Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 8
Ciufik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty Buna! Nu am citit nimic vroiam intai sa dau raportul. Am venit acum juma de ora de la spital cu vesti nu prea bune. M-au pus la monitor si s-a constatat o usoara tahicardie. Dar nu asta e problema ci faptul ca a crescut retardul de crestere, unde acum o sapt. era o diferenta de 1 sapt. si 4 zile acum e deja de 2 sapt. si 2 zile, vrasta ecofrafica fiind 32 s + 4 zile fata de 34 s + 6 zile varsta dupa UM. Ecografic a crescut in 8 zile doar 2 si a castigat doar 150 gr. acum avand 2.063 gr. Colul e scurt de 2,5, dar inchis. Placenta are gradul III de maturare si gros. max. 3,26 cm. Doctorita de la ecograf (nu cea la care fac de obicei, care lipsea azi, ci alta) a zis ca nu crede sa fie probleme, ca pare a fi doar ceva constitutional, e mai mititica, fiindca masuratorile coincid (adica toate sunt in jurul aceleiasi varste). Din pacate cu dr. meu nu am apucat sa vorbesc, a intrat intr-o cezariana de urgenta cu complicatii si m-a lasat pe mana asistentului, dupa ce m-a trimis sa fac o injectie cu vit. K si o perfuzie cu dexametazona (pentru a ii matura plamanii) cu indicatia sa revin luni dimineata la spital. Pana atunci cuminte in pat. Oricum am apreciat cat de bine s-a purtat toata lumea, un personal extrem de amabil, asistentele care mi-au pus perfuzia au stat numai pe langa mine sa ma intrebe daca sunt bine. Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 34+ cu Nadia - Ana Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI |
Naty .
Trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor si anume ca esti monitorizata, ca totusi fetita e destul de mare si dc DD iti pregateste un cadou frumos de Craciun, de ce sa te impotrivesti tu?
Hai ca o sa fie bine pana la final (am tot cautat o imbratisare virtuala dar n-am gasit), dar noi toate suntem alaturi de voi 2 si .
Andreea 35+, cu Andrei
Naty spune:
OOOO, ce veste!
Felicitari, Stefania! Sa-ti traiasca flacaul, sa creasca mare si sa fie sanatos!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 34+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
flowerbee spune:
Naty, stai cumintica si ai incredere in Dumnezeu ca bebica va fi bine! Unii bebei sunt mai mititei, insa cu siguranta vor fi sanatosi!
Bee33+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
ingrid70 spune:
Bebelusi, multumesc pentru retete, sper sa fac si eu una in curand, desi sunt cam lenesa la bucatarie!Am schimbat si semnatura! Si eu am dureri de solduri si bazin uneori!Naty, iti tin pumnii sa fie totul bine!30+
Ciufik spune:
Bebelusi, ia-o si tu mai usor, ca totusi esti gravida!
Si eu sunt tot cam asa, dar la sfaturi sunt buna.
Acum 2 zile si eu ma facut curat : aspirator, mop, praf in toata casa, dar m-am temperat (de fapt mai mult faptul ca nu aveam bagajul de spital facut m-a temperat ) si mai faceam cate o pauza, dar nu m-a durut nimic si nici nu am simtit ca fortez nota.
Eu zic sa asculti de corpul tau si bineinteles de bebe, ca nu-i decat inceputul, de acum ei sunt sefii/sefele.
Andreea 35+, cu Andrei
Aalina spune:
Bebelusi si eu la efort am dureri de spate dar in acel moment ma intind in pat si stau pana ma relaxez. Ce rezolvi daca induri durerile nu pricep asa ca te rog eu mai fa cate o pauza.
29+ cu Fabian si Dorian
Naty spune:
Multumesc de suport, fetelor, va pup pe toate
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 34+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
alinuk spune:
Naty poate ca a doua printzesa seamana cu tine.
Asa mai miniona. Tu cat ai avut la nastere (iarta-ma daca ai mai spus pe aici)?
Oricum ar fi, faptul ca esti monitorizata si urmarita indeaproape cred ca trebuie sa-ti dea un sentiment de siguranta. Si acum ca ai facut si dexa...zic ca si bebelina e pregatita.
Mult curaj!
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
cristi_2003 spune:
bebelusi - stii ca de la efort prea mare poti ajunge la nastere prematura, nu? mie drul mi-a zis sa nu uit ca sunt gravida - asta dupa ce ne-am mutat cand am cam tras si am ajuns la el cu dureri de burta.
durerea e un semnal de la corp cum ca trebuie sa o lasam mai moale - indiferent ce durere. cat e ea de neplacuta e totusi un lucru bun - doar ca trebuie sa ai grija sa iti si asculti corpul.
nu ca pe bebe il doare daca te doare pe tine, dar o stare proasta a ta nu ii poate face bine.
si daca e praf pe jos, intinde-te pe pat si uita-te sa vezi ce frumos si curat e tavanul.
36+ cu Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 3 SAPTAMANI
flowerbee spune:
Bebelusi, treaba nu ii face rau lui bebe daca e facuta cu pauze si atunci cand te simti in stare. Eu zic sa te menajezi ca doar esti gravida iar daca bebe mai este si activ, mai bine stai pana se linisteste, pana capeti si tu puteri si apoi mai faci cate ceva. Eu una de cand am aflat ca bebe e fff jos, lipita de col si colul nici nu poate fi masurat din aceasta cauza, nu mai fac nimic, abia daca pot sa merg.
Cadia, si mama m-a sfatuit la fel, dupa baita sa o scot pe puiuta in scutecel de finet ca se lipeste cel mai bine de pielicica.
Fetelor, mie imi vine sa strang in brate burtica asta rotunda, asa de draga imi este dulcica dinauntru!!!
Bee33+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!