PRIETENE FARA TITLU (23)
Raspunsuri - Pagina 9
miraklucker spune:
Moni, nu-ti mai fa griji. amoxi e permisa in sarcina. Da genta de ce ai luat? injectabil, nu?
sa stii ca si eu tot asa am ramas cu Daria in ziua 9 din 26. nici nu-mi imaginam ca s-ar putea![]()
Denisa am vauzt deja pozele,ce dulci sunt, copilasii, alex a crescut si el. si ce veseli sunt amandoi
....... eu sunt ingropata in hartii aici pe birou de abia gasesc tastatura
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
monica70 spune:
MIRA nu injectabil ci capsule,am luat trei zile cate doua pe zi,mi-au fost prescrise pentru faringita aia.De amoxicilina si eu stiam ca e permisa,iar de gentamicita am citit ca si asta ar fi ok,ca ar contine tot amoxicilina,nu stiu cat e de adevarat.De anestezia de la dentist nu-s prea sigura,in lunile mari eu am mai facut anestezie si cu Diana,dar acum e la inceput.
Si eu sunt cu hartzoagele,ca Diana abia dupa ora 23 a adormit 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Denisam spune:
Ingrid-concertul a tinut 2h si 20 min,gagicile cum ziceam super, instrumentistii si ei,iara madame Tina e super adevarata per total-tinuta, voce,tot- a facut o recapitulare a tuturor hiturilor-nu vreau sa itzi zic cum a fost la It's simply the best-cum am topait si eu pe tocuri de 10cm(toata sala era in pcioare- e o mega arena de hockey-ca un stadion mare din bucu), ca de am vrut sa fiu in ton cu ea si imi pare rau ca nu mi-am luat si pantaloni negri treisferturi ca ai ei-am avut insa de piele
Va 
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Ingrid S spune:
Copila doarme, eu am vazut pozele cu Alex veselul si Emma care impodobea constiincioasa bradul (apropo, frumos brad
) cu mami..Uite, momentul asta il astept, sa il fac pe al meu cu fata. Ioi, ca parca se taraste timpul asta..
Denisa, pozele de la concert sunt super, imi imaginez cum a fost. N-am putut sa deschid linkul pus de tine, dar imi amintesc ca la duetul cu Eros Ramazotti (asa se scrie?) se spunea ca a stat ceva timp intro clinica taman pt operatie la picioare. Ca le avea perfecte in clipul ala. Acu sa fim seriosi, nici Madonna nu are picioarele ei, deci ceva o fi.
Deea, tu ce faci, asa de mult lucrezi la tablouri, ca nu mai scrii nimic? Ia pune pe bucati mesajul pierdut...
Daniela, si tu cu curatenia pe sectoare? Eu baia i-o las femeii cu curatenia, nu mai mai apuc sa spal faianta aia kilometrica nici moarta.
Moni, nu cred ca afecteaza sarcina turele de antibiotic pe care le-ai luat. De ce spui ca e fals testul? Pai nu ai destule simptome? Ai reusit cu programarea?
Iti zic si tie ca lui Denisa, mai sezi bland cu lucrul.
Diana ta cred ca doarme acum, mai ce ma dispera cu somul asta, nu reusesc s-o culc mai iute de 23..Zici ca a invatat la gradi cantecelul ala? Pai e foarte fain...nu pui un film s-o auzim si noi? 
Mira, asa stiam si eu cu aspirina, dar poate in Canada sunt alte doze, nu cred ca ii recomanda Denisei daca exista un risc. Tu la ce mai lucrezi acuma, nu esti acasa? Sau si acolo ti-ai adus hartogaraie? Vai de mine, numai eu somez..
din cauza Dianei!
Noi am fost azi la fratele meu, a dat un recital maaare acolo, special pt el (acum ii e tare drag), toate cantecele pe care le stia, in timp ce eu radeam pe infundate...ca era asa de serioasa si patrunsa de ceea ce canta...
