Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 19
Porumbita spune:
bee si eu am avut dar au trecut... eu m-am miscat din bazin/mers pe jos, flexat un pic picioarele ca sa ajut copilul sa aschimbe un pic pozitia (asa ne-a zis la lamaze)
rein spune:
Flowerbee, trimite pe cineva sa-ti ia supozitor scobutil sau scopantil (mai slab). Si stai apoi in pat la cald, o sa vezi ca se relaxeaza.
Ileana Cosanzeana spune:
Buna ziua fetelor,
In sfarsit acasaaaaaa! Ieri a fost ultima mea zi de munca, de acum si pana la nastere numai odihna!!!! (daca o sa am stare....)
Noi suntem bine, desi moasa de aici ne-a speriat de 2 ori pana acuma, cu doua alarme false: prima data am fost suspecta de diabet de graviditate si a doua oara s-a panicat ca cica aveam burta prea mica. Dupa analize si ecografie totul e ok cu mine si cu bebe, asa ca asteptam linistiti sa mai crestem un pic pana la nastere.
Azi imi fac si bagajul de spital, mi-am facut deja lista.
Va
pe toate burticile, mai mari sau mai mici!![]()
Apropo, voi cat ati luat in greutate pana acuma?
Ileana 36+ cu 
mvb spune:
Bee incearca sa stai numai in pat....inclusiv sa mananci in pat.....doar pt baie, atat sa te dai jos din pat! Asa fac si eu!
Daca nu iei nici un tratament, ar fi bine niste no spa sau gynipral! Sunt f bune pastilutle astea! Nu tre sa te sperii ca ai doar 33 de pt,insa tre sa-ti impui sa-l mai tii pe BB un pic!
Si incearca sa gandesti pozitiv!
MONICA
36+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 4 saptamani
Ole, Ole... Hai Bebelule!
mvb spune:
Fetelor, eu am luat 17 KG! Puteti sa-mi dati diploma de 
Saptamana asta am spalat si eu hainutele lui BB, le-am calcat si cred ca azi voi face si bagajul! As mai amana un pic cu bagajul, desi parca il simt si eu pe BB ca ar fi pe tzeava!![]()
Am vreo doua zile de cand ma cam trec niste junghiuri prin burta!
Incep sa ciocneasca ouale?

La noi e frig tare asa ca ma gandesc ca borzoiu o sa mai intarzie vreo 2 sapt!
MONICA
36+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 4 saptamani
Ole, Ole... Hai Bebelule!
Leditia spune:
Buna fetelor.
Vin si eu cu vesti.Am scos firul,ah mama,dupa ce s-au indepartat panzele de paianjen si a gonit liliecii din zona,a inceput show-ul..Hmm,cam doare,dar a trecut..Apoi controlul ala amanuntit a durut al naibii frate...Colul meu e scurt si deschis,permite indexul,asa ca ne rugam sa stea in burtica pana pe 25 cand il vom scoate pe bb.Placenta mai tine pana atunci,lichidul la fel..(am uitat ce grad are placenta,dar mi-a aratat ca avea deja niste chestii pe ea,lichidul e putintel,dar suficient)Pe 24 seara ma voi interna,iar pe 25 dim fac cezariana.
Bb are acum in jur de 2700,e capos si e bine.Bazinul meu este insa mic.
Deci de Craciun voi primi cel mai frumos cadou
..Venind spre casa imi venea sa plang si acum imi vine sa plang..mai e asa putin si-mi vad puiul.
.
Acum ma rog sa stea pana atunci in burtica si sa fie bine.
Va pupic pe toate...am schimbat si semnatura!Ramane David Christian.
POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian

AMR- 12zile
.
ariya spune:
BEE ,EU CAND AM AVUT DURERILE ALEA AM FACUT CEVA DE S-A CRUCIT SI BARBATUL MEU...M-AM PUS PE CANAPEA PE SPATE,PE LOCUL PE CARE TE ASEZI CU FUNDUL,AM PUS PICIOARELE PE SPETEAZA CANAPELEI ,IN SUS,SI AM STAT ASA VREO 5 MINUTE SAU CAT POTI REZISTA CA EU SIMTEAM CA MA SUFOC...DACA POTI RIDICA SI BAZINUL CU O PERNA ,DOUA....DAR A FUNCTIONAT!MI-A TRECUT DUREREA SI BEBE S-A MUTAT DE ACOLO...

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,
31+Mihai Adrian
AMR 7 SAPTAMANI
dalma spune:
Buna ziua tuturor,
In primul rand felicitari Stefaniei pentru noul licurici...Sa va dea Bunul D-zeu multa sanatate si bucurii alaturi de bebe si recuperare grabnica.
Fetele mele sunt bine,de fapt pot zice ca isi cam fac de cap p-acolo...
Micuta Daria s-a gandit ea asa, ca la implinirea frumoasei varste de ...1 bucata luna, ca ar fi mai bine sa respire singura si a aruncat tubul de oxigen afara din incubator (ma rog, l-a dat unei alte """colege""" din incubatorul alaturat...)Deci respiram singure, fara alte smecherii.
A mai primit putin sange Daria, dupa care a inceput sa puna pe ea.....oaaa mama!!!De fapt, odata cu efectuarea transfuziei, putem spune ca totul a intrat in ""normal"", adica a inceput sa se comporte ca un copil in adevaratul sens al cuvantului...adica tumbe d-alea de profesionist prin incubator (l-a masurat de la cap la coada pe lungime si pe latime), scandal de ala.....cand ii este foame, somn la greu....A inceput sa reactioneze cand Adriana o atinge, in sensul ca atunci cand simte ca e atinsa/mangaiata - automat se intoarce pe o parte si cambreaza spatele - ii place la nebunie sa fie mangaiata pe spate....
Speram ca odata cu trecerea primei luni de viata, Daria sa fi trecut peste ce a fost mai greu/critic...
De azi ni sa cerut sa-i ducem hainute in spital, ca o vor imbraca, deja bate la 1200 grame si dupa spusele asistentelor, pana sa ajunga la 1500 vor incerca s-o puna la san (adica in intervalul 1200-1500 vor incerca)...
Deci cam asta ar fi....
Si poze noi....poate o sa observati diferenta de culoare a tenului si a luarii in greutate...
http://s375.photobucket.com/albums/oo195/sso1079/Daria%20Maria%20creste%20mare/
Sanatate multa tuturor...