PRIETENE FARA TITLU (23)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
DANIELA mi-a fost greata de prin saptamana a saptea pana la 3-4 luni,dar n-am vomitat decat de vreo 3 ori si-atunci dupa ce am consumat ceva acid: iaurt si suc de portocale.Mi-era greata de la mirosuri,chiar saptamana asta deja m-a deranjat la birou mirosul solutiei cu care a spalat pe jos femeia de serviciu.
Ce le-ai mai cumparat iar?
Eu n-am facut mai nimic azi,doar am gatit : supa de pui cu galuste,pulpe de pui la cuptor,cartofi piure si sos de marar.Urmeaza salata de boeuf.Nici ca mai fac vreo trei zile mancare,ca mai am si ciorba de fasole cu carnati
,facuta de ieri.
Diana a venit pe la 13,30 de la mami,s-a mai jucat cu plastelina si acum e la culcare deja.
Acte n-am facut nimic si nici chef nu am deloc,de fapt n-am chef de nimic.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Diana n-a dormit deloc azi
I-am pus si desene,i-am dat si bibe cu iaurt,am stat langa ea,nici poveste.Acum s-a ridicat de tot din pat si a trecut iar la plastelina.Zice ca frige carnea si ca imi face gratar ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
marchplayer spune:
Ce casnica ai fost azi mai Moni. Ma gandeam ieri dupa ce am aflat vstea ca la vara nici o sansa sa ne vedem
, doara ai sa fii ocupata. Mamaaaaa, abia astept sa te vad cu doi copii, atunci sa vezi dureri de cap la ghita:))). Norocul tau o sa fie ca merge Diana la gradi.
Moni, n-am mai cumparat nimic, in schimb...azi am schimbat jucaria primita de Ioana ieri la petrecere, parca ti-am spus ca a primit o jucarie muuult sub varsta ei si pe deasupra o aveam acasa, am schimbat-o cu un laptop(mie nu prea imi place ca are un dispaly mic si aproape ca nu vezi nimic acolo) dar asa sunt toate laptop-urile de copii.
Si sunt asa cu pata pusa ca le tot iau si sa dea naiba daca par si ei interesati. Eu trebuie sa le var sacosele sub nas si sa le trezesc interesul fata de jucaria respectiva ca ei...nu cad pe spate.
Faceam inventarul la cate jucarii primesc de sarbatorile astea(o multime), de sf nicolae au primit fiecare cate o masinuta, ieri Ioana laptop si Rares un drive test foarte misto si interesant, de craciun primeste fiecare cate o galeata cu cuburi de la heros, muulte puzzle, i-a luat Ioanei din America papusa Bratz cu sclipici si ruj si oja de nu mai are rabdare asta mica sa vina tasu mai repede. Rares va primi de Sf Stefan o sina de tren plus trenulet din lemn iar Ioana va primi de sf Ion o papusa absolut superba (este facuta dupa o fotografie a unui copilas care doarme imbracat intr-un costumas de arici) si nici nu ma mai gandesc ca vine ziua ei si o sa trebuiasca sa ma execut cu carutul ala pana la urma. Plus ca or sa mai primeasca si de la altii cadouri. Eu cred ca fara jena am sa le spun sa le cumpere hainute ca ma ingrop in jucarii in curand.
Bai, eu am ramas socata
azi cand am aflat ca Raduleasca umbla cu putziflenderul de Dani!!! Sunt la zi cu toate cancanurile a??
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
DANIELA Diana mea deocamdata se joaca intens cu cadourile primite,cel putin cu plastelina si cu puzzle.Rotodiscurile le-am dosit intr-un sertar,ca m-am enervat,eu construiam iar ea demonta si se juca cu ele insirandu-le prin casa,jucandu-se de-a gradinita.Dar macar se juca cu ele ... Adevarul e ca in general se joaca cu jucariile pe care i le cumpar.