Mi-a spus asta-seara ca abia asteapta sa vina Mosul ca sa-i cante...ete na! O apucat-o talentele!
Ma duc la culcare, n-am Cola si beau lapte. Ce sa zic, mor de somn.
Noapte buna si
la toate!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
miraklucker spune:
Moni gentamicina nu exista sub forma de tab, capsule.....numai injectabil sau in creme, pic de ochi... probabil ca era alt antibiotic.
Ingrid, acasa sunt, unde sa fiu nu-mi ajunge ca am ajuns la 8.30. plati asta fac
, se aduna o gramada de hartii, de peste tot si nimeni nu pune mana in afara de mine pe ele.
(decoperii o factura...tura 3-a de impozit care trebuia platita din oct
) pierduta printre altele.
gata ma duc si eu in pat. Maine dupa masa barbatu cica pleca in germania pentru 3 zile. Are grija tanti de copii, doar ca nu-mi pica bine deloc ca maine e cea mai grea zi si voi ajunge tot dupa 8.

Poze noi.....cu noi
miraklucker spune:
.......moni mai citii odata. Poate a fost Co-Amoxi (augmentin)??? daca zici ca tot amoxi continea.
Poze noi.....cu noi
monica70 spune:
MIRA ai dreptate am incurcat eu,augumentin era,acum am gasit folia.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Am ajuns si eu pe la 10 la bioru si nici cafeaua sa mi-o beau pe Dc nu pot linistita,colega-eam e tot pe capul meu,muncitorii intra si ies din birou,e ca in gara aici 
INGRID nu zic ca e fals testul,doar ca e cam ciudat sa fi avut asa devreme ovulatia,dar vad ca si la case mai mari s-a mai intamplat: Anda,Mira ... Azi cand am urcat in taxi ,iar un miroooos
taximetristul era parfumat
E clar ca-i sarcina si dupa cat de tare si deranjant resimt deja mirosurile.
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Eu la a doua cafea, Diana se uita la Tom si Jerry si se prapadeste de ras, a mancat paine cu unt si miere si la 11 o scot afara. Am visat numai balarii azi-noapte, nu mai stiu ce, dar era nasol. Ca un facut, m-am si certat putin cu sotul de dimineatza...ca de ce nu pun la loc tava dupa ce am mancat?? Sa il omor, nu alta, extraordinar unde statea harnicia...
Eu pun tot la loc si spal etc, bine, cot la cot cu el, dar vroiam sa fumez inainte de a ma stresa copilul..si numai bine ma streseaza el. Ptiu drace...
Moni, esti tare retinuta de cand cu sarcina, vezi sa nu devii sobra si scurtissima in mesaje..
, ca nu-ti sade bine. Sa ne spui daca ai fost la control, asteptam vesti bune. 
Ma duc sa-mi imbrac copilul si sa ma imbrac si eu.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
INGRID nu-s retinuta mai,doar ca n-am timp ... azi noapte pana la unu faceam inca pe pontaje. Si aici la birou nu mai stiu de ce sa ma apuc atatea am si toateurgente si importante 
Programare la medic ioc,doar pe 9 ianuarie.Cel la care ar fi trebuit sa merg la spital nu e pana luni si mi-a zis cu cine am vorbit sa merg la altul ca din partea medicului ce lipseste,ori eu nici pe ala nu-l cunosc,unde sa fi mers asa ? Si cine stie cata trebuia sa astept,iar la birou cine sa mai apara?
Ieri am plecat d-aci cu taxiul incarcat de pachete cu pannetone + sampanie ,am repartizat in doua locuri,azi am fost la finante cu declaratiile si la plecarea acasa iar oi merge cu taxiul incarcat prin vreo doua-trei locuri ...
Vreau sa sun la medicul de familie ca au acolo o ginecoloaga ce are program diseara,dar nu mai iese odata colega din birou sa pot suna
ca n-am chef sa auda ce vorbesc.