Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (99)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

toate burticile.
Bebelusi o bataita meriti cu aspiratul prin casa, mai ales ca te doare spatele si altele.Eu de cand am ramas gravi nu am mai aspirat prin casa, l-am pus pe sot.Mi se parea efortul prea mare ca sa imping aparatul pe covor, simteam cum se contracta abdomenul.Asa ca stai cumintica ca sa nu risti o nastere prematura.
Naty a mai crescut in greutate, ceea ce e bine, nu stiu cu retardul de crestere ca nu ma pricep dar poate este mai mica cu 2 saptamani.Ai grija de tine si tine-ne la curent cu schimbarile.
Iry m-ai facut sa rad cu gluma doctorului.Adevarul este ca si pe mine m-a durut examenul vaginal de ultima data cand vorba aia eram si dilatata 1cm.
Lisa acuma si-au gasit si ei momentul, de parca voi numai la asta va ganditi acuma, off cum sunt unii oameni .
Intrebai ieri de Londra, mama mea a schimbat acolo si sa stii ca nu a fost deloc greu.Inainte sa plece i-am aratat o harta a aeroportului ca sa-si faca o idee, a avut si telefon la ea si ceva cuvinte in engleza scrise pe o hartie.A schimbat de la terminal 5 la 3 si a mers intr-e ele cu autobuzul, e plin de indicatoare nu are cum sa se rataceasca si in plus de asta mai sunt si alti romani care schimba, sa nu se sfiasca sa intre in vorba cu ei.A venit cu British Airlines la Londra si de acolo cu American airlines la New-York. Tu sa-i explici ce sa faca, adica sa aibe biletul la vedere tot timpul si dupa ce schimbat terminalul sa mearga la ghiseu sa-i dea loc in avion.Inainte se punea si stampila pe pasaport ca ai intrat in aeroport, dar acuma numai este nevoie ca suntem in UE.

Eu sunt cu morcovul la fund ca mai am putin pana scot pompa si din monentul ala se poate intampla oricand.Duminica imi fac ultima baie serioasa cu ras,tuns si frezat , bagajul e la usa ,actele completate si pe aici mi-e drumul.Luni am si programare la eco la 3.30, poate de la etajul 2 ma urc la 6 unde e maternitatea .Asistenta cu care am lucrat 3 luni mi-a spus ca in majotitatea cazurilor dupa ce ai intrerupt pompa poti naste in 2-3 zile, rar daca mai trece o saptamana si doctorul la fel mi-a zis.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
34+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Lisa, foarte frumoasa melodia, multumim
In legatura cu socrii...cred ca fetele au zis deja destule...si au dreptate. Insa asta nu poti discuta tu direct cu ei, ci cu sotul/prietenul tau...el trebuie sa puna piciorul in prag.

37+ cuADINA-IOANA
AMR 3 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cris despre ce pompa vorbesti tu?Ca ai mai zis o data asta,dar am uitat sa te intreb si nu prea inteleg.

Eu maine scot firul.

POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 5 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumesc fetelor,dar dupa cum am zis,astept sa vedem la ce suma se ridica toata treaba si dupa acea voi spune ce am de zis.
cris30,de bagaj ti-ai facut? eu nici nu ma gandeam la bagaj,intotdeuna am zis ca merg cu mana in jeb(buzunar). multumesc pt informatii cu privire la aeroport!
si eu am terminat cu curatenia,e cam greu cu aplecatul,deci tot ce am afcut am facut din picioare,n-are decat sa faca el la nivele inferioare...oricum ma ajuta

