare Selene cum o fi??
noi am dormit bine,surpizator,azi trebuie sa fac si eu un pic de curat ca am ceva musafiri maine. nu v-am zis bomba: socrii,vor sa isi cumpere casa,ia ghiciti pe banii cui??? si al meu cum e tont nu poate zice,de parca la noi stau banii pe cuier. mare e gradina ,ooof,cum se gadesc unii ca noi avem bani,cu un copil pe drum, cu plati la banca pt apratament,cu masina dar mai ales cu un SINGUR salar pe luna???
33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Ralumold spune:
lisa, cum adica pe banii vostrii ca nu inteleg?!?!
Adica vor sa le dati voi bani sa isi cumpere casa??? Daca asa sta treaba, pai atunci intr-adevar ca e mare gradina... si multi au sarit gardul...
Ralu 32+ cu Hera
AMR 8 SAPTAMANI
Porumbita spune:
am si eu o intrebare:
voi mai purtati verigheta/inelul de logodna ca de vreo 2 zile se umfla mainile si parca le-as da jos... da parca nu...
Ralumold spune:
porumbita, eu nu mai port verigheta de la 25+ Am pus-o insa la lantisorul de la gat si desi arata naspa, macar e la mine tot timpul...
Ralu 32+ cu Hera
AMR 8 SAPTAMANI