PRIETENE FARA TITLU (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Moni, puricii cred ca nu mai sunt pe animale, sunt in corpul celalalt de casa si acolo trebuie sa-i extermin. Am cautat pe net si am gasit cateva solutii, trebuie sa ajung urgent la farmacia veterinara.
Atunci fuga la magazin si cumpara ceva jucarii pentru fata ca n-ai luat destule:))) Parinti nebuni suntem!
Ingrid parca tu spuneai ca se bucura Diana de jucarii si iti plac reactiile ei. Eu nu prea am parte de asa ceva. cateodata reactioneaza misto dar altadata pare nici sa observe ca a primit ceva.
cand era bolnavioara am mers cu ea in Sell si ne uitam la jucarii, se vedea ca-i place sa scormoneasca prin toate rafturile, la unele se uita intrebatoare la mine, la una anume chiar m-a intrebat daca il luam acasa(mecanicul ala din roary) dar se vedea ca nu-si doreste nimic din tot sufletul. Ori are prea multe ori este inca prea mica, desi ma indoiesc, ca asta ar fi. Mai degraba cred ca am exagerat noi.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA in covoare si paturi locuiesc dansii.
Pai numai carucioare aveati vreo 3 modele nu? Poate si asta e cauza ca a avut intotdeauna prea multe jucarii.Sau poate asa ii e firea.Diana mea s-a bucurat intotdeauna si se bucura si-acum pana si de o pereche de ciorapi sau chiloti,darmite de jucarii.Le probeaza imediat,nu are rabdare .

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si o cafea,
Inainte sa va raspudn pe rand, va invit sa vedetzi poze de la megaconcertul Tinei Turner si cu bradul.
www.dropshots.com/eric17
AM rams paf ce show a facut al 69 de ani!!!! da 69- e neschimbata, fizic- dela picioare pina la par- a avut 4 dansatoare care aratau traznet- o trupa de aborigeni(super meseriasi) si 9 instrumentisti-desi a facut pauza, a dansat la unele melodii de am ramas fara cuvinte si rgai- mi-a palcut ca a facut un bis superb- de 2 melodii, si-a laut ramas bun de la noi intr-un mod f. original-desi ca show nu a putut sa o egaleze pe Madonna- s-a straduit f. mult dpdv artistic, ca VOCE INSA- e Conservata f. bine in timp si de departe ii da clasa M- a facut un recap din viata ei- a avut toalete superbe-pacat ca la Golden Eye-nu am putu face poze, din cauza uneia care ma ochise-am avut bilete aproape de scena si normal nu aveam voie cu camera,dar toti faceau si sala era oricum in delir.
VA pup,revin!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

V-am scris un mesaj cat china, si am apasat ca boul pe altceva.

Nu il mai sciu inca o data. Trebuie sa il primiti telepatic

Pupici

blog

Mergi la inceput

Mai ce liniste pe aici-cand sunt si eu mai libera, nu e nimeni.
Moni-cum esti?
Anda-sa aveti fun, ca va vin finii,nu?
Deea-please fa rezumatul la mesajul pierdut.
Jani-mai zi-ne de voi!
Ingrid-unde esti?

Mergi la inceput

DEEA chiar asa,mai compune odata!
DENISA doar nu te plictisesti!

Eu ma simt ca naiba,am contractii,cu Diana n-am avut asa ceva,decat de prin luna a cincea incolo.
Si colac peste pupaza Diana tot plange de durere de dinti, cu nurofen cu tot,chiar si azi la gradinita a plans de-au chemat asistenta si i-a dat niste sirop calmant.pana miercuri dupa amiaza nu stiu ce ma fac cu ea
Colac peste alta pupaza, frate-meu are control de la ITM si acum prelucrez la greu la pontaje, dracu sa le ia Am niste nervi

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

La medic am obtinut programare doar pe 9 ianuarie.
Am mai vorbit cu cineva,sa vad daca rezolv sa ma consulte la spital maine dimineata,astept telefon.Daca nu poate, iar nu mai are cand ca pleaca de poimaine si-ala din oras

Mergi la inceput

Moni-sa ai spor- legat de contractii baga no-spa,doar stii retzeta deja- si mergi la medic,ti-am zis ca progesteron si baby aspirin de 81 mg am bagat cu amindoi pina la 13 sapt-tare ok am fost.
Legat de Diana-habar nu am ce sa zic, nu stiu ce as face,i-as da supozitor cred pe timp de noapte,saracutza.
A si nu ma plictisesc,ca am website de facut, dar nu am decat un material, si plus ca am primit ocntracte acuma,asa ca
SUnt f. in urma cu somnul, ca dc am venit la 1 nioaptea de la concert,plus ca A se trezeste pe la 6.10- nu stiu de ce,sper ca ii sparge a a4-a masea,treb sa il verific,deci energie ciu-ciu- de aia am bagat acum 3 prajituri cu zmeura si 1 ceai si urmeaza inca o cafea.Aseara la 11 am cazut, la 1.15 s-a trezit A sa bea ceva,;a 6.10 s-a trezit de tot
Abia am termiant cu cadourile,urmeaza zilele astea sa le impachetez,ca mincare am ca si eu si Dr am facut aseara pe rand fiecare cate un fel,supa la copiii am- joi avem marele concert,si vineri mergem la Mickey pe gheatza-in weekend iara e agloemrat-duminica merg copiii sa il vada pe Santa.
A sa va uitatzi sa vedetzi ce l-am caprit pe bietul baiat,sper pina pe 25 sa ii mai creasca-v-am zis ca i-am gasit cravata rosie si lui si lui Tasu- si cu camasi albe si pantaloni negri-asta pt ca tati o va folosi si pe 10 pt botezul cu pricina, ca sa se asorteze cu mine-eu de Craciun cred ca ma voi imbraca in laila-mov cu negru, sa ma asortez cu nasul lui Alex-caruia i-am laut o camasa si o cravata beton.

Mergi la inceput

DENISA deja am luat un no spa pe la 17 cand am venit acasa,dar cu tot cu nosspa am contractii.Vad ca mai ales seara.Nici nu-i de mirare,avand in vedere atmosfera din zona .

Mergi la inceput

Denisa dar care-i treaba cu baby aspirin ala? Cine si de ce ti l-a prescris? Eu data trecuta am luat utrogestan in prim ele luni,ca am avut dezlipire de placenta prin saptamana a opta si pentru ca era si sarcina dupa tratament pentru infertilitate.Deocamdata de capul meu iau doar acid folic.

Mergi la inceput