PRIETENE FARA TITLU (23)
Raspunsuri - Pagina 6
LunaNoua spune:
Vaaaaaiii !!!! Moni !!!!!! Ce-mi facusi ????? Era sa cad de pe scaun !!!! Noroc cu barza ca m-a tinut 
Maiiiiii !!!! Felicitari !!!!!!!! Sa dea Domnul sa ai o sarcina super-extra-usoara, si la nastere... sa prinzi taxiul repede ![]()
Asta de le barza mea se trage, ce firma de recrutare ?!?!?!?! 
Vaaaaaiii .. si tocmai la cea mai frumoasa veste am fost si eu abseanta. I-ai zis lu Ghita ? Asteapta pana vine tabloul. Acus ma apuc sa ti-l fac. Hahahaha.
blog
marchplayer spune:
http://www.youtube.com/watch?v=dDyH5JfxQBE&eurl=http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/tv/?p=174
de aici invatati jingle bell, aici cred ca nu se considera reclama.
aici este cantat cu o voce frumoasa
http://www.youtube.com/watch?v=lMnTRx_vPGI
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
marchplayer spune:
salutare.
La noi nimic nou. Deea cum fu la capitala??
Mi-ai facut tablourile?
Eu nu ajung azi la banca, n-am cu cine lasa copii si cu mine nu-i iau ca ma zapacesc de creier acolo si mai si ploua pe afara.
Monica? Ce faci madame, ai greturi sau esti ingropata in mormane de acte?
Ingrid recunosc textele cu care suntem imbarligate sa scoatem ciocolata la interval.
Ingrid S spune:
Buna dimineatza!
Daniela, pai tot asa era si linkul meu, dar erau si multe altele, jocuri, desene etc, fain pt copii.
M-am uitat azi-noapte la poze, aveti o gramada de plusuri, numai bune pt jucat. Dar ce m-a dat pe spate e mobila aia de papusi, bucatarie, dormitor...ce mai, super! Am vazut ca si Rares se tragea inspre jucariile Ioanei, o sa fie concurenta mare la facut mancare si pieptanat papusi!
Ce par lung are Ioana, mi-a placut cum i-ai rasucit coditele, a la Gretchen! 
Moni, m-a pufnit rasul vazand bucatarie improvizata pt Diana, sa mor de nu!
Ce ati cumparat acolo, ceva electrocasnice? Mi-a placut cum spune poezia, vezi cate stie?
Bine ca o invata bunica, ce are? Eu as vrea s-o invete socrella, dar aia habar nu are...iar maica-mea o invata in ungureste, bine si asa.
Dar cum il imita pe Mos Craciun...
Deea, bine ca te-ai intors! Cum fu? Sa ne zici si noua. Ti-am lasat un mesaj pe mess, cred ca erai deja plecata...sa-mi zici cat costa tablourile, ca as lua si eu. Sunt minunate.
Acum am de spalat usile din casa. Treptat le fac pe toate...
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Ingrid S spune:
Na, ca o luai din urma si am vazut ca Denisa s-a dus la Tina Turner. Fatoo, ma faci geloasa! Din concerte in concerte..si inca de-alea faine...bravo tie! Ce bine ca Emma scrie, daca ii place lasa fata sa exerseze.
Bine ca are rabdare, a mea scrie cateva litere, declara ca le stie pe toate (vax), si dupa aia se plictiseste. A mea e cu cititul...si memorarea povestilor cuvant cu cuvant, zici ca da examen din ele. Eu ma crucesc...dar e foarte bine ca-si antreneaza memoria asa.
Acu chiar am plecat, ma asteapta ligheanul cu solutie pt usi. 
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
Buna dimineata si de la mine.
Eu sunt ok pe cat se poate.Am o groaza de facut si nu stiu cu ce sa incep.Am plecat de-acasa abia pe la 9,15 direct la dentista,unde mi-a facut proba la lucrare si mi-a luat iar amprenta (de vreo 3 ori
) ca nu stiu ce nu era perfect masurat.Cand am plecat de-acasa si am intrat in lift ..... ueecs,putzea a parfum ca naiba am zis ca ma intoxic acolo
Deja incepe distractia cu mirosurile.
Pe Diana o dor dintii la dulce si seara la culcare
Si aseara a plans,si alaltaseara.Asta ca tot ziceati ca nu dor dintii de lapte,ba dor
I-am dat nurofen si am programat-o pe miercuri dupa-amiaza cand merg si eu sa mi-i lipeasca provizoriu ,as fi vrut azi dar e super ocupata dentista.
De cand am venit la birou am baut cafeaua si am sunat sa ma programez dar nu raspunde nimeni la cabinetul ala.
DEEA mersi
,husbandu', stie deja,ca l-am si pregatit psihologic inca de dinainte de a face testul.Nu-i incantat deloc,ca doar v-am zis ca el nu mai voia inca unul.Oricum eu i-am zis demult ca tot fac doi,indiferent de ce zice el.Na ca s-a nimerit
INGRID,DANIELA sa imi trimiteti pe mess diseara site-urile alea si mie.
INGRID ce harnica esti! Eu l-am pus pe Ghita sambata sa ia jos perdelele,le-am pus la spalat si pe urma tot el le-a pus la loc.Am vrut sa ma apuc si de geamuri sambata,dar a zis mami ca vine ea azi sa le spele. De cumparat mi-am luat inca un TV intr-un final,am zis ca macar sa injumatatim certurile in domeniu
L-am luat pe firma lui fratelo ca tot era nevoie de ceva cheltuiala si am profitat ca am gasit unul cum voiam la oferta e de 72, plat,stereo si slim ,se incadreaza perfect in mobila din camera de zi,de fapt asa am proiectat-o dupa Tv de 72 a lui fratelo.N-am vrut LCD,sau plasma desi nu era diferenta mare de pret,dar ma enerveaza la maxim ecranele alea asa lunguietze.Mor de ciuda ca si la PC -ul nou mi-a adus tipul ecran asa dreptunghiular-lunguietz si nu am mai avut cum sa il schimb ca nu aveau pe stoc patrate
Mie imi plac mai patrate,dar cica astea lunguietze-s mai cautate ...nu si de mine
Acum mai vreau sa cumpar inca un DVD player micut sa incapa langa Tv asta,ca pe celalalt l-am pus in dormitor .
