Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 11
DarkBendis spune:
Lisa, GP e medicul de familie (General Practitioner).
Sper sa-i lamuriti si pe socri ca poate nu e momentul sa cumpere chiar acum... da' chiar, cum sa-si cumpere casa (sau orice altceva) EI cu bani VOSTRI? Si eu care mai comentam ca e soacra-mea exagerata - e femeie de treaba, numai ii place enorm sa ne organizeze vacantelele... de genul e ziua mea in iulie si ce m-am gandit eu sa inchiriem cu totii o vila in Italia/Spania/Corsica etc sa petrecem o saptamana-doua acolo (ca poate noi avem alte planuri ... e partea a doua sau a noua). Dar chiar asa... sa-si cumpere cineva casa din finantele altuia... wow!
Dark Bendis
36+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
DarkBendis spune:
Porumbita, eu port verigheta si inelul "de logodna" pe degetul mic. Ar intra ele si pe inelar... mai ales cel de logodna care e mai largut, dar cam greu. Asa ca mi-am mutat toate inelele pe degetele mici - la mina cealalta port un inel cu moonstone, piatra care cica e ff buna pentru sarcina, fertilitate etc ( la cate pasarele mai imi zboara prin cap mai adaugati si cristalele, runele, incense-ul si alte de-astea )
Dark Bendis
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
lisa79 spune:
mda,nici nu eu nu pot sa cred asa ceva. parintii mei niciodata,de cand am venit aici nu mi-au cerut un ban,nimic. na,cum sa ii zic eu acum ca nu,casa e 1 mild jumate(nici nu avem banii aia) ,dar cred ca e in stare sa ceara imprumut numai sa le trimita,cum sa ii zic eu ca nu,ca o sa zica ca am ceva cu ai lui???
33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
miereamara spune:
Ola fetele,
Dark ma bucur ca vii cu vesti bune de la GP!
Eu acum merg saptamanal la ob gyn, dar mare lucru nu imi face, tensiune, greutate, verifica mainile/ picioarele de edeme, masoara burta si inima copilului si cam atat. Nu stiu dc o sa-mi faca evaluare pe masa la fiecare vizita de acum inainte, sper ca nu, ca a durat rau de tot examenul asta ginecologic de miercuri. Se vede ca nu a mai intrat nimic pe acolo de ceva vreme. Oricum radea de mine, cica "dc la doua degete te strambi de durere, dar inchipuieste-ti ca va trebui sa iasa un cap, uite asa de mare (si imi arata dimensiunile)", ma luase cu friguri:)))
Just, acul ala de epidural este intradevar mare si eu am ramas cu gura cascata cand l-am vazut, dar don't worry ca ti se va face o anestezie locala inainte sa iti bage acul ala mare in coloana.
Eu dorm din ce in ce mai prost, ieri am avut contractii destul de dese si dureroase, dar in jumatatea inferioara a uterului (am inteles ca asta e false labor), in travaliul adevarat contractiile cuprind tot uterul. Noaptea imi amortesc toate oasele, ma trezesc de cel putin 3-4 ori sa merg la baie, imi troznesc toate ligamentele....ce mai....exact cum scrie la carte...burta mi-a cazut ca sa zic asa, nu mai am arsuri si pot sa mananc linistita, copilul se agita in continuu, ceva de speriat, l-am filmat iar, se adunase tot in partea dreapta a burtii care era super deformata.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
DarkBendis spune:
CEEEE?
Fara suparare Lisa,... eu nu numai ca as zice... ba chiar as insista... si as face si urat
Imi imaginez cum te simti, si noi trecem printr-o situatie mai "delicata" caci sotului ii expira contractul cu spitalul si nu va fi reinnoit (ca peste tot, lipsa de fonduri) asa ca isi cauta altceva...si ar fi culmea sa se gaseasca careva (fie din familia mea, fie din a lui) sa inceapa ACUM ca vor si le trebuie...si nu orice... da' CASA????
Dark Bendis
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
Ralumold spune:
Auzi Lisa, am si eu o nelamurire.. daca tot trebuie sa cereti banii aceia imprumut, de ce sa nu ii cereti pt a va muta voi de la apartament la casa???? ca doar aveti nevoie mai mare de spatiu si comfort decat batranii.... Sau ma insel?
Ralu 32+ cu Hera
AMR 8 SAPTAMANI
Ralumold spune:
Vorba lui Dark... si eu care credeam ca soacra-mea e dusa....
Si eu as vocifera sa fiu in locul tau... si inca cum... ca o soprana de coloratura!!!
Ralu 32+ cu Hera
AMR 8 SAPTAMANI
miereamara spune:
Azi ma duc sa ma epilez sa scap si de grija asta, mi-era ieri ca ma apuca nascarea neepilata
Lisa, asta e chiar culmea, cum sa va bagati voi la un imprumut tocmai acum, cu economia asa cum este, in plus nu va da nimeni imprumut pt casa, dc nu cumparati casa aici (la o dobanda avantajoasa vreau sa spun). In cel mai rau caz puteti lua un personal loan, dar cred ca va avea o dobanda f mare, plus ca s-au cam restrictionat creditele. Oricum mi se pare o mare neobrazare.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
lisa79 spune:
eu cred ca asta s-a intamplat: in vara a venit sora lui,timp de o luna,in care noi i-am afcut toate mofturile. cred ca ea s-a dus acasa si le-a zis ca ne merge bine si acum ei cred ca noi dormim pe bacnote de o $100.ce ma enrveaza mai tare e ca atunci cand am pus problema sa o chem pe mama 6 luni iar dupa pe mama lui ca sa pot eu sa ma intorc la lucru,"socra" nu poate sa vina ca nu poate sa il lase pe "socru" singur,nu e bolnav sa nu credeti!
eu ajut cat pot,dar nici nu ma las fara nici un ba in casa la ce timpuri sunt acum!
aaa:dar nici nu vor sa vanda aparatmentul sa isi cumpere casa,ca lasa apratamentul la sora-sa! si noua...ceva mare!
ralumold,noi stam intr-un aprt mare,nu asta e problema,problema e ca vrem sa ne intorcem acasa,in Romania at de curand(anul viitor mai exact),dar asa...cred ca peste vreo 10 ani ca nu o sa avem bani sa ne cumparm ceva al nostru. ai mei ne ajuta,dar si tata va zice ceva cand va vedea ca noi dam banii in alta parte.
33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
DarkBendis spune:
Unii "traieste" in alta lume! Lisa, tine-te tare pe pozitii, nici prin cap sa nu-i treaca sotului sa faca imprumut la banca pentru asta. Mai ales in "vremurile astea". Nu se poate si gata!
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!