Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 13
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 mda,nici nu eu nu pot sa cred asa ceva. parintii mei niciodata,de cand am venit aici nu mi-au cerut un ban,nimic. na,cum sa ii zic eu acum ca nu,casa e 1 mild jumate(nici nu avem banii aia) ,dar cred ca e in stare sa ceara imprumut numai sa le trimita,cum sa ii zic eu ca nu,ca o sa zica ca am ceva cu ai lui??? 33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora |
EVIDENT ca trebuie sa zici un NU fff hotarat, nu conteaza ca o sa creada ca ai ceva cu ei...
e inadmisibil sa ceara asa ceva cand voi in cateva sapt o sa aveti un copil si nu sunteti milionari (sau macar ffff potenti financiar);
MI se pare inadmisibil si nici macar nu minut nu m-as gandi ca e o cerere pertinenta...
lisa79 spune:
alina,feliciatri pt sarcina la termen
aryia,multumesc
33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
lisa79 spune:
asa e porumbita,e cazul sa incep sa imi pun familia pe primul loc. trebuie doar sa invat sa zic nu. am uitat sa zic ca sunt RAC si el TAUR deci pt noi nu prea exista cuvantul NU in vocabular.se pare ca trebuie introdus
lisa79 spune:
sa ne mai destidem un pic:www.youtube.com/watch?v=gmDWvGKLzBE" target="_blank">ascultati aici
szmonic spune:
Lisa, eu in locul tau i-as felicita pt casa pe care vor sa o cumpere si... ATAT, fara nici un alt comentariu.
Iar daca aduc vorba de bani le-as spune pe sleau ca daca cineva se gandeste la o casa sigur are banii necesari pentru ea; TU si sotul tau nu ii aveti
37+5
Porumbita spune:
lisa eu cred ca as face un scandal urias... mi se par incredibil de nesimtiti sa ceara bani de la voi sa se mute la casa ca sa lase apartamentul surorii...
miereamara spune:
Lisa, am uitat sa iti spun ca mi-a sosit si mie centura postpartum de la medela....e mica rauuuu, sau asa mi se pare mie acum avand ditamai burtoiul.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Lisa, am uitat sa iti spun ca mi-a sosit si mie centura postpartum de la medela....e mica rauuuu, sau asa mi se pare mie acum avand ditamai burtoiul. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
am comandat si eu o centura de la tonus-elast.ro maine sau luni ar trebui sa ajunga;
o avea o tipa de la cusul de lamaze si era tare fericita cu ea... sper sa imi priasca si mie ca spatele cam incepe sa dea semne de oboseala
miereamara spune:
Asta e pt dupa nastere, ca sa se stranga burta frumos (cica), desi parerile sunt impartite, unii doctori spun ca e mai bine sa lasi musculatura sa lucreze singura.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
lisa79 spune:
si a mea e mica,dar sper ca imi va fi buna dupa ce nasc!