Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 12
lisa79 spune:
P.S:eu nici macar nu ii cunosc personal,cand am fost in tara in toamna nu m-au chemat sa ii vizitez,cu toate ca eu era gravida in 5 luni...sunt multe de spus
33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
lisa79 spune:
am zis ca astept sa vad de ce suma vorbesc si dupa aia ii zic ce am de zis. l-am intrebat de cati bani e vorba,a zis ca nu i-au zis. oricum el le-a zis ca trebuie sa vorbeasca cu mine,ca el nici nu stie cati bani avem(asta e fff adevarat). asa ca,astept sa ma sochez.
Ralumold spune:
Parerea mea e ca socrii tai sunt dusi cu pluta. Sincer. Si daca sotul tau considera ca trebuie sa ii ajute, atunci si el e dus cu pluta. Nu zice nimeni sa nu iti ajuti parintii, Doamne fereste... Dar nu asa frate... daca nu aveau unde sa stea era cu totul altceva, faci pe dracul in patru si ii ajuti, dar sa le faci mofturile doar pt. ca nu esti muritor de foame, atata vreme cat si voi aveti nevoie de bani, mi se pare tare ciudat ca sotul tau nu vede problema asa cum e defapt.
Au ei (sotii in general) o tendinta sa tina tare cu parintii, si sotul meu asa a fost, eu i-am taiat macaroana... Deciziile le ia cu mine nu cu maica-sa...am avut niste certuri pana mi-am facut bagajul si a inteles ca vorbesc serios... Daca s-a casatorit cu mine apoi sa nu ma tina de decor!!! Si vociferez la orice nu imi convine!
Poate ca sotul tau e mai moale cand vine vorba de ai lui, uite ca sunt si parinti care in loc sa ajute ei, vor sa profite de pe urma copiilor atunci cand nu e cazul...
Ralu 32+ cu Hera
AMR 8 SAPTAMANI
Ralumold spune:
Lisa, ai fost in tara si totusi nu i-ai cunoscut???
Ma socheaza de-a dreptul ce povestesti
Se pare ca nu ai pierdut nimic totusi...
Ralu 32+ cu Hera
AMR 8 SAPTAMANI
lisa79 spune:
al meu e painea lui Dumnezeu,e tare bun la suflety,dar profita ltii de pe el de numa'.si aici intervin eu: eu deja sunt zgripturoaica in ochii lui sora-sa,va zic si de ce: cat a fost la noi,mie imi zicea ca iese seara la plimbare,mi s-a parut normal,pana a adaugat,singura si cu masina(avans 3000 de euro NOI),aici deja,stai asa un pic, plimbatrea e pe jos frate nu cu masina. bun,asta imi zicea mie...si lui:nu ii ajung banii,nu poate nici in oras sa iasa,deci sa nu se mire ca e singura ca nu are un ban(singura la 32 de ani).
cand apelcat de la noi,i-am zis ce imi zicea mie si el ce ii zicea lui(aSTA E doar un exemplu),iar eu am zis gata,banii nimic,sa se descurce ca sta cu mama si cu tata si nu plateste nimic.si io nu ii platesc ei fitzele de iesit in oras la plimbare cu masina NOUA(care noi nu ne permitem) ca sa vada lumea!deci...
lisa79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ralumold Lisa, ai fost in tara si totusi nu i-ai cunoscut??? Ma socheaza de-a dreptul ce povestesti Se pare ca nu ai pierdut nimic totusi... Ralu 32+ cu Hera AMR 8 SAPTAMANI |
ce sa-i cunosc,draga,ca nici macar nu m-au sunat sau pe mess sa vada cum sunt,daca am ajuns cu bine sau ceva. nimic. bine ca suntem din alte judete,dar eu as fi avut cvu ce sa merg. va dati seama ce minciuni a trebuit sa le zic la ai mei,ca am venit si gravida acasa si nu merg sa imi cunosc socrii?!?
Ralumold spune:
si sotul tau ce a zis cand i-ai spus ca nici nu te-au sunat, nici nu te-au invitat???
Ralu 32+ cu Hera
AMR 8 SAPTAMANI
Alina1976 spune:
Seara buna la burtici,
Azi am fost la analize, iar m-au gaurit
Si in timp ce stateam pe scaunul de recoltare in fatza mea pe un pat era o mamica cu o bebelusa de 1 luna careia i se punea o punga de recoltare urina....era asa de mica si inocenta bebelusa,dormea asa frumos ca un ingeras incat mi s-au umplut ochii de lacrimi instantaneu...
Naty, deci pana la urma nu e chiar asa de rau, adica e mai mica dar asta nu inseamna ca nu a crescut deloc sau ca nu se dezvolta, nu? La ultima eco (de acum o sapt) si bebelusa mea avea niste masuratori mai mici cu 2 sapt decat normal (de ex. tibia si inca un os de la picior) insa DR m-a asigurat ca nu e nici o problema, este mai micuta insa normal dezvoltata. SI mi-a aratat niste grafice in care am vazut unde erau X-urile corespunzatoare valorilor obtinute de bebelusa. Toate erau in zona buna, nici un sub limita de jos...So, stai linistita si in patut cum ti-au zis doctorii.
Porumbita, eu am vergheta pe deget....insa intreaba-ma daca o mai pot scoate!? Doar prin taierea degetului...
Bee, bine ca e Herghe in Buc de Sarbatori. Acum o sa stai mai linistita. Ti-a dat nr. lui de tel si ti-a zis sa-l suni indiferent ce zi/ora este?
Catisto, cam neserioasa Dr asta...sa te lase asa...
Am si eu prieteni F buni in Buftea ( fini, parintii finilor, sora finei, etc...). Fam.Barbu sau Fam.Toba iti spune ceva?
Fetelor, incepand de AZI, bebelusa mea poate fi considerata "la termen"
37+ cuADINA-IOANA
AMR 3 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
lisa79 spune:
eu nu i-am zis lui nimic pe tema asta,cand vorbeam(zilnic cat am fost in tara) vorbeam despre altceva. si sa ma auto invit,nici gand!
i-am cunoscut pe internet dupa vreo luna de la intorcerea mea din tara,cand m-am pus eu si burtoiul in fata camerei. m-am simtit atat de prost.
in fine,totul este oftopic,deci imi cer scuze,dar cu cine sa povestesc asa ceva???
ariya spune:
LIZA,draga mea,pui piciorul in prag instantaneu...mai intai existati voi,apoi restul!pune bani deoparte,cand poti,pt ca ,unui copil ii trebuie multe,trebuie sa ii poti da tot ce-i trebuie ...
iar faptul ca nu i-ai cunoscut,ca nu te-au invitat la ei,spune multe despre felul lor de a fi,dar au tupeul sa va ceara bani de casaaaaaaaaa!!!!
vedetyi-va de treaba voastra,de viata voastra,ei au un acoperis deasupra capului,nu dorm sub un pod! te pup!!!
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 31+Mihai Adrian
AMR 7 SAPTAMANI