Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Desiree2002, votat si noi

Fetele cu intalnirea, nu stiu care bebe i-a explicat fii-mi cum ca in momentu in care nu iti convine ceva trebuie sa incepi sa urlii, care a fost?
Nicole si Laura imi trimiteti si mie pozele in care apare fatuca mea? Daca aveti timp va las adresa ficm1@yahoo.com
De pe photobucket se pot downloada ca eu nu am vazut, daca vreti poze de la noi sa imi spuneti.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

belleane si la al meu bb mi s epare ca gingiile sunt umflate in dreptul caninilor de jos...nu stiu dacae bine sau nu...dar si m-am panicat, stiind ca prima dtaa ies in fata sus-jos, nu caninii..plus ca am inteles ca e mult mai dureros la canini ca la dinti...daca stii tu ceva de ce nu e bine zi-mi si mie.

Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

andrada frumoase poze ai...ai si bradutz deja..noi suntem mai lenesi, inca nu am facut nimik...

Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

ca_eric nu sunt pozele mele!!!!!!!! Tipa de la care am comandat costumasul de Craciun a pus poza asta pt a vedea cum arata costumasul!!!!! Nu intelegeam ce brad apoi mi-am dat seama! Nici noi nu am facut bradul si nici-o pregatire inca pt Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

ca_eric, eu stiam ca e semn de rahitism daca nu ies dintii in ordinea fireasca. Am citit acu ceva timp si nu mai stiu unde dar o sa intreb in seara asta daca tot vine doctora la vaccin. Daca nu uit...

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

salut!
nu prea am timp sa scriu, ca ii e foame fiica-mii, dar zic asa:
ca_eric, morcovii constipa categoric!!! si bananele. prunele, exact opusul.
virginia, te-ai alarmat degeaba . aia iti trimit hartie fiindca trebuie sa-ti trimita, nu ca-ti intind vreo cursa . pe functionarul de la birou il doare la tenisi cati bani iei tu, nu castiga el nimic daca tu iei 6 mil sau 20. doar ca e de datoria lui sa-ti trimita hartia aia (chiar daca mai tarziu ).
alra, ma bucur ca sunteti bine.
bratafel (cred), mango e foarte bun si se poate da cica dupa 6 luni. daca nu se supara nimeni, iti dau site-ul dat de vianne (parca, ma cam lasa memoria) legat de diversificare: http://www.wholesomebabyfood.com.
desiree, am votat si noi frumoasa. ca prea era frumoasa
multumim celor care s-au bucurat alaturi de noi ca am scapat de displazie
despre iesit afara, noi iesim zilnic, pe orice vreme, cel putin 2 ore, cam asa: de la 13.30 la 16.30 si de pe la 18.30 la 20.00. in cele aproape 7 luni de cand am nascut, doar in 2 zile n-am iesit afara. si nici ca are ceva gogoasa mea, nici macar muci

si acum fug sa dau papa la gogoasa

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Am primit mailul asta si mi s-a parut interesant:

Stiai ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pina la 5 ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele e trimis la fabrica si pasteurizat din nou...
Cand cumperi lapte la cutii, uite-te pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte ne-reprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5 in locul indicat in fotografia de mai jos

http://www.flickr.com/photos/11325519@N07/3102868620/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Votat si eu Victoria de Desiree

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Iata-ne si pe noi din nou. Scuze la fetele care voiau clipuri pt. calendare, am vazut ca v-ati ajutat intre voi, bravo!

Am citit pe diagonala diagonalei, dar am vazut (cu David in brate) TOATE POZELE DEMENTIAL DE SUPERBE cu micutii Craciunei si micutele Craciunite de la intalnire. Nu ma mai saturam!!! Doamne. ce mult mi-am dorit sa fi fost si noi acolo...

Noi (EU) am clacat marti-miercuri din motivele: luni in timp ce eram eu la coafor, David a cazut din patutul lui la 3 metri de Bogdan, a aterizat pe spate si a urlat dupa aceea o jumatate de ora, adormind epuizat... Noaptea respectiva si urmatoarea au fost cele mai cumplite de pana acum, se trezea din ora in ora plangand, urland, gemand, nu se potolea decat la mine in brate, dupa 2 zile am cedat nervos (asa m-a prins Cleo la telefon plangand).

Pe undeva e bine ca nu am avut calculatorul (s-a busit sursa), fiindca m-am mai odihnit putin sufleteste, m-am linistit oarecum, mi-am incetinit motoarele... dar au fost 2-3 zile cumplite, ajunsesem sa plang de dorul noptilor in care ma trezea din 2 in 2 ore

Azi-noapte a fost ceva mai binisor, doar 4 treziri... la 5 i-am dat primul bibe si dupa aceea am dormit amandoi pana la 8, ce binecuvantare...

Am pus si eu cateva poze noi incepand de AICI

Acum ii dam lui David sa pape, apoi eu plec la serbarea de Craciun a firmei. Macar 3-4 ore sa rezist, ca deja imi cad ochii in gura. Bogdan a intrat oficial in cele 4 saptamani de concediu de taticie, mai are si 2 de concediu, sta deci 6 sapt. acasa.

Cleo, socrate, Alysh, Ylari, Laura, Simona, ca eric, Andrada, - parca voi ati mai intrebat de mine...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Miss bine ne-ai revenit, distractie placuta la petrecere! Ce dulce e Daviducu, cum se linge el pe botic!

Ia uitati aici un artist compozitor in focurile creatiei Faceti abstractie de babetica roz, daca schimba 10 pe zi, trecem si la alea roz de fetite dupa ce le epuizam pe cele albastre.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput