PRIETENE FARA TITLU (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mi l-a prescris doctoru' ca e bun pt prevenirea pierderilor de sarcina, si am citit ca e tare bun. Sper sa nu ai nevoie de prea multe.Ai grija.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Moni-Vezi ca te cauta maraki- ca de ce nu scrii la odisee ca a auzit ca vei naste un zmeuroi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

moni vezi ca Aspirina de care zice Denisa poate e Aspirina Cardio de 100mg de la Bayer. eu zic sa nu iei daca nu-ti zice medicul.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Mira- ai ma ca nu sunt nebuna, am zis clar ca e baby aspirin de 81mg, prescrisa de medic-doar nu luam asa aiurea ca sa nu nasc 2 copii normali.Daca nu se practica in Ro,nu inseamna ca medicii de aici sunt mai in urma. Si am specificat gramajul ca stiu ca mai mult de 81mg nu e bine sa iei, si se ia 1 pe zi.
uite aici:http://www.foxnews.com/story/0,2933,271073,00.html
plus ca dc il google-gasesti destule info.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Denisa nu te supara, nu am zis nimic rau, stiu ca se da in sarcina dar numai daca e nevoie. Aspirina poate produce sangerari.
Nu stiu, daca in Europa exista asa ceva. Eu nu am auzit si nu am vazut pana acum de 81mg. Ceea ce eu stiu cu gramajul cel mai aporpiat e de 100mg si aici asa se chema Cardio si e de la Bayer, (mai exsita si alte firme care o produc) si se da pentru prevenirea infarctului (dar nu numai).

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Mira- e ok,nu m-am suparat doar ca de aia am zis de 81mg si dc vrea ii trimit, ca aici se recomanda mult si previne singerarile si avorturile spontane,mi-au zis multi de ea, si m-am documentat inainte sa iau si eu,si la 13 sapt se intrerupe, ca si progesteronul/utrogestan de acolo. EU inainte de E am pierdut o sarcina destul de mare 12sapt( a trebuit chiar sa ma chiureteze si nici macar nu se ptea cu anestezie locala) si apoi de aia am luat masurile sa nu mai trec prin acel cosmar.
Nimeni nu se uita la poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Haideti mai fetelor, ce dracu, va certati pt tratamentul Monicai? Sa mearga la un medic gineco si vede ea ce i se prescrie.
Moni, imi pare rau ca ai contractii si eu am luat Utrogestan timp de o luna tocmai pt asta. Iar cu Diana, pai e de groaza..da-i ceva calmant pt noapte, cum Dumnezeu s-o doara asa de tare? Of, saracutza, mi se rupe sufletul.
Denisa, o sa ma uit la poze, ca sunt curioasa s-o vad pe Tina Turner, dar sa sti ca are la operatii la picioare gramada. Tocmai sa arate asa de bine...no, ca oricum alta treaba nu au vedetele. O voce ca a ei insa, rar mai gasesti, e minunata. Ar trebui sa mai dormi, mai lasa-le incolo de treburi, ca nebunesti de cap. Eu fac treaba, iar dupa-masa dorm ca un bursuc...
Deea, nu mi-ai raspuns cu pretul la tablouri, nu mai ai nevoie de o comanda? Scrie-mi pe mess, daca vrei.
Fetelor, eu sunt pe ultima suta de metri cu cadourile Dianei, vai de capul meu, mamutul pe care l-am gasit e mic frate, la vreo 15 cm..asa ca ii cumpar un elefant, ce, stie ea diferenta? Apoi cristale de cuart am tot avut promisiuni...pana la urma eu ma duc sa caut, n-are rost sa mai astept. Meduza aia m-a omorat, nici de frica nu gasesc asa ceva.
Ma duc sa vad daca a adormit, revin.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA daca tot esti prin zona,zi-mi ,tu ce stii,cat de grav e ca am avut de-o luna incoace o extractie si dinti piliti,deci doua anestezii la dentist.Plus o tura de amoxicilina si una de gentamicina Prima anestezie si amoxicilina le-am luat ziua 10 a Cm,iar a doua tura de anestezie si gentamicina in ziua 24 a CM.Oricum e o harababura completa,ca am avut relatii neprotejate doar cam a cincea-a sasea zi a ciclului ... Si am ciclu regulat de cca 27-28 zile.Cand naiba a avut loc ovulatia,poate avea loc asa devreme ? Ca de supravietuit gigeii vreo trei zile stiu ca se poate.Test de sarcina fals pozitiv si cu atatea simptome pe deasupra,se poate sa existe?

Nu mai rezist nici cu Diana,nu vrea neam sa adoarma, ma striga intruna,a mers de vreo 3 ori la WC si canta colinde,azi a luat-o Cu "STEAUA STLALUCESTE ... CA O TAINA MAAALE ...!" zice ca de la gradi o stie si sa i-o zic si eu.Dar habar nu am,nici nu am apucat sa o caut pe net si listez.
Nu mai zic ca am de facut pontajele alea si pana nu adoarme odata, nu ma pot apuca de ele.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Eu sunt nimeni fata????

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Daniela- scuze,acum am vazut ca ai scris un mesaj in drop,ca nu mi-a semnalat si vad ca aici nu ai pomenit nimic- nu te supara aiurea,please.
Ingrid- chiar asa, Tina are operatii la picioare,eu peste tot pe unde am citit scrie ca sunt inca originale,oricum operatziile nu pot schimba felul cum danseaza si cum sta pe tocurile alea la 69 de ani, chiar la fata are riduri si nu le ascunde,mi se pare aiurea sa isi fi facut la picioare- dc ai chef sa cietsti mai multe,uite aici:
http://www.tinaturnerfanclub.eu/biography.html
Bafta cu gasitul cadourilor, si eu zic ca ii poti lau un elefant, dar vezi sa arate mai ciudatel ca sa nu vada diferentza prea repede

Mergi la inceput