PRIETENE FARA TITLU (23)
Raspunsuri - Pagina 10
LunaNoua spune:
Salutare.
Moni, si eu am auzit la toti pe aici ca aspirina e interzisa in sarcina, si .. hop... ca m-am trezit ca tocmai medicul ginecolog mi-a prescris-o. Cica este o noua descoperire, ca aspirina in doze mici face bine. Eu luam cate jumatate de aspirina pe zi, dar de prin luna a 6-a, cand m-am transferat la Podasca. Sper sa gasesti repejor loc la consultatie. Si eu tot cu contractii am fost cand aveam sarcina mica, dar .. au trecut cu bine, fara sa iau nik. Pupici la fetite 
Pe scurt, mesajul de ieri. Magazin Bucuresti: sperante pierdute ... Are vad foarte mic, nu trece nici musca pe acolo, decat un restaurant de lux in fata lui, unde se ascund sa haleasca parlamentarii. Descopar cu mare amaraciune ca ... adaosul pe care mi l-au pus pe produse este 100%. Asa ca ... le mai las de Craciun .. si le scot... Am venit fara nici un ban de la magazin, pentru ca aveau curentul oprit si nu au putut sa imi scoata raportul de vanzare. Mda.
Ingrid. Ti-am raspuns ieri si pe mess, cum sa nu iti raspund ? Evident ca am nevoie de comanda. De 100 de comenzi de fapt
Pretul unui tablou este de 15 lei. Are dimensiunea de aproximativ 20/20 cm.
revin
blog
LunaNoua spune:
Ingrid, dar pe o meduza cat dai ?
Daca esti fara solutii, ma stradui si iti fac eu una din panza. Ce zici?
blog
LunaNoua spune:
Daniela, sunt "pe vine" tablourile. Ai pregatit bistireii ? ![]()
Eu am zacut ieri. Mi-a fost rau toata ziua. MI s-a umflat mana stanga rau, de ma durea si nu puteam face nimic. Si am luat un furosemid, unde apoi m-a apucat frigul. M-am bagat in pat, si m-am jucat cu Daria din pat
Am dormit ieri toata noaptea, si mi-am mai revenit un pic. Azi trebuie sa recuperez tot timpul pe care l-am dormit ieri. Si sunt cam in intarziere.
Denisa eu am vazut de ieri pozele cu mumia. E de admirat cum se poate tine pe tocuri la varsta ei. Chiar e de admirat. Insa fumeile de la dans mi s-au parut tare nasoale. Ce rost sa aiba un corp perfect sculptat, daca se misca la fel ca si ciobanii cand dau cu bata dupa oi ??? Sorry. Daca tot ai intrebat ... eu nu stiu sa raspund decat sincer ![]()
blog
monica70 spune:
DEEA dar au fost contractii dureroase sau nedureroase? Ca la mine vad ca deja am de ambele feluri.Azi ma tot impunge cam in ovarul stang.Imi pare rau ca nu ai reusit nimic,eu incerc azi sa ajung la ING Bank,dar nu promit,ca-s super incarcata cu drumuri.
Am reusit sa ma programez pe azi la ora 18 la ginecoloaga ce vine la cabinetul din cartier,nici nu stiu cum o cheama,mereu uit,are un nume comun si nici nu e cunoscuta.Nu stiu cat de buna e,dar la ea am mai fost cu racelile si mi-a trecut cu ce mi-a dat.Macar sa vad ce zice,daca la unul mai cu renume nu pot ajunge inca.
Maine mergem la dentist si poimaine e serbarea
M-a sunat aia ce a strans banii:la ingrijitoare le-au luat cate un aparat de cafea de inox la 80 lei unul si educatoarelor le da plicuri,pana la urma le-a intrebat si au zis ca mai bine asa.La urma urmei ce cadou luau la 130 lei de caciula? Asa isi iau ce cadou vor,ca e nasol sa se trezeasca cu lucruri inutile.Din 24 de copii,doar o mama nu a dat nimic,ca nu a raspuns la telefon,dar nu au mai insistat pentru ca aflasera ca aia a sponsorizat combina muzicala,destul de scumpa.Nici nu stiam ca au deja una cumparata
acum mai strangem un pic de fonduri pentru sucuri si prajitura pe joi la serbare ... asa a sugerat educatoarea mai in varsta ca trebuie.
In loc de bluza alba,pentru ca nu a gasit faina, mami i-a cumparat Dianei o camasutza cu volanase inlusiv la maneci 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Moni, nu stiu cum am avut. Cateodata le simteam ca un cutit, mai slab un pic, alta-data le simteam doar ca o incordare. Au trecut de la sine. Sau nu le-am mai bagat eu in seama cand a inceput disgravidia ... nu mai stiu.
blog
irinatunza spune:
Buna fetelor!!!
Sabi are penumonie interstitiala
. Ne-a dat dr Unasyn.
Daniela, copiii tai au avut pneumonie nu ? Cum se maninfesta ? Ca Sabi tuseste f, f rau , face febra de citeva zile, noaptea chiar si 38.8; e si cam somnolenta .
Ma gindesc ca parca prea usor i s-a pus diagnosticul de penumonie; n-ar fi trebuit oare o radiografie ?
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
Moniiii, Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
Denisam spune:
Neatza,
Deea- de ce zici de gagici ca se miscau airuea- se miscau f. bine, nu se vede in poze- aratau ok si se miscau la fel-iar T nu e deloc mumie,sorry.
Moni-bafta diseara!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
LunaNoua spune:
Denisa, gusturile nu se discuta
Mie asa mi s-au parut din poze
si era si un film pe acolo, iar despre T, tocmai tu ai zis ca e "bine conservata" ... ca o mumie, nu ? ![]()
blog
LunaNoua spune:
Irina, imi pare tare rau de Sabi, sper sa ii treaca repede, repede. Pneumonie cred ca o depisteaza cand o asculta la plamani.
blog