Acum vad ca s-a apucat sa pieptene o papusa Barbie.Apropo,azi a zis ca se face "PIEPTENATOARE"
Voia sa spuna coafeza evident,dar cum nu-i venea pe limba cuvantul a improvizat ca de obicei ![]()
Cam in urma esti cu stirile,dar blugii astia i-ai vazut? http://www.bihon.ro/stiri/oameni/articol/dani-de-ce-ti-ai-pus-penisul-pe-blugi/cn/news-20081203-01272617 ![]()
monica70 spune:
Vai mie, acum a scos toate plasele cu jucarii de constructie din sertare,a adus si calutul,papusa bobo si patru bucati mari de amfora pe care i le-am dat sa le foloseasca drept bufet pentru vase.Acum s-a baricadat cu ele , zice ca isi face casa ... M-a blocat si pe mine,nu mai pot iesi d-aci decat calcand pe papusa bobo,papusa Barbie sarind peste calutz,scaunel rotodiscuri si amfore
Explicatia ei: "AM PUS ASTEA AICEA SA NU CUMVA SA INTLE CINEVA"
marchplayer spune:
Bine ca este cumintica Diana, chiar daca imprastie jucariile macar stie sa se joace si nu-ti imprastie creierii la fiecare secunda. Si Ioana este cumintica, stie a se juca frumos chiar daca si ea cere atentie si vrea sa ma joc si eu cu ea.
Rares este si el cuminte acum, nu vreau sa-l vorbesc de rau ca vad ca acum isi gaseste si el diverse de joaca. Poate da Dumnezeu si se mai cuminteste. Pana mai acum o ora i se parea super tare sa tranteasca o usa
care mai are si un geam de sticla si doamne fereste se spargea geamul ala...greu l-am convins sa plece de acolo. apoi a dat toate papuselele si accesoriile dintr-o cutie mare ca sa se suie el acolo, apoi s-a jucat pe rand cu niste masinute apoi cu un sortator de forme... acum se joaca si el ca si ioana cu niste pensule de machiat.
Cred ca Ioanei daca i-as face cadou o trusa de farduri, in special niste rujuri ar fi cea mai fericita si nu s-ar dezlipi de ele pana nu le-ar consuma
. nu stiu de unde naiba pasiunea asta ca eu abia daca ma dau cu ruj cand mergem undeva...de farduri nici nu mai vorbesc...doar la nunta:)))
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
Cumintica da,ca uite nici la ora asta nu vrea sa adoarma! Ne-am pus in pat,i-am citit Trei purcelusi si Bucle de aur,dar cand sa o pun la orizontala,n-am pe cine.A venit sa cerseasca sa i-o pun pe Cleopatra Stratan, ca n-a auzit-o de mult.Iar m-a intrebat ca si data trecuta ca de ce merge singura pe strada (in melodia Ghita)... M-a mai intrebat azi de lup ca de ce-i cu limba scoasa si de ce-i imbracat
Tot intrebari d-astea de baraj imi pune 
Cu fardurile sunt fix ca si tine,iar Diana e fix ca si Ooana de pasionata de ele.Nu mai stii ca ei i-am cumparat - din greseala - o trusa de copii dar cu farduri adevarate cu fard de ochi,de obraz,creion de ochi,ruj si oja??? Cand am fost prima oara la dentist cu ea,am lasat-o sa isi aleaga din piata ce cadou vrea ea si asta a vrut,nimic altceva
Nu mi-am dat seama ca-s adevarate decat acasa cand le-a desfacut.I le mai dau rar cand isi aduce aminte si insista amarnic si atunci are voie sa o machieze pe papusa Ana,dar tot se mai moshcoleste si ea cate un pic ...
miraklucker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marchplayer Cred ca Ioanei daca i-as face cadou o trusa de farduri, in special niste rujuri ar fi cea mai fericita si nu s-ar dezlipi de ele pana nu le-ar consuma . nu stiu de unde naiba pasiunea asta ca eu abia daca ma dau cu ruj cand mergem undeva...de farduri nici nu mai vorbesc...doar la nunta:))) |
......a mea se rujeaza si cu un crein colorat,
..........am foat la ski. Mai bine nu va povestec. Toata distactia a durat pana si-au pus fetele skiurile in picioare, apoi a inceput teatrul
. Daria mai merge cat de cat, dar piticoata mica si-a inchipuit ca se incalta cu skiurile se urca la tata-su in carca si "da-i la vale"
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am lipsit de pe forum, nu pt ca am taiat porcul sau vitelul cel gras
, ci pt ca am avut treaba ieri, iar azi am avut musafiri, doua runde. Ieri am spalat toate inrerupatoarele, prizele, caloriferele si aplicele din casa (muuulte la numar), iar seara am picat lata de oboseala. Azi am vrut sa scriu, dar am adormit langa Diana, apoi au venit musafirii si n-am mai putut.
