Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 20
mvb spune:
Leditia ce vesti bune ne dai! Ma bucur pt tine si pt ca BB e bine.....ce mai, mai ai 12 zile! Stai cumintica si barzoiu va veni fix pe 25......se spune ca toti copii care se nasc in zi de sarbatoare vor fi norocosi si protejati!
Si ma bucur ca a ramas Christian.....doar e si el un craciunel!![]()
MONICA
36+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 4 saptamani
Ole, Ole... Hai Bebelule!
IRINA.C spune:
Hei vesti de la Daria si de la Dalma!!!Daaaa taticule arata mult mai bine puiul vostru, "pediatric"
vorbind are o culoare noua , frumoasa si o piele care pare ca nu se mai descuameaza asa de usor si e minunat ca si-a dat drumul cu greutatea.Bravo!!Incurajeaza-ti sotia ca sigur are f mare nevoie!
bb mic
POZE
34+
miereamara spune:
Ce ma bucur pt vestile legate de Daria! Sa ii mearga din ce in ce mai bine va doresc!
Mey, nu mai prescrieti voi asa, din pod, medicamente, nu tot ce vi se potriveste voua merge si la altii, medicamentele astea tb si ele prescrise de un medic!
Leditia, care va sa zica esti gata de lansare? Bafta multa!
Eu va spun clar ca nu vreau sa mai aud de povesti din astea horror, cu placente rupte, copii morti in burta, etc, etc. Vreau sa aud povesti frumoase, optimiste, nu e momentul sa ne incarcam negativ cu intamplari din astea (mai ales ca probabilitatea sa se intample asa ceva este extrem de mica, dar noi o exagerbam cu fricile si temerile noastre). Fara suparare, dar ...chiar avem nevoie de horror stories?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
CADIA spune:
DARIA,

, SA CRESTI MAAARE SI FRUMOASA

BEE, stai linistita, n-am promis sa nastem la termen????

Ledi, ce frumos, pe 25 dec, intr-adevar un dar de la Dzeu.
Sa stai cuminte, cuminte, cuminte, da?

32+cu
CLARA
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Ce ma bucur pt vestile legate de Daria! Sa ii mearga din ce in ce mai bine va doresc! Mey, nu mai prescrieti voi asa, din pod, medicamente, nu tot ce vi se potriveste voua merge si la altii, medicamentele astea tb si ele prescrise de un medic! Leditia, care va sa zica esti gata de lansare? Bafta multa! Eu va spun clar ca nu vreau sa mai aud de povesti din astea horror, cu placente rupte, copii morti in burta, etc, etc. Vreau sa aud povesti frumoase, optimiste, nu e momentul sa ne incarcam negativ cu intamplari din astea (mai ales ca probabilitatea sa se intample asa ceva este extrem de mica, dar noi o exagerbam cu fricile si temerile noastre). Fara suparare, dar ...chiar avem nevoie de horror stories? www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
Miere, la noi toti doctorii prescriu ginipral si nospa.

32+cu
CLARA
veronica75 spune:
Tati de Daria-Maria, Multumim de vesti
, fetita arata intradevar cu mult mai bine si e o scumpete
Sanatate multa, SARBATORI FERICITE! si pup fetele
.
Ledi - cadou mai frumos ca asta nici nu se putea
sa stai cumintica in patut.
Cu toata greata care am avut-o si care inca o mai am, tot am luat 13kg, sper sa nu mai iau mult.
pup
fetele
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 8 SAPTAMANI
BB e pe drum
IRINA.C spune:
Miere te-ai "americinizat" de tot
tu nu stii ca romanu se pricepe la toate?
Si intr-adevar la noi se prescriu usor multe medicamente , dar si cele mentionate de fete sunt in cel mai rau caz inofensive asa ca lasa sa ne simtim utile ca uite asa ne trece vremea mai usor..
pt tine
Mie mi-au reaparut senzatia de gust nasol, arsuri, un strop de greata (sau mai multi stropi)si bebe e pana in epigastru ufffff.Si io care aveam impresia ca luna asta a 9 va fi un basm...
bb mic
POZE
34+
miereamara spune:
Mey, eu sper sa nu se supere careva pe mine ca le cam zic cum imi vin la gura
.
Eu am scapat de minunatele simptome descrise de tine,burta mea a coborat bine de tot, nu mai am arsuri si pot sa respir.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Leditia spune:
Tati de Daria multumim pt vesti.Am vazut pozele,Daria arata foarte bine,este frumoasa..iar la poza aceea cand doarme cu manuta sub cap mi-au dat lacrimile.E atat de gingasa si scumpa.
Se vede diferenta,s-a mai grasunit si ma bucur foarte mult ca fetele tale sunt bine.Sa va ajute Dzeu sa fie bine si sa fiti sanatosi cu totii.Transmite-i Adrianei toate gandurile noastre bune si multa sanatate si putere.O imbratisez cu drag.
Bee,dureri am si eu,am spus.Eu iau doar nospa,am evitat foarte mult ginypralul pe perioada sarcinii,chit ca era prescris de medic,dar iti zic sincer ca preferam o injectie cu nospa si scobutil decat sa iau ginypral.Sa stii ca unele dureri sunt si normale,pt ca se pregateste corpul.Acum daca ai contractii mai bine ai suna dr.Si stai cumintica in pat.
Si ii dau dreptate lui Miere,fara povesti horror va rog,se intampla multe rele in lume zi de zi intr-adevar,plus ca avem fiecare problemele noastre asa ca macar aici sa ne putem destinde si sa fie un aer optimist.
Intre timp m-am obisnuit si eu cu ideea de cezariana,insa acum ca s-a hotarat ca asa va fi si spun lumii,se panicheaza toti de zici ca cine stie ce mare chestie o fi si cezariana asta.
Si in loc sa ma linisteasca ei pe mine ii linistesc eu pe ei.
Puteam alege sa incerc natural,dar ea mi-a expus variante,mi-a zis ca desi bb nu e un bb gigant e mare pt bazinul meu si nu are rost sa ma chinui si eu,sa-l chinui si pe el,ca apoi sa ajung tot la cezariana.O sa fie bine,sunt convinsa de asta.
Vom avea un Craciun superb..desi mi s-a spus ca meniul meu va fi unul foarte sarac si abia dupa ce indeplinesc anumite conditii(fetele care au facut cezariana stiu la ce ma refer)Voi primi cel mai frumos cadou de Craciun pe care puteam sa-l primesc.
Multumesc pt gandurile voastre bune
POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian

AMR- 12zile
.