33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Stefania, felicitari cu intarziere! Sa-ti creasca sanatos si destept si sa te bucuri de el!.
N-am apucat sa citesc decat ultimele pagini, ma intorc indata la citit tot.
Lisa, ma revolt si eu la ideea nesimtita a socrilor. Adica pot sa inteleg sa le dai bani daca au necazuri si nevoi, daca-s bolnavi sau mai stiu si eu, dar sa-si cumpere casa, strigator la cer... Acum poate n-au nevoie de foarte mult, desi daca trebuie sa luati imprumut oricat ar fi nu e normal. Poate l-au luat si pe al tau pe nepusa masa si n-a putut saracu' sa zica nu pe loc , da' o sa poata data viitoare.
Eu am fost la doctor azi, "everything is wonderful", analizele de sange sunt perfecte, analiza de glucoza e buna(Slava Domnului, ca am o vanataie cat China de unde mi-au tras sange, nu stiu daca mai aveam nervi de altele...). Si cand i-am spus ca bebitza mea nu ma loveste prea tare, a zis "a, ai placenta in fatza", bine ca s-a hotarat sa-mi spuna sa nu mor proasta... Si eu care incepusem sa-mi fac probleme ca ceva nu-i in regula cu puiutzu'...

Ma duc sa citesc din urma...

Iulia 29+ Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

MIERE CENTURA POST PARTUM E F BUNA...CA BURTA O SIMTI MOALE SI GOALA SI TE DOARE,IAR CENTURA ASTA O TINE STRANSA...MIE MI-O PUNEA BARBATA-MIU(CENTURA) - MA INTINDEAM PE PAT SI EL MA STRANGEA...CU CEZARIANA E CHIAR DUREROS,DAR AM VRUT SA NU DEVIN CA O VACA,CU BURTA...SI S-A RETRAS BURTICA PERFECT...pot sa-ti spun ca mi-am cumparat-o si acum ,o am deja de 2 luni si ma uit cu ura la ea...dar trebuie ....

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 31+Mihai Adrian

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Fetele din Ro, ma ajutati si pe mine? vreau sa iau saltea la bebe, cu miez de cocos in ea, si ma intrebam daca asa sunt si alea din Romania, daca seamana cu asta-oare merita sa iau asa ceva?
http://www.babyearth.com/da-vinci-mdb-willow-natural-coconut-crib-mattress.html
Si mie mi-a venit centura de dupa, dar inca nu am scos-o din cutie...in schimb folosesc centura de gravida si mi-e chiar bine cu ea..mai ales la mers pe jos, nu mai imi cade burta.
Cris, eu nu stiam ca sunt si autobuze in aeroportul din Londra..de fiecare data am luat-o pe jos prin terminale..cam 10 minute intre fiecare terminal.

Crisss 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

deci ariya sa nu ne stresam ca e mica,o sa fie buna dupa nastere,nu?
eu am inetels ca trebuei sa ne ducem haine de luna a 6-a cu noi,ca asa vom arata!

33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Porumbita, eu nu mai port verigeta cred ca de pe la 14 sapt.De atunci am probleme cu umflatul mainilor.Ba, de vreo 2 saptamani ma si dor, zici ca am reumatism.

Lisa, eu cred ca daca discuti cu sotul tau (chiar daca nu sunteti casatoriti...inca), explicandu-i clar motivele pentru care nu este acum momentul unei investitii, (care in plus nici macar nu este a voastra) va intelege.
In cele din urma, voi 2 (pardon 3) sunteti acum o familie si hotarati impreuna cum va arata viitorul vostru.
NU TREBUIE NIMENI ALTCINEVA SA DECIDA IN LOCUL VOSTRU SI MAI ALES PE BANII VOSTRII.

Alina pentru bebe la termen.

Crisspoliss, cam asa arata salteaua de cocos pe care multe dintre noi am cumparat-o: http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=167

32+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Ledi pe la 23 de saptamani la mine au inceput contractiile si am stat in spital o saptamana.Am venit acasa si timp de 3 luni am fost monitorizata, adica mi s-a adminstrat terbutalina non-stop intramuscular cu ajutorul unei pompe.Acuma ajungand la 36 de saptamani trebuie sa o scot.Nu mai stiu la ce capitol am explicat mai detaliat exact cum a decurs procesul.Eu imi scot pompa, tu firul , fiecare isi scoate ce poate .
Lisa eu mi-am pus in bagaj:un halat, o camasa de noapte care se descheie in fata, niste tampoane, chiloti,prosop si alte maruntisuri de baie, pompa de san.Separat am facut o geanta pentru bebe cu hainute,2 paturi etc.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
35+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput