Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 17
lisa79 spune:
fetele ,am gasit un site ,poate va intereseaza ceva de aici pentru www.madeinromania.ca/index.php?fuseaction=site.store&cat_id=23&pag=3" target="_blank">cadouri
33S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Stellutza spune:
Neata' burtici, iar sunt liliac de noapte !!!
Am stat pana la ora asta sa imi termin actele de facut pentru la munca si acum ca am terminat, am intrat o leaca sa va povestesc ce am facut azi la doctor.
Analizele de sange, respectiv INR-ul mi-au iesit foarte bune, cele mai bune decand mi-au descoperit ' boala 'dar tratamentul merge inainte.
Am stat aproape 2 ore la spital pana a reusit dna doctor sa se uite peste analizele mele si am plecat deprimata .
In fata mea era o gravidutza, mignona, 33 sapt sarcina cu probleme, respectiv probleme de coagulare a sangelui si rezistenta pe arterele uterine care alimenteaza bebeul cu sange, la fel ca mine , si a facut o echo morfo sa vada cum este bebeul si surpriza, la eco au descoperit ca bebelusul ei are picioarele mai scurte si nedezvoltate, respectiv un corp asimetric.
si mie si sotului ne-au dat lacrimile ..
Reactia doctorei de fata cu mai bine de 10 persoane care asteptau la rand rezultatul: '' mai fata nu vb si tu cu el sa ii mai creasca picioarele? ei lasa ca alti cu maini si picioare mai scurte au ajuns pictori poate ajunge si al tau !! fu.. in c.. pe masa nu a vrut el sa mai creasca (fraza care nu poate fi relatata in totalitate pentru ca era o injuratura in toata regula)''. Gravidutza in tot acest timp plangea si era tinuta in brate de sot. Doctora a incheiat prin a-i spune ca tre' sa vb cu ginecoloaga sa il scoata si vom vedea ce facem mai departe.
Jumatate de zi nu am fost om gandindu-ma la gradidutza si la ce era in sufletul ei si cand am ajuns acasa am pus mana pe tel si am sunat la clinici sa ma programez la o eco morfologica 4 D de urgenta . Norocul meu chior a fost ca am gasit liber la Sanador maine la ora 13 si am niste emotii imense . Macar sa fiu eu linistita ca belbelusa mea este ok dezvolatata.
Si mai am si eu o intrebare (desi cred ca ma voi face de ras), cum vede dr. cum este colul? la eco? pentru ca un control ginecologic normal nu mi-a facut niciodata ginecoloaga mea si nici nu mi-a spus nicioadata cu este colul meu ![]()
![]()
+32 cu
Maya Maria -Ayeneea
cris30 spune:
Stelluzta nu-mi vine sa cred ce spui.Doctorita aceasta te-a urmarit pe tot parcursul sarcinii, adica este ginecologul tau cu care o sa si nasti ???
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
35+
Doamne ai grija de bebelina mea.
cristi_2003 spune:
buna dimineata
steluta - fii fara griji ca bebele tau e bine
36+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 3 SAPTAMANI

ttenzika spune:
'neata mai e cineva atat de matinal???, noi am avut o noapte de tot rahatul

, iarasi maseaua aia nenorocita

, nustiu daca ma credeti dar nu am inchis un ochi toata noaptea

, astept sa se faca ora 9, sa incep sa iau la rand cabinetele stomatologice
, ce e mai grav e ca nustiu daca se va uita vreun medic la maseaua mea la varsta asta a sarcinii, mai ales ca eu vreau sa imi lucreze fara anestezie

34+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
cristi_2003 spune:
anestezia e numai locala asa ca poti sa iti faci. nu are rost sa rabzi. doar radiografie nu e voie
si eu sunt in picioare de la 4 ca sforaie iubi - si copilul are nevoie de tata asa ca nu-l pot sufoca cu perna. dupa ce m-am enervat bine n-am mai putut dormi la loc
36+ cu
Stefan Carol
AMR 3 SAPTAMANI

ttenzika spune:
eu nu mai zic saracu iubi meu cate indura
,ceva de genul:hai sa schimbam locurile ca am amortit(si asta exact in momentul cant atipeste si el),imi dai te rog apa( ca eu beau apa noaptea si tre sa fie tot timpul o sticla de apa langa pat),deschide te rog geamul ca e cald, inchide-l ca e frig
,si dupa ce imi pun o perna sub burta, una intre picoare si una la spate... vine din nou faza cu:: hai sa schimbam locurile
, ma amir ca mai doarme cu mine

![]()
,
34+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
Ralumold spune:
si eu sunt in picioare de la 4 ca sforaie iubi - si copilul are nevoie de tata asa ca nu-l pot sufoca cu perna.
36+ cu
Stefan Carol
AMR 3 SAPTAMANI

[/quote]
esti criminala!!! Am ras in hohote
neatza la toate fetele
Ralu
32+ cu
Hera
AMR 8 SAPTAMANI
veronica75 spune:
Neata fetelor,
Eu ultima oara adik pe 10.12 m-am epilat singura
, o parte cu epilatorul, o parte cu lama...dar nu va povestesc cum...
; si cred ca am speriat si chinuit nitel bebelina de la zgomotul epilatorului.
ttenzika - mamaaa esti comica rau
, ai noroc ca te iubeste...sa nu uiti sa il mai si rasfeti din cand in cand
, imi pare rau ca te chinuie maseluta
sper sa poti rezolva sa treaca.
Steluta - hai ca al tau va fi bine
nu trebuie sa te panichezi; intradevar si eu cand aud de astea...ma trec fiorii;
Lisa - nasoala situatia si trebuie abordata cu grija, diplomatie si calm. La un moment dat nu conteaza cum se comporta sau ce gandesc parintii, ci doar "ca sunt parinti" si intradevar unii sunt in stare pe moment sa isi dea si camasa de pe ei...Bafta.
Fetelor - ce putin a mai ramas
pana sa nastem toate...ce repede trece timpul...saptamana ce vine sigur incep nasterile
Felicitari!!!! fetelor care au ajuns la termen
si ......sa vina BB-iiii

Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 8 SAPTAMANI
BB e pe drum