PRIETENE FARA TITLU (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

.........un leu Moni, un leu de august. ti l-a facut Mos Nicolae cadou??? Felicitari!!!!!!!!!! ce surpriza, si ce frumos,O sarcina usoara, un fratior sau o surioara tot asa nazdravana ca diana iti doresc.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA mersi ,tot ma uitam la pozele alea superbe cu fetele tale si ma gandeam ca si daca ar fi doua fete ar fi super,desi intotdeauna mi-am dorit o fata si un baiat.De doi baieti nu cred ca as fi fost tare incantata,ca voiam musai si o fetita.Acum ce-o fi o fi,numai sa fie ok.
Ma tot doare burta ,dar numai cand e frig sau cand stau intinsa in pat.Si trebuie sa ma programez si la un control,sa vad daca reusesc inainte de sarbatori,cam greu.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MONI-FELICITARI SI SA FIE UN LEUSOR SCUMP SI NAZDRAVAN CA ALEXDaca eu nuamreusit sa il fac leu, iti doresc tie sa iasaAi grija de tine, as mai scrie dar imi treb cafea,ma duc sa fac bradul ca in 2h o tai la concert cu TIna turner-cica e colosal si astaGhj\ita e ok,ca restul se vor bucura

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

.

Citat:
citat din mesajul lui monica70

MIRA mersi ,tot ma uitam la pozele alea superbe cu fetele tale si ma gandeam ca si daca ar fi doua fete ar fi super,desi intotdeauna mi-am dorit o fata si un baiat.De doi baieti nu cred ca as fi fost tare incantata,ca voiam musai si o fetita.Acum ce-o fi o fi,numai sa fie ok.

.......eu am vrut dintotdeauna 2 fetite. Poate ca eu o am pe sora mea si noi am fost intotdeauna apropiate. Daca as fi avut 2 baieti, intra in plan si al trei-lea ...fata................care oricum a venit si fara plan.. Sa vina in pace si sa fie sanatos.
..ai grija de tine si de bebe.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

DENISA mersi si distractie placuta la concert!
MIRA si daca te trezeai soacra cu trei nurori?
INGRID nu mai aparusi!
Am fugit la o baie buna.
Noapte buna daca nu mai apar dupa.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Io aveam insomnii si am zis sa intru sa vad ce mai faceti si mai ales sa vad daca a facut MONI testul. Si ce-mi citira ochii??????????????
MONI e !!!!!!!!!!!!!!! MONI, felicitari, ma bucur din suflet pentru tine
Doamne ajuta sa fie totul bine, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, ce o fi el, baiatel, fetita, sanatos sa fie!
Vai, ce ma bucur! Uite, vezi, a venit bine asa, neanuntat, asa te-a ajutat sa te hotarasti!
Bravo, MONI si GHITA
Ma, ce bine imi pare! Uite numai vesti bune de astea sa auzim! Traiasca berzele, bravo berzele!!!!!
Abia astept sa ii zic lui George cand s-o trezi de dimineata, mai ca imi vine sa il trezesc acum sa ii zic.
MONI, muuuuuuulte felicitari de la noi si sa ai grija de tine si de bebe. Stiu ca am mai zis-o, dar ma repet, ma bucur din inima pentru tine

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Hai ca vad ca am scris, in mesajul precedent, 'baiatel' in loc de 'baietel', scuze, ma intelegeti voi, dar sunt bucuroasa tare pentru Moni.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Ei, si acum ca am aflat o veste super buna, ma duc si eu la culcare, ca maine mai avem diverse de facut prin casa. Intru maine, asa, printre picaturi.
In rest, noi suntem bine, am mai cumparat azi niste mobila, asta mic il asteapta pe finut, i-a cumparat azi un avion, ca a zis ca ii da cadou lui bebe. Sper sa se inteleaga bine. Abia astept sa ii vad impreuna.
Gata, fug la nani, pe maine, de fapt, pe azi, ca e 3.23!

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

ANDA mersi si vezi ce faci cu insomniile astea ca-s cam dubioase Cred ca ai dreptate,daca nu se nimerea acum,nu cred ca am apucam sa ma hotarasc sa il fac ... Si-asa e tarziu tare.

Pe unde sunteti? Nimeni la o cafea buna? Haideti ca dau si niste prajitura cu mere facuta de mami si-o cana de lapte cu cacao.Micul dejun la amiaza

INGRID unde esti,ce-ar fi sa te apuci si tu de treaba, sa nu ma lasi singura ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hello

Eu am fost la ceva cumparaturi la Sell, acum le dau sa manace copiilor si apoi la culcare cu ei.
Ar trebui sa mai stopez si eu cheltuielile aiurea ca doara este criza si o sa fie si mai si. Nu stiu cat o sa afecteze familia noastra dar poate ar fi bine sa ne gandim putin si la asta. Pana la urma copii astia ai mei se fac iara cu o gramada de jucarii, parca prea multe sarbatori una dupa alta, eu nu ma pot abtine sa nu-i cadorisesc si uite asa ne alegem cu o gramada de bani cheltuiti pe niste lucruri inutile. Cred ca daca aveau doar doua trei jucarii se jucau mai mult cu ele si le pretuiau mai mult asa...din gramada de jucarii aleg tot bomboanele.
Moni, n-ai greturi fata?? Nu mai tin minte, tu la Diana vomai?? Parca nu.
Anda dar cand sosec prietenii? ca va pregatiti de doua saptamani. Din partea lui Mark sigur se va intelege cu copilasul celalalt, depinde ce caracter are finutul.
Va pup. plec sa culc copilasii

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput