PRIETENE FARA TITLU (23)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA cred ca abia astepti sa vina Robert!!! Ce bine ca vine,ca macar de sarbatori sa fiti toti ! Distractie placuta la cheful ala de la firma lui!
DEEA noa bine, poti pune si www.dropshots.com/edeea#date/2008-12-12/22:57:59" target="_blank"> ASTA pe lista.Daca nu-i incantat omu' de cadou,o sa fie cadou pentru Diana. Cum te-ai tuns? Cat stai in Bucuresti?
INGRID aseara m-am uitat si eu la Hounting ala sau cu ii zicea

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Monico, tu ce faci? faci glumite?? Hai ca-s prea multe apropouri. Practic vorbind n-ai prea avea cum sa fii gravi dar de unde draq sa stiu eu ce-i la casa omului asa ca ma infasura-si cu apropouri si cu tabloul asta ai pus capac, mai ales ca din atatea frumuseti ai ales tocmai BARZA!! Fii mai explicita te rog ca eu nu am rabdare si nici nu ma prind rapid de subtilitati!!!!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Nu fac mai nicio glumita ... nu-mi plac tablourile cu berze , dar daca asa a iesit ... iaca oi face si io un zmeuroi de august

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70

Nu fac mai nicio glumita ... nu-mi plac tablourile cu berze , dar daca asa a iesit ... iaca oi face si io un zmeuroi de august

.si eu ca daniela, mai grea de cap!!! Deci te pot felicita?????????

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ce-ati amutit cu toate asa?

FELICITARI MONICA!! SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS!!
Sunt tare bucuroasa pentru tine..si Diana se va bucura de un fratior sau o surioara!
Eu am treaba de nu-mi vad capul, Diana se joaca cuminte, asa ca intru mai tarziu.
Va !

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Astai prima reactie!!!
si dupa aceea nu pot decat sa ma bucur si sa te felicit din toata inima!!! astept detalii despre reactii in familie!
FELICITARI!!! SARCINA USOARA SI SA DEA DD UN BB SANATOS SI FRUMOS ASA CA DIANA!!!!

Mergi la inceput

Noi am fost la super mega petrecerea de la firma lui Robert. Brad, cantece, mos craciun, poze(nu facute de mine ca am uitat aparatul acasa), alergat dupa copii(sunt franta de oboseala) si bineinteles cadouri. Au primit cate o jucarie si ceva ciocolata kinder. pe rares l-au nimerit sa zic asa cu jucarioara ca-i faina si scrie pe ea de la 3 ani in sus(si nici nu o avem) pe Ioana insa....nepotrivire la maxim, i-au dat un borcan cu biscuiti, ala de la fisher price, pe care oricum il aveam acasa ca l-a primit rares anul trecut de mos nicolae si oricum nepotrivit pentru varsta ei. S-a suparat destul de tare cand a vazut cadoul, mai ales ca alte fetite mai mari au primit ceva laptop, i-a trecut rapid insa cand a descoperit ciocolata.
Am gasit si rezolvare la problema, a luat jucaria cumnata mea ca are ceva finuta la care-l va da de craciun si eu cu banii primiti de la ea voi cumpara un laptop sa-i schimb fetei jucaria.
Ingrid, dar ce treaba ai? faci curatenie sau ai taiat purcelul

Mergi la inceput

Buna seara si mersi de felicitari! Deocamdata-s doar in stadiul de 5+ ,deci mai e cale lunga. N-am apucat sa procesez inca cu totul surpriza,dar deja imi era cam clar de cateva zile ca asta e,dupa simptome ... Vorba aia: "ai grija ce-ti doresti"
INGRID chiar asa ,ce treaba ai? Sper ca e mai bine Diana.Cum se mai joaca? Tot cu piticul e?
DANIELA fain ca ati avut asa petrecere,ai mai scos si tu copiii din cotidian ... Si bine ca ai rezolvat cu schimbatul jucariei.
Eu m-am jucat cu Diana cu plastelina,am facut prajituri,de fapt mai mult singura s-a jucat ca nu prea m-a lasat si pe mine.I-am dat-o doar pe-aia de culoare alba,ca e destula,macar nu ma mai enervez ca amesteca de zor culorile.Iar a venit mami si a luat-o la ei.Cu ocazia asta am depistat ca poezia aia nu de la ea o stia - ma si miram eu - deci presupun ca de la gradinita o stia.Si la ce lungime avea si gen era,as putea jura ca o fi poezia de serbare a vreunui alt copil de la gradinita. Ca tot mai zice ea asa versuri razlete de care nu am mai auzit ... De la mami a invatat vad ala cu "Braduletz,dragutz micutz / ninge peste tine ..." ca mi-a zis-o azi cand i-a cerut mami,nici nu stiam ca o stie.Iar cu "Sorcova" aia se pare ca taica-meu e responsabil ...
Mi-a zis mami ca ieri Diana a vazut pe strada o tipa ce impingea un carucior cu un bebe si i-a zis ca si ea vrea sa ii cumparam doi bebelusi din aia: unul ca sa il aiba acasa si unul sa il aiba la buni
Dar cel mai incantata e de Mosi Craciuni.Peste drum iar au instalat afara in fata unui magazin unul urias ce canta si danseaza.Azi s-a dus cu taica-meu si a si prins mosul de mana ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

MONI , FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sarcina usoara si sa iasa " suriorul " pe care il doresti pt Diana .
Pupici multi

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

ANOOOO mai marunt ca se vede pana-n Italia si le stric sarbatorile alora Nu vreau sa ma gandesc ce o sa le pice fatza,de fapt fix asa le-a cazut si alorlalti atunci cu Diana.Atunci a fost mai catastrofic: 1 mai 2005 prima zi la noul loc de munca,2 mai 2005 test de sarcina pozitiv dupa ce 5 ani niema.Cred ca de la agentia de recrutate mi se trage,a fost aceeasi si atunci si acum Oricum vreau sa imi tin gura pana prin martie cel putin,deci daca pana atunci va fi totul ok atunci le zic doar asa ca shtttt!
ANAMARIA deci, mersi mult si sper sa urmezi rapid si tu si restul care lucreaza de zor:Anda,Ursulina,Florina ...

Mergi la inceput