PRIETENE FARA TITLU (23)
Raspunsuri - Pagina 11
Ingrid S spune:
Irinatuntza, imi pare rau de Sabina, am mai scris ce s-a intamplat cu fetitza vecinei mele, numai dupa radiografie si-au dat seama ca are pneumonie interstitiala, pana atunci a tras vreo 2 ture de antibiotic fara efect...abia la a treia a cedat boala. Eu zic sa-i faci o radiografie, desi dupa cum ai povestit, se prea poate sa aiba boala...insanatosire grabnica ii doresc
.
Deea, asta-seara aleg tablourile si iti scriu in drop pe care le vreau. O meduza din panza suna bine..dar se va juca cu ea? Ca ea vrea din plastic...
Lasa, mai am timp sa-i caut o caracatita, ii zic ca Mosul nu are in Laponia meduze. ![]()
Mie imi place Tina Turner, iar gagicile alea...iereau bestiale! Poate or fi obosit nitel in filmul pus de Denisa, nu cred ca si-ar fi luat Tina niste impiedicate. Mie imi place de ea ca si-a pastrat stilul si e magica...negresele imi plac tare mult cum canta. N-as da-o pe Tina pe 100 de pitipoance cu aere de vedeta de la noi si cu voce de la sintetizator..![]()
Moni, sunt tare curioasa de vesti.
Sa nu care cumva sa adormi.
Chestia cu mirosurile am simtit-o si eu, dar la inceput, dupa aia n-am avut treaba. Mie nu-mi placea cum miroase celularul...imi venea sa vomit. 
Am sunat-o pe femeia cu curatenia, nu stie daca vine, ce draci am...
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Denisam spune:
Eu tocmai am aflat ca femeie vine la curatenie pe 24, cand noi suntem invitati la prieteni,nu conteaza ca eu pe 25 am 10 adulti si 6 copii-vad eu cum scot camasa cu pregatirile-intentionez sa ma apuc de pe 21 cand ii trimit pe copii cu tati la Santa- pe 23 deci la Alex,24 la prieteni, 25 si 26 avem noi musafiri,27 si 28 iara ture la prieteni
Aseara m-am cuclat la 11.15, 2h am impachetat cadourile si tot mai am vreo 5 plus ca as vrea sa fac pt educatoare la gradi dc mai apuc,desi azi le-am dus cafele si gogsi-am pelcat sa iau bieltele la spectacol pt vineri-Mickey pe gheatza![]()
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Ingrid S spune:
Deea, gata comanda, ti-am scris in drop pe care le vreau. Facem tot asa, trimiti prin posta ca si data trecuta, nu? Mai ai adresa, sper..
Denisa, pai si femeia mi-a spus ca poate vine marti, dar trebuie s-o sun inainte etc, eu ce fac, astept pana atunci? Noo, ma pun maine sa fac cele doua bai, sambata bucataria si restul e gata. Nu mai am nervi...
Ce fain trebuie sa fie spectacolul cu Mickey Mouse pe gheatza..ia sa ma interesez sa vad daca si pe aici sunt din astea.
Doamne, cate cadouri ai avut de pus draga? Eu am pt nepoti de cumparat, de regula cumpar cu o zi inainte, magazinele sunt pline, asa ca nu ma agit. Si noi o sa avem ture de musafiri...asa-i de sarbatori, unul vine, altul pleaca.
Fug la o baita.
Ingrid S si Diana
LunaNoua spune:
Am mai spus. Gusturile nu se discuta. SI eu ii admir forta, si puterea, si vocea, dar nu imi plac femeile "barbat bine". Dansatoarele arata beton, si danseaza foarte bine, doar ca in acelasi stil barbatesc si brutal care mie nu imi place. Ciobanesc
Eu vreau sa vad o femeie cand ma uit la un trup de femeie
Eu oricum nu prea le am cu muzici si staruri si zeii scenei. Un singur spectacol cred ca nu as rata: Lord of Dance.
blog
Ingrid S spune:
Deea, tot asa, ramburs. Sunt doua tablouri si musai cu rama lor, imi place maro-ul acela.
Moni, ce faci? Am vazut pozele lui Dia de la gradi, foarte frumoase, ai un ingeras de fetitza!
Tare bine au iesit. Bai, sa nu ne tii pe jar, vrem sa stim cum a fost la medic.
Ma duc la copil, sta la comp si are termen limita.
Ingrid S si Diana
Denisam spune:
Moni-asa e,nu ne tine pe jar, vrem vesti si pupici printesei.
Ingrid- pai am impachetat cadouri pt 10 adultzi 14 copiii si mai am( nu uita ca 6 din astea sunt pt A la gradi)- si mai vreau sa fac pt noi 2( eu si colegu,mai am vreo 3 perechi si 2 bunici-simbolic,dar treb si alea impachetate
)-plus am luat acum felicitari pt educatoare si vreau sa fac 2 pungi cu cafea si o luminare frumso mirositoare, ca joi e si ziua directoarei adj si nu pot sa nu ii iau o floare si o felicitare,nu![]()
Deea- eu incerc sa aflu dc in febr -martie, vine soacra nasei mele si atunci o sa iti zic caum le poti trimite,vb de biju mai ales,si sper sa iti mai string comenzi pina atunci ca ma voi vedea cu mai multa lumea in perd asta. E ok asa?
monica70 spune:
Buna seara!
Pai ce sa va zic,am fost iar programata la 18 si am intrat la aproape 20.Mi-a dat no-spa,utrogestan si acid folic.S-a vazut destul de greu la eco,ca eu am retroversiune uterina.Mi-a zis ca pana in august va fi deschisa deja maternitatea privata din oras - ceea ce nici nu stiam ca va aparea - si ca deci voi avea mai multe variante.Dar ca de data asta sigur trebuie sa fac cezariana, varsta ... nu mai sunt asa elastice tzesuturile bla bla ... Cat am stat pe hol,erau doua-trei care au batut din gura non stop
de nastere,maternitate,copii etc. de mi s-a acrit .Dar macar am aflat ca uneia din ele ii facuse asta cezariana si s-a comportat super cu ea la spital.Si pe mine deja m-a chemat tipa si luni la matern cand e de garda, sa ma mai controleze odata inainte de sarbatori,pana nu pleaca in concediu .Deci pare ok.
Diana ma dispera striga intruna : "MAMI HAI SA FUGIM!" si trage de mine,vrea sa fugim in jurul mesei 
Revin.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ingrid S spune:
Moni, pai uter retrovers nu-i asa de grav, prietena mea (cea cu finutza) a avut sarcina asa, i s-a recomandat sa nu ridice nimic, sa stea linistita pe cat se poate...ea vroia sa alerge si sa mearga la fitness, nu era intreaga la cap. 
Sa duci tu bine sarcina pana la capat
, cezariana te scuteste de dureri, eu am vrut, dar daca s-a grabit Diana..la fel ca a ta, ce sa fac.
Denisa, sigur ar fi un salariu pe o luna toate cadourile pe care le-ai enumerat tu...as inebuni de cap sa tooot aleg si sa impachetez. Bravo tie ca poti!
Fug sa-i fac baie la mandra si s-o spal pe cap.
Ingrid S si Diana
Denisam spune:
Moni-ma bucur ca esti ok si ti-a dat ce treb-ai grija
-ma rog sa ai o sarcina usaora si sa fie baietzel!