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Bravos Emmei cu scrisul si Dianei cu cititul si memoratul povestilor! Eu nici macar nu am mai incercat sa o invat ceva in domeniu pe a mea,ca nu am avut nici timp,nici chef. Acum e pasionata de puzzle,v-am zis ca tot le face si ras-face zilnic pe cele pe care le are.Si se joaca cu ce apuca.La povesti nu e obsedata numai de una,ci de mai multe,totusi are preferinte si dintre povesti,sunt unele pe care mi le cere mai des sa i le citesc.Ma enerveaza la ea ca nu imi spune daca nu intelege ce inseamna vreun cuvant nou.Eu oricum stiu ce nu stie si cand o intreb "stii ce inseamna cuvantul asta?" ,da brusc din cap ca da
desi habar nu are,de multe ori imi da raspuns gresit.Dar eu in general ii explic tot timpul ceea ce stiu ca nu are de unde stii ce inseamna.
Inca nu a scapat nici de ticul cel vechi sa intrebe unde-i mamica sau taticul personajelor,mai ales la Bucle de aur ma dispera ,ca unde-i ma-sa 
Si eu vreau sa o invat pe Diana si melodiile alea,Jingle bell ala il tot fredoneaza ea toata ziua dealtfel,dar si altele.
Apropo de cadouri,tot ar trebui sa ii mai iau ceva de Mos Craciun,ca practic nu are nicio jucarie: doar rolele,ouale,puzzle,cartile si o punga cu cuburi tip lego simple de constructie.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Mi-am uitat si legatura de chei de la birou acasa - sper ca nu ii trebuie la nimeni bani din casa azi ![]()
Colega-mea e plecata pe la cozi cu declaratiile si acum tot ma deranjeaza pe mine muncitorii pentru bilete de voie,deja au venit vreo trei ...
Deja e ora 13 si eu n-am facut nimic
Si mai si voiam sa plec pe la 16 sa mai car din pachetele cu panetonne si sampanie.
INGRID cum e ,ai sanse cu Austria? Frate-meu iar merge la sky de Revelion,dar anul asta nu la Straja , ci undeva in apropiere. Eu macar pana la Moneasa m-as duce , macar o zi la sanius daca o fi zapada, ca in Arad slabe sperante.
Ma pun sa mananc poate imi vine cheful de munca ![]()
marchplayer spune:
Monico, esti dusa cu capul fato, pai cum nu are nici o jucarie? Rolele ce sunt?? ouale?? cuburile?? hai za zicem ca puzzle si cartea nu dar restul? ajunge fata!! Deci ai inceput cu mirosurile, vezi sa nu te dai de gol pe la servici.
Ingrid tu vad ca esti in curatenie, eu tot mai am de facut in bucatarie si in baie dar fac maine cand este matusa acasa ca singura cu ei nu pot face curatenie in camerele astea unde se foloseste apa multa, astia doi ar fi ca la piscina.
Tu n-ai pus de pe youtube linkurile, ai pus de pe un site romanesc si numai astea romanesti sunt socotite a fi concurenta. Oricum cunoastem site-ul cu pricina de multa vreme ca de acolo tot scoatem desene si ascultam muzica. Felicitari Dianei pentru multimea de cantecele pe care o stie. Poate ne baga si noua o colinda ceva.
Poate imi da si mie cineva o idee cum draq scap de purici. In casa n-am animale dar am practic in aceeasi curte un alt corp de casa unde locuiesc(pisica si catelul). le tot dam cu frontline dar nu dispar scarbele astea mici si negre ciupitoare. Pisica este cam vagaboanda si pe strada noastra s-a mai aciuat un caine care doarme in gradina noastra(vis-a-vis de casa mea) care se mai gudura pe anga cainele nostru cand iese la plimbare. Stiti cumva de vreo solutie care sa nu fie daunatoare copiilor? sau care sa-si faca efectul repede si apoi sa se negativizeze la lumina sau mai stiu eu ce...
Chesti este ca o data pe luna sau chiar mai des mai scapa un purice pe astia mici si le face cate o basicuta doua...unde mititeii se racaie pana le face si rana
, eu ii tot tratez dar as vrea sa rup raul din radacina sa nu mai avem asa ceva ca doara nu suntem in lumea a treia sa ne scaldam in tot felul de insescte din astea!!!!!!!
monica70 spune:
DANIELA exista ceva zgarda antipurici din plastic,stiu ca noi le-am luat din alea matzelor.Ale noastre erau toata iarna in casa si chiar in pat cu noi de multe ori,dar nu ne-a muscat nici un purice niciodata in 7 ani.
Pai ce jucarii-s alea? Ouale si orataniil vor sta in borcane,cu rolele o fi jale ca o sa trebuiasca sa stau cu ea pe hol sa o dau
Eu jucarii-jucarii consider ceva gen papusi, masinute, trenulete, mobilier de papusi etc. Daca stateam la casa, zau ca ii luam o pisica,de cand tot zice ca vrea una ...
Merg sa imi mai iau o cafea,asa lipsa de elan la munca, n-am mai avut demult,dar cum sunt si cu bioritmul la pamant in toate domeniile nu-i de mirare.