Am vazut ca ati pus poze (Daniela si Moni), pir si simplu n-am avut cand sa ma uit la ele. Doar la Mira m-am uitat, ca vb cu taica-meu azi si ii ziceam ca vreau in Austria, mi-am amintit ca are puse poze si i-am aratat ce zapada e pe acolo. Mi-au dat lacrimile...i-am spus ca de ani buni n-am mai vazut zapada si ca vreau sa mergem impreuna cu el (are bani mai multi ca mine, de aia
)..ma rog, sper ca l-am impresionat. Am vazut si copiii Mirei, pozele facute in studio sunt foarte reusite, incep sa-mi schimb parerea cum ca Daria e cea mai frumoasa, acum nu mai stiu care din ele e mai dulce.
Sa-ti traisca, sunt superbi toti!
Moni, cum te mai simti? Te apuca somnul? Am vazut ca nu mai stai pe net noaptea...Diana mea nu-i pasionata de farduri, poate va semana pe mine, ca eu cand plec la un chef o chem pe prietena mea sa ma machieze...sunt un antitalent clar. E nostima fiica-ta, inventeaza cuvinte, mai precis adapteaza...![]()
Daniela, nu te agita cu Rares, ca asa-i la varsta lui, nazdravan. Pai Diana avea o placere sadica sa tot pocneasca geamurile, pana i-am explicat ca le sparge si intra hotii...n-a mai dat niciodata in ele.
Si eu am tendinta daca merg la cumparaturi sa-i tot iau jucarii, nu stiu de ce, ea e mult mai linistita decat mine in privinta asta. Si chiar n-am ce compensa, ca toata ziua sta cu mine, dar cred ca imi place s-o vad cum se bucura.
Deea, te-ai intors? Sa ne scrii cum a fost la capitala. Am citit ca te-ai tuns..cum ai reusit singura?? Mai, ce de talente pe voi, o data mi-am tuns bretonul si am regretat vreo 2 luni, pana mi-a crescut..
Anda, mai putin si-ti vine finutul? Mark va fi topit dupa el, sunt sigura. Oricum e cuminte foc, nu cred ca vor fi motive de cearta intre ei, cum a fost intre cele doua Diane..![]()
Despre Diana: a invatat Jingle bells (imediat va scriu si linkul), In the Jungle, Ciobanas cu 300 de oi, S-asara trecui calare, Frumoasa-i vecina noastra, vreo 2 cantece in ungureste, O brad frumos, Desteapta-te romane (asta nu pt ca-s nationalista, ci pt ca i-l cantam cand era mica la ora mesei-nu mai stiam ce sa-i cant) si ar mai fi cateva. Am trecut-o aseara prin tot repertoriul, le stia pe toate, am ramas uimita, chiar si pe cele care i le cantam demult...
Linkul dupa care a invatat Jingle bells:
http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/tv/?p=174
Am dat peste el din intamplare, cautand desene. E super.
Mai bantui pe aici, ma bag la poze.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Ingrid S spune:
Na, vad ca nu ma lasa, scrieti voi pe google jingle bells si mergeti la linkul cu karaoke. Acolo e cantecul.
Diana ma alinta cu: esti iubita mea, toata ziua. Vine la mine si-mi spune: mami, tu esti iubita mea, tu ma iubesti, asa ca da-mi te rog ciocolata... Cateodata ii dau, ce sa fac..
Are o noua poveste preferata, "Smochina si lenesul", de Alphonse Daudet, trebuie sa i-o citesc in fiecare seara. Si nu are ilustratii, deci ne indreptam incet-incet spre carti normale. Dar povestea e nostima foc, daca faceti rost de ea, s-o cititi.
Nu mai stiu ce sa spun, fug la culcare, pe maine.
Va
pe toate, noapte buna!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2