Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 18
Carmen_Marieta spune:
'neatza burticutze,
Si eu am mers ieri la epilat, mi-a gasit cosmeticiana un locusor liber, ca altfel intram paroasa in noul an!![]()
Steluta doamne prin ce a trebuit sa treaca saraca
. cum pot fi astia medici? Tu stai linistita ca totul e bine, da? Asteptam vesti de la echo.
Cristi esti de coma!! 

Ttenzika imi pare rau ca ai probleme cu maseluta. Incearca poate te ajuta vreun medic, macar sa nu mai ai durerea.
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
29+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Stellutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris30 Stelluzta nu-mi vine sa cred ce spui.Doctorita aceasta te-a urmarit pe tot parcursul sarcinii, adica este ginecologul tau cu care o sa si nasti ??? http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png 35+ Doamne ai grija de bebelina mea. |
Nu, este Dna Doctor Valentina Uscatescu de la Fundeni, institutul de hematologie care se ocupa cu gravidutzele cu probleme de colagulare a sangelui, respectiv ea ne face analizele si stabileste medicamentatia pentru a subtia sangele si totodata relaxa arterele uterine ca sa patrunda suficient sange la bebe iar la gravidutza de ieri nu a dat roade tratamentul
+32 cu
Maya Maria -Ayeneea
viorella spune:
neata burticute si mamici,
vad ca deja incepe sa creasca lista licuricilor.n-am mai intrat de vreo 2 sapt,ca am fost ocupata cu examenele si mai am sapt viitoare si termin.dupa aia intru mai des,promit.
FELICITARI PT BAIETEL STEFANIAL!SA CREASCA MARE,SANATOS SI FRUMOS!

viorella spune:
vroiam sa va intreb daca mai are cineva probleme cu vergeturile.mie mi-au aprut cateva pe picioare.am folosit o crema pt vergeturi mustela 9 mois,dar saptamana trecuta am cam neglijat si au si inceput sa-mi apara.acum ma dau in fiecare zi si dimineata si seara.
am crescut si noi.azi facem 35+
35+
Stellutza spune:
Sarut mana tuturor pentru incurajari, probabil imi fac griji degeaba pt bebelususa mea, dar vreau sa fiu linistita sufleteste, mai ales ca la ultima eco mi-a zis doctora ca este mai mica cu cateva zile, respectiv la 32 saptamani, bebita are 1525 grame.
Nu greutatea ar fi marea problema dar sa o masoare si macar sa imi spuna ca este dezvoltata corespunzator peste tot.
La ora 13 avem programare la morfo si de azi ne-am decis sa facem noi suplimentar, nu la recomandarea ginecologului, tot ce trebuie, respectiv voi consulta si alt ginecolog saptamana viitoare pentru ca probabil m-am facut de ras dar eu chiar nu stiu cum este colul meu si chiar nu mi-a facut nici macar un control gineco, doar eco de 8 luni

+32 cu
Maya Maria -Ayeneea
viorella spune:
ma duc sa mananc niste laptic cu ceareale.
pe toate si nasteri usoare mamicilor care urmeaza.ne mai auzim peste o sapt,dar mai trag eu cu ochiul din cand in cand sa vad ce mai faceti.

35+
viorella spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Stellutza Sarut mana tuturor pentru incurajari, probabil imi fac griji degeaba pt bebelususa mea, dar vreau sa fiu linistita sufleteste, mai ales ca la ultima eco mi-a zis doctora ca este mai mica cu cateva zile, respectiv la 32 saptamani, bebita are 1525 grame. Nu greutatea ar fi marea problema dar sa o masoare si macar sa imi spuna ca este dezvoltata corespunzator peste tot. La ora 13 avem programare la morfo si de azi ne-am decis sa facem noi suplimentar, nu la recomandarea ginecologului, tot ce trebuie, respectiv voi consulta si alt ginecolog saptamana viitoare pentru ca probabil m-am facut de ras dar eu chiar nu stiu cum este colul meu si chiar nu mi-a facut nici macar un control gineco, doar eco de 8 luni ![]() ![]() +32 cu Maya Maria -Ayeneea |
neata,
stelutza sa stii ca cel mai bine e sa-ti faci o eco 4D.acolo vede exact cat e de dezvoltata.oricum greutatea nu e chiar atat de mica.a mea avea 1750(+/-150 g).si unii bbei cresc mai mult in ultimele sapt,nu-ti face griji.eu mi-am facut 2 eco 4D(una la 16 sapt si una la 24),restul eco normale.la toate mi-au zis ca e ok.la 16 sapt era mai mare cu vreo 4 zile,la 24 sapt cu 8 zile,la 28sapt cu 7 zile si la 32sapt cu 4 zile.are si ea un ritm al ei de dezvoltare.
si ai grija de tine!
viorella spune:
stelutza am uitat sa-ti zic referitor la col.al meu la 28 sapt avea 2,3 cm , iar la 32 sapt crescuse un pic adica 2,6cm.
sa vad acum la 35+ cat mai are.
35+
Porumbita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Stellutza
Nu, este Dna Doctor Valentina Uscatescu de la Fundeni, institutul de hematologie care se ocupa cu gravidutzele cu probleme de colagulare a sangelui, respectiv ea ne face analizele si stabileste medicamentatia pentru a subtia sangele si totodata relaxa arterele uterine ca sa patrunda suficient sange la bebe iar la gravidutza de ieri nu a dat roade tratamentul +32 cu Maya Maria -Ayeneea |
steluta imi pare rau de gravida aia;
ce vreau sa spun e ca dn Uscatescu are un limbaj f colorat, mereu a avut DAR este un medic extraordinar, un om cu un suflet enorm care se implica mult mult mult;
cand ai zis fundeni si stilul de injuratura m-am gandit instant ca ea e... dar pe cuvant ca nu zice ca sa te jigneasca sau sa te umilieasca... eu am fost socata la inceput si pusa pe scandal (acum ceva ani mergem des pe la fundeni) dar am vb cu mai multe pers de acolo si ea mereu a fost asa... apoi mi-am dat seama ca sub invelisul asla dur e un om cu suflet mare...
e drept ca nu am mai trecut de ceva ani pe la ea dar nu cred sa se fi schimbat,...
flowerbee spune:
Fetelor,
Sunt f ingrijorata pt ca am dureri de burta (in zona pelviana) si pe la doamna. [b]Deocamdata nu am contractii dar cred ca fata apasa rau de tot pe col si mi-e frica sa nu nasc. Mai are cineva asemenea dureri?
Bee
